
دانلود کتاب کیمیاگر | اثر پائولو کوئیلو | نشر ثالث
نسخه الکترونیک کتاب کیمیاگر به همراه هزاران کتاب دیگر از طریق اپلیکیشن رایگان فیدیبو در دسترس است. همین حالا دانلود کنید!
نقد و بررسی کتاب کیمیاگر
ادبیات ژانرهای مختلفی دارد. هر نویسندهای که در طول تاریخ قلمبهدست گرفته و مطلبی نوشته رسالتی برای خود احساس کرده است. یک کتاب داستانی است که روایت زمانهی مخاطب است و او در نگارش داستانش تلاش میکند نگاهش به زندگی را منتقل کند، دیگری قصد روایت مقتضیات اجتماعی زمانهاش را دارد، هدف یکی آموزش است و یکی هم برای نوشتن را راهی برای نقد یافته است. نویسندگانی هم هستند که داستانهایی رویایی الهامبخش مینویسند. آنها روان انسان را نشانه رفتهاند و به دنبال راهی برای به آرامش رسیدن و پیدا کردن انسان کامل در زمانهی آشوبناک امروزند. پائولو کوئلیو یکی از همین نویسندههاست. کتاب «کیمیاگر» مشهورترین اثر اوست که سفری به عمق جان انسان و دربارهی مفهوم زندگی است. این کتاب را اگر در دست بگیرید، جملات زیبای آن در شما اثر بخش خواهد بود و به این سادگی آن را زمین نخواهید گذاشت.
دربارهی کتاب کیمیاگر اثر پائولو کوئلیو
کتاب کیمیاگر با عنوان اصلی «o Alquimista» که در انگلیسی با نام «the Alchemist» شناخته میشود اولین بار سال 1988 منتشر شد. پائولو کوئلیو این کتاب را تنها در دو هفته نوشته است. کتاب کیمیاگر 5 سال بعد به زبان انگلیسی برگردانده شده شد. این رمان بهسرعت به یک کتاب پرفروش تبدیل شد و درنهایت در سراسر جهان به کتابی محبوب بدل شد.
کتاب کیمیاگر کتابی تمثیلی است که داستان یک چوپان جوان را روایت میکند. این کتاب بیش از آنکه یک داستان باشد پر از نصیحتهای معنوی است. بعضی از منتقدان این داستان را متأثر از مثنوی معنوی میدانند.
کتاب کیمیاگر تاکنون به بیش از 50 زبان زندهی دنیا برگردانده شده است.این کتاب هزاران بار تجدید چاپ شده و بیش از 65 میلیون نسخه از آن در سراسر جهان به فروش رسیده است.
خلاصه داستان کیمیاگر
کیمیاگر داستان چوپانی به نام سانتیاگو است. او از شانزدهسالگی با گوسفندانش در بیابانهای زیادی سفرکرده و مسیرهای مختلفی را گذرانده است. او مدتی است که یکرویای دائم میبیند. این رویای او را رهسپار سفری عجیب میکند، سفری که اتفاقات مختلفی در آن رخ میدهد و سانتیاگو با آدمهای زیادی آشنا میشود. او دو سال تمام، صحرای آندلس را در جستوجوی گنجی که در رؤیایش دیده جستوجو میکند اما زندگی بازی عجیبتری برای او تدارک دیده است...
دربارهی پائولو کوئلیو نویسندهی کتاب کیمیاگر
پائولو کوئلیو نویسندهی برزیلی متولد سال 1947 در ریودوژانیرو است. او از نوجوانی عاشق کتاب خواندن و نویسندگی بود و این فکر را با خانوادهاش در میان بگذارد اما آنها چندان نظر مثبتی به این کار نداشتند درنهایت پائولو در مقابل خواست آنها تسلیم شد و به مدرسهی حقوق رفت. او در مدرسهی حقوق چندان دوام نیاورد و درنهایت به مسافرت مانند یک هیپی مشغول شد. او در طی سالهای مختلف شغلهای متفاوتی را امتحان کرد و درنهایت فهمید که باید به رؤیای دوران نوجوانیاش یعنی نویسندگی برگردد.
پائولو کوئلیو اولین کتابش به نام «آرشیوهای جهنم» سال 1982 منتشر کرد. این کتاب موفقیتی برای او به همراه نداشت. چهار سال بعد او «خاطرات یک مغ» را نوشت. کیمیاگر کتاب بعدی او بود که او را به پرفروشترین نویسندهی برزیل تبدیل کرد. او آثار دیگری هم در کارنامه دارد که بسیاری از آنها به فارسی برگردانده شدهاند. از میان آثار این نویسنده که در ایران منتشرشدهاند میتوان به کتابهای «بریدا»، «ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد»، «شیطان و دوشیزه پریم» و «کنار رود پیدرا نشستم و گریستم» اشاره کرد.خلاقیت کوئلیو در روایت او را به نویسندهای ماندگار تبدیل کرده است.
پائولو کوئلیو همراه همسرش کریستینا زندگی میکند و اوقات خود را بین اروپا و برزیل تقسیم کرده است. او از سال 2007 سفیر صلح سازمان ملل در موضوع فقر و گفتوگوی بین فرهنگها است.
ترجمهی کتاب کیمیاگر به فارسی
کیمیاگر کتاب مؤثر و پرفروشی است. این کتاب در ایران نیز مانند سایر نقاط جهان با استقبال خوبی از طرف مخاطبان مواجه شده است. این رمان جذاب تاکنون چندین و چند بار به فارسی برگردانده شده است. اولین و البته مشهورترین ترجمهی این کتاب متعلق به آرش حجازی است که بارها تجدید چاپشده است.
انتشارات ثالث کتاب کیمیاگر را با ترجمهی حسین نعیمی، که یکی از بهترین ترجمههای این کتاب است عرضه کرده و در اختیار علاقهمندان قرار داده است.
چرا باید کتاب کیمیاگر را خواند؟
کیمیاگر یک رمان معنوی و پر از پیامهای ارزشمند است. داستانی پر از لحظات آرامبخش و جذاب که در ظاهر یک سفر مادی، یک سفر معنوی بهسوی درون را برای مخاطبش ترتیب داده است. پائولو کوئلیو در کتاب کیمیاگر فلسفهای برای زندگی به مخاطب ارائه میکند. فلسفهای که با نوعی آرامش عجین شده است و مخاطب را بهسوی داشتن روانی آرامتر سوق میدهد. اگر احساس میکنید در زندگی مدرن امروز غرقشدهاید و نیاز به آرامش دارید کتاب کیمیاگر انتخاب خوبی برای مطالعه است. این کتاب میتواند مخاطبش را از زمان و مکان جدا کند و به سفری عجیب و حیرتآور ببرد. کلمات کوئلیو بهقدری لطیف و زیباست که دلتان میخواهد این کتاب را چندین و چند بار بخوانید. این کتاب هدیهی خوبی برای کسانی است که دوستشان دارید.
کتاب کیمیاگر در دستهی کتابهای داستانهای الهامبخش قرار دارد.
کتاب کیمیاگر مناسب برای گروه سنی بزرگسال است.
تعداد صفحات نسخهی چاپی کتاب 243 صفحه است که با مطالعهی روزانه 20 دقیقه میتوانید این کتاب را در 12 روز بخوانید.
کتاب کیمیاگر جزو کتابهای حجیم و بلند با موضوع داستانهای الهامبخش است. این کتاب برای افرادی که وقت بیشتری برای مطالعه دارند و میخواهند در زمینهی داستانهای الهامبخش زمان بیشتری را به مطالعه اختصاص دهند انتخاب مناسبی است.
آنچه در بالا خواندید بررسی و نقد کتاب کیمیاگر اثر پائولو کوئلیو بود. خرید و دانلود این اثر در همین صفحه امکانپذیر است. فایل pdf کتاب کیمیاگر منتشر شده است. برای مطالعهی دیگر کتابها در زمینهی داستانهای الهامبخش میتوانید به قسمت دستهبندی کتابها مراجعه و کتابهای این موضوع را یکجا مشاهده کنید.
در بخشی از کتاب کیمیاگر میخوانیم
لحظهای بعد ادامه داد: «... میتواند برعکس هم باشد. منم که خود را بهوقت و حال گلهام عادت دادهام.»
چند میش هنوز روی زمین ولو بودند؛ درحالیکه آنها را با نامشان صدا میزد؛ با چوبدستیاش بلندشان کرد تا آماده حرکت باشند... توهمی ناشناخته در ضمیرش نشسته بود؛ اینکه: «گوسفندها حرفهایش را میفهمند» هرازگاهی قسمتهایی از کتابی را که در دست داشت برایشان میخواند، یا از تنهایی و شادی زندگی شبانی خود در صحرا، با آنها حرف میزد. زمانی هم از تازهترین دیدهها و شنیدههایش در شهرها، از محلها و کوچههایی که پشت سر گذاشته بود برایشان میگفت... ولی از روز قبل، یاد آن دخترکی بود که در شهر زندگی میکرد و او باید چهار روز تمام، راه درازی را میپیمود تا به آنجا برسد؛ بنابراین، فکری بهجز او و حرفی بهجز حرف او نداشت.
دخترک، فرزند بازرگانی بود که در شهر پارچهفروشی داشت. سانتیاگو سال قبل، به توصیه یکی از دوستانش فقط یکبار به آنجا رفته بود. بازرگان عادت داشت پشم گوسفند در حضورش چیده شود تا فریبی در ترکیب و تحویل جنس روی ندهد.
نظرات کاربران درباره کتاب کیمیاگر