این کتاب کارش را با زدن ضربهای محکم به خواننده شروع میکند: چند پاراگراف نخستِ مقدمۀ کتاب، مانند سیلی محکمی، یکآن ما را به خود میآورد تا به این فکر فرورویم که هرروز بدون تفکر آگاهانه با تلفن هوشمندمان چه کارهایی میکنیم، به اینکه -بیآنکه واقف باشیم- چگونه # اسیر و پایبند برنامههای دستگاههای هوشمند خود شدهایم. همانطور که نویسندۀ کتاب اشاره میکند، به نظر چارهای نیست و ما به این فناوریها معتاد شده یا، به عبارت دقیقتر، در «قلاب» آنها گیر افتادهایم!
مفهوم قلاب شدن در این کتاب فصل مشترک حوزههای روانشناسی و فناوری و کسبوکار است، که به مدد آن نویسنده میکوشد نشان دهد که چگونه برخی از محصولات فناورانه در فضای پرتلاطم و پرتغییر # کسب−و−کارهای−امروزی، بهخصوص در دنیای مجازی و آنلاین، توانستهاند موفقیتی عالمگیر برای مالکان خود به ارمغان بیاورند. بهروشنی و با کمک نمونههایی معروف، نشان داده میشود که برنامهها و محصولاتی که نیاز مداومی به مراجعه به خودشان را در مخاطب ایجاد میکنند ماندگاری بیشتری دارند؛ به قول نویسندۀ کتاب، محصولاتی مانا میشوند که نخست ویتامین و سپس مُسکنی برای مخاطب باشند.
کتاب پیش رو میتواند راهنمای مفیدی برای کسانی باشد که در جستوجوی # مدلی−نو برای کسبوکارند. بهعلاوه، در زمینۀ طراحی ارزش پیشنهادی و طراحی محصول و مرحلۀ ایدهیابی، این کتاب راهنماییهای ارزنده و کاربردیای به خواننده عرضه میکند.