کتاب بانوی میزبان، رمانی نوشته ی فئودور داستایفسکی است که اولین بار در سال ۱۸۴۷ انتشار یافت. داستان این رمان در سن پترزبورگ می گذرد و به مردی پریشان و منزوی به نام واسیلی میخایلوویچ اردینوف می پردازد که به شکلی وسواس گونه، شیفته ی زنی جوان به نام کاترینا می شود. اردینوف پس از مواجهه با کاترینا و شوهر بسیار مسن تر او در یک کلیسا، تلاش می کند تا در خانه ی آن ها ساکن شود. همزمان با این که اردینوف، گذشته ی اسرارآمیز این زوج را مورد بررسی قرار می دهد، متوجه قدرت و کنترل عجیبی می شود که شوهر کاترینا بر او دارد. رمان بانوی میزبان که سبک ادبی گوتیک را به بازی می گیرد، دربردارنده ی عناصر داستان های فولکلور روسی، و برخی از ویژگی های موجود در برترین آثار داستایفسکی است.
من تا الان سه تا کتاب از داستایفسکی خوندم و تازه دارم باهاش اشنا میشم و خب قلم بینظیرش اصلا حرفی برای گفتن نمیذاره
ا لبته بخوام مقایسه کنم دوتا داستان عاشقانه ای که ازش خوندم رو، بنظرم شب های روشن از این کتاب به شدت زیبا تره اما این کتاب هم زیباییای خودشو داره ✨
1
تلخ ☕️
سختخوان 💎
به خاطر ا سم نویسنده خوندم ولی اصلا جالب نبود. ترجمه قدیمی و سخت خوانه و موضوعش ، شاید در فرهنگ روسیه معنا داشته باشه یا در نسخه اصلی با مفهوم تر باشه ولی برای من که خیلی غریب و کم معنا بود.
5
ولی خیلی بدم میاد از کسانی که سخت گیر هستند نسبت به همسر و زندگی در کل هر چه سخت تر بدتر .نمیدونم واقعا انسان ها چطور میتونن به زندکی با افراد سخت گیر ادامه بدن .