0
امکان مطالعه در اپلیکیشن فیدیبو
دانلود
بوستان سعدی

معرفی، خرید و دانلود کتاب صوتی بوستان سعدی

نویسنده:
سعدی
درباره بوستان سعدی
بوستان از آثار منظوم سعدی و یکی از شاهکارهای ادب فارسی به‌شمار می‌آید. این کتاب در نسخه‌های قدیمی سعدی‌نامه نامیده می‌شد، اما بعدها به بوستان شهرت یافت. بوستان به نظم (شعر) نوشته شده و مشتمل بر حدود چهار هزار بیت شعر است . قالب شعری آن مثنوی است و همانند شاهنامه فردوسی در بحر متقارب (فعولن فعولن فعولن فَعَل/ فَعول) سروده‌شده‌است. بوستان، کتابی اخلاقی و آموزشی است و سعدی آرمانشهر مطلوب خود را در آن به تصویر کشیده‌است. چنان‌که سعدی خود اشاره کرده‌است، نگارش آن را در ۶۵۵ هجری به پایان برده و به ابوبکر بن سعد زنگی تقدیم کرده‌است. بوستان با یک مقدمه نسبتاً طولانی شروع می‌شود که در حمد خداوند، ستایش پیامبر اسلام، بیان دلیل نگارش کتاب و مدح ابوبکر بن سعد زنگی و سعد بن ابوبکر، حاکمان وقت فارس، سروده‌شده‌است. این کتاب در ده فصل (اصطلاحاً ده باب) نوشته شده‌است که عبارتند از: عدل، احسان، عشق، تواضع، رضا، ذکر، تربیت، شُکر، توبه و مناجات و ختم کتاب. حجم این باب‌ها متفاوت است و به‌جز باب اول و پنجم، همگی با یک مقدمه نسبتاً کوتاه شروع می‌شوند. هر باب مشتمل بر حکایت‌هایی است که به‌صورت پی‌درپی نقل می‌شوند. بر اساس نسخه تصحیح شده غلام‌حسین یوسفی، با احتساب دیباچه، مجموعاً ۱۸۳ حکایت در این کتاب نقل شده‌است. حکایت‌های بوستان از نظر پیچیدگی و ساختار یکسان نیستند؛ برخی از ساختار داستانی پیچیده‌تری برخوردارند و حوادث و اشخاص متعددی را در بر می‌گیرند، درحالی‌که برخی دیگر ساده و درحد حکایت‌واره‌اند.
دسته‌ها:
کلیدواژه‌های مرتبط:

شناسنامه

فرمت محتوا
mp۳
حجم
488.۱۷ مگابایت
مدت زمان
۱۱:۵۰:۵۸
نویسنده سعدی
راویساعد باقری
ناشرانتشارات کتاب نیستان
زبان
فارسی
تاریخ انتشار
۱۳۹۸/۱۱/۲۱
قیمت ارزی
6 دلار
مطالعه و دانلود فایل
فقط در فیدیبو
mp۳
۴۸۸.۱۷ مگابایت
۱۱:۵۰:۵۸

نقد و امتیاز من

بقیه را از نظرت باخبر کن:
دیگران نقد کردند
4
از 5
براساس رأی 47 مخاطب
5
ستاره
55 ٪
4
ستاره
21 ٪
3
ستاره
6 ٪
2
ستاره
4 ٪
1
ستاره
12 ٪
28 نفر این اثر را نقد کرده‌اند.
م
مهدی سوپرانو
۱۳۹۸-۱۱-۲۶
4

+ سر گردنه کجاست؟ - اینجاس.

z
zeinab _X
۱۳۹۸-۱۱-۲۷
4

چه خبرهههه؟۴۵ تومننن

ر
رضا مردانی
۱۳۹۸-۱۲-۱۹
4

صدای احسان چریکی کجا صدای اقای باقری کجا

9
912471****
۱۳۹۹-۰۱-۱۰
4

صحیح ترین القایی است که ایراد شده در ثانی دم گرم و نوای بی نظیر استاد ساعد باقری حاجت به تعریف ندارد ولی ای کاش موسیقی مناسب تری ذیل صدای استاد باقری میبود که به حتم تاثیرگزاری آن افزون و مضاعف میشد باری! سخت منتظر و مترصد القای سایر تراًث عرفانی منثورا و منظوما از جانب حضرت استاد ساعد باقری هستم

ا
احسان پورغلامی
۱۳۹۹-۰۱-۰۷
4

راوی عالیه. منو برد به زمانی که ساعد باقری تو تلویزیون برنامه داشت، اون موقع که کتاب صوتی نداشتیم.

ع
علی عباسی
۱۳۹۹-۰۴-۱۸
4

فک کنم با جلد نفیسه که اینقدر گرونه ?

S
Sepid Sal
۱۴۰۰-۰۴-۰۱
5

عالی عالی عالی ❤️ من کتاب‌های صوتی ادبیات قند و عسلمون رو توی تخفیف ۹۰ درصدی خریدم و بهترین خرید عمرم بوده اصلا:)) فیدیبو جون کاش کل دیوان‌های نظم و نثر فارسی رو اینجا اضافه کنی و کاش بازم تخفیف ۹۰ درصدی بگذاری. آااا قربون قدت ?

A
Alireza Dehghan
۱۳۹۹-۰۷-۱۵
4

کتاب فوق العاده خوبیه ولی انصافا ۴۵ت خیلی زیاده

y
yws**********@gmail.com
۱۳۹۹-۰۱-۰۳
4

صدای گوینده عالی هستش

9
991659****
۱۴۰۱-۰۱-۰۶
5

حرف نداره، ولی توجه دارید این کتاب هارو باید همراه با شرح خوند برای فهم نکات ریز

نمایش 18 نقد دیگر
4
(47)
60,000
تومان
%30
تخفیف با کد «HIFIDIBO» در اولین خریدتان از فیدیبو

گذاشتن این عنوان در...

قفسه‌های من
نشان‌شده‌ها
مطالعه‌شده‌ها
بوستان سعدی
بوستان سعدی
سعدی
انتشارات کتاب نیستان
4
(47)
60,000
تومان