دانلود اپلیکیشن
امکان مطالعه در اپلیکیشن فیدیبو
دانلود
کتاب صوتی قتل‌های هونجین اثر سیشی یوکومیزو

کتاب صوتی قتل‌های هونجین اثر سیشی یوکومیزو

کتاب صوتی
درباره قتل‌های هونجین

استاد خلق معماهای پیچیده و رازگشایی از آن‌ها

«سِیشی یوکومیزو» نویسنده‌ی رمان‌های معمایی ژاپنی است که سال 1902 در شهر کوبه متولد شده. کودکی و نوجوانی سیشی با مطالعه‌ی داستان‌های پلیسی سپری شد و او در سال 1921 اولین داستان خود را در نشریه‌ای پرمخاطب منتشر کرد. او که در سال‌های بعد در رشته‌ی داروسازی فارغ‌التحصیل شده بود، قصد داشت اداره‌ی داروخانه‌ی خانواده‌اش را به عهده بگیرد. اما عشق ادبیات او را به توکیو کشاند. یوکومیزو در مؤسسه‌ی انتشاراتی هاکوبونکان استخدام شد و چند سالی سردبیری چند مجله را عهده‌دار بود. اما در سال 1932 از کار خود استعفا داد تا به‌طور تمام‌وقت به نویسندگی بپردازد. نخستین رمان او «اونیبی» در سال 1935 به چاپ رسید. جنگ جهانی دوم نویسنده‌ی جوان را با مشکلات بسیاری مواجه کرد؛ عدم انتشار آثارش او را با مشکل شدید مالی مواجه کرد و کمبود دارو باعث تشدید و وخامت بیماری سل او شد. اما کمی بعد از پایان جنگ، آثار او منتشر شدند و با استقبالی گسترده مواجه شدند. آغازگر زندگی ادبی جدید و پرفروغ سیشی یوکومیزو، رمان «قتل‌های هونجین» بود که سال 1946 منتشر شد؛ رمانی که نه‌فقط یک موفقیت یک‌باره، که مقدمه‌ای بود برای چندین اثر خواندنی. یوکومیزو در قتل‌های هونجین کاراکتری را خلق کرد که در چندین اثر دیگر او هم حضور پیدا کرد؛ کارآگاه جوان و عجیبی به اسم «کوسکه کیندائیچی» در رمان‌هایی مثل «نفرین اینوگامی»، «مرگ در جزیره‌ی گوکومون»، «قتل در کافه‌ی گربه‌ی سیاه»، «روستای هفت قبر»، «قتل‌های فلوت شیطان» و «زنی که شب‌ها راه می‌رود» حضور پیدا می‌کند و پرده از راز جنایات گوناگون برمی‌دارد. سیشی یوکومیزو که بسیاری او را بزرگ‌ترین نویسنده‌ی جنایی ژاپن می‌دانند، سال 1981 در توکیو و بر اثر سرطان روده‌ی بزرگ درگذشت.


قتل در اتاقی دربسته

خانواده‌ی «ایچی‌یاناگی» در خانه‌ای اشرافی در روستایی زراعی زندگی می‌کنند و در آستانه‌ی یک جشن عروسی هستند. بزرگ‌ترین پسر خانواده «کنزو» قرار است با معلمی به اسم «کاتسکو» ازدواج کند. مراسم ازدواج بدون خللی برگزار می‌شود. اما همان شب صداهای مشکوکی از نواختن ساز سنتی کوتو همراه با صدای شمشیر و فریادهایی متوالی به گوش ساکنان خانه می‌رسد. اعضای خانواده با جنازه‌ی عروس و داماد مواجه می‌شوند که در اتاقی در بسته و غرق در خون افتاده‌اند. مأموران پلیس یعنی «بازرس ایسوکاوا» و «گروهبان کیمورا» به صحنه‌ی جرم پا می‌گذارند و به‌جای یافتن جواب، با سؤال‌های بیشتر مواجه می‌شوند. تنها سرنخ مأموران پلیس مرد سه‌انگشتی مشکوکی است که حوالی محل جرم دیده شده و حالا ردی از او پیدا نیست. این‌جاست که کارآگاه خصوصی «کوسکه کیندائیچی» پا به منزل ایچی‌یاناگی می‌گذارد و می‌کوشد با نگاه تیزبینش همه‌ی شواهد و نشانه‌ها را ببیند، با اعضای خانه گفت‌وگو کند و برای کامل کردن پازل قتل‌های هونجین، سرنخ‌ها را کنار هم بگذارد. در این خلال دیگر پای هریک از اعضای خانواده یعنی «ایتوکو» مادر بیوه‌ی خانواده، «ریوجی» و «سابورو» دو پسر دیگر خانواده، «سوزوکو» دختر کوچک و کمی کندذهن خانواده و چند کاراکتر دیگر هم به ماجرای فاجعه‌آمیز هونجین باز می‌شود و هرکدام از شخصیت‌های داستان نقشی کوچک یا بزرگ در این ماجرای هول‌انگیز و مرموز ایفا می‌کنند.


کتاب صوتی قتل‌های هونجین

نشر صوتی آوانامه با همکاری انتشارات «کتابسرای تندیس» نسخه‌ی صوتی کتاب «قتل‌های هونجین» اثر «سیشی یوکومیزو» را با ترجمه‌ی «محمد عباس‌آبادی» تولید و منتشر کرده است. در اجرای این کتاب صوتی «مهبد قناعت‌پیشه» عهده‌دار روایت و اجرای دیالوگ‌های کاراکترهای مرد داستان بوده و شخصیت‌های زن این رمان توسط «سارا فیض» اجرا شده‌اند. موسیقی تیتراژ کتاب هم اثری است از «امیرحسین امیری‌کیا» تدوین‌گر خوش‌قریحه‌ی آوانامه.

دسته‌ها:

شناسنامه

فرمت محتوا
mp۳
حجم
393.۵۳ کیلوبایت
مدت زمان
۰۶:۵۹:۴۵
نویسندهسیشی یوکومیزو
مترجممحمد عباس‌آبادی
گویندهمهبد قناعت‌پیشه
گوینده دومسارا فیض
ناشرآوانامه
زبان
فارسی
تاریخ انتشار
۱۴۰۵/۰۵/۲۵
قیمت ارزی
5 دلار
مطالعه و دانلود فایل
فقط در فیدیبو
اطلاعات کتاب

نقد و امتیاز من

بقیه را از نظرت باخبر کن:
دیگران نقد کردند
5
از 5
براساس رأی 1 مخاطب
5
100 ٪
4
0 ٪
3
0 ٪
2
0 ٪
1
0 ٪

نقد دیگران

(1 نقد)
5

من نسخه فیزیکی این کتاب خوندم اگر دنبال یک کتاب جنایی خوب هستید این کتاب مناسب شماست ...

بیشتر
5
(1)
٪30
220,000
154,000
تومان
%50
تخفیف با کد «HIFIDIBO» در اولین خریدتان از فیدیبو

گذاشتن این عنوان در...

قفسه‌های من
نشان‌شده‌ها
مطالعه‌شده‌ها
قتل‌های هونجین
سیشی یوکومیزو
مهبد قناعت‌پیشه
آوانامه
5
(1)
٪30
220,000
154,000
تومان