«تو در دنیا تنها کسی هستی که دوست دارم برایش بنویسم. هر زمان که چیز مهمی مینویسم ـ خوب یا بد ـ با تصور تو در ذهنم مینویسمش».
این کتاب که اخیراً در آمریکا و توسط نشر پنگوئن منتشر شده است، شامل نامههایی عاشقانه با تم اجتماعی و ادبی است که ازطرف کورت ونهگات نویسندهی مشهور آمریکایی خطاب به همسر اولش، جین، ارسال شده و سالها بعد به دست دخترشان گردآوری و ویراستاری شده است.
دختر بزرگ ونهگات، ادیث، هفتاد و پنج سال پس از نگارش این نامهها، در حال تمیز کردن اتاق زیرشیروانی خانهی مادرش، بهطور اتفاقی به جعبهای قدیمی و گردوخاک گرفته برمیخورد و درون آن گنجینهای مییابد: بیش از دویست نامهی عاشقانه ازطرف کورت به جین، مربوط به سالهای نخستین رابطهشان.
این مجموعهی گرانبها شامل نامهها، یادداشتها، عکسها، طرحها و تصاویر طنزگونه به قلم ونهگات و نیز کارتپستالهای ارسال شده برای جین است.
-از متن کتاب-