کتاب پدر ثروتمند، پدر فقیر نوشته رابرت کی یوساکی و شارون لچر، با ترجمه اعظم نایبی در انتشارات هورمزد منتشر گردیده است. کتاب پدر ثروتمند، پدر فقیر داستانی آموزنده و پرفروش است که در حوزه مالی و سرمایهگذاری در سال 1997 منتشر شد. این کتاب با فروشی بیش از 36 میلیون نسخه، به یکی از پرفروشترین کتابهای این حوزه تبدیل شده است. کی یوساکی در این کتاب، تجربیات دوران کودکی خود را با دو پدر روایت میکند: پدر واقعی او که به عنوان پدر بی پول شناخته میشود، و پدر بهترین دوستش که پدر پولدار او لقب گرفته است. پدر بی پول با وجود تحصیلات عالیه، تمام عمر خود را به عنوان یک کارمند گذراند و در نهایت با مشکلات مالی روبرو شد. در مقابل، پدر پولدار با درس گرفتن از تجربیات زندگی، مسیر کارآفرینی را در پیش گرفت و به یکی از ثروتمندترین افراد هاوایی تبدیل شد. کتاب پدر ثروتمند، پدر فقیر به خواننده نشان میدهد که چگونه این دو پدر با نگرشهای کاملاً متفاوت خود نسبت به پول، سرمایهگذاری و تجارت، بر ذهنیت و دیدگاه نویسنده نسبت به پول تاثیر گذاشتهاند. کی یوساکی و لچر در این کتاب، درسهای ارزشمندی راجع به پول، ثروت و رسیدن به آزادی مالی به اشتراک میگذارد. او به خواننده میآموزد که چگونه با تفکری صحیح، از پول به عنوان ابزاری برای رسیدن به اهداف خود استفاده کند و زندگیای سرشار از ثروت و رفاه بسازد. اگر شما هم به خواندن کتابهای کتابهای مالی و سرمایهگذاری حوزه سرمایهگذاری و بورس علاقه دارید حتما به دستهبندی سرمایهگذاری و بورس فیدیبو سر بزنید.
کتاب پدر ثروتمند، پدر فقیر اثر رابرت کیوساکی، به مقایسه دیدگاههای دو پدر در مورد پول و ثروت میپردازد: پدر واقعی نویسنده که پدر فقیر نامیده میشود، فردی تحصیلکرده با شغلی پردرآمد اما با مشکلات مالی بود، و پدر پولدار که پدر بهترین دوست دوران کودکی نویسنده بود، فردی ثروتمند و باهوش بود که به جای کار کردن برای پول، از پول کار میکشید. یکی از مفاهیم کتاب این است که ثروتمندان برای پول کار نمیکنند. آنها سیستمهایی را ایجاد میکنند که پول برای آنها کار میکند، مانند سرمایهگذاری در داراییها و کسبوکار. یادگیری نحوه مدیریت پول، از جمله بودجهبندی، سرمایهگذاری و بدهی، برای رسیدن به ثروت ضروری است. شغل شما پول به شما میدهد، اما داراییها پول برای شما تولید میکنند. تمرکز بر روی ساخت داراییها کلید ثروتمند شدن است و در نهایت، ترس و تردید بزرگترین مانع ثروتمند شدن است. برای رسیدن به اهدافتان باید بر آنها غلبه کنید. اتکا به شغل برای ثروتمند شدن کافی نیست. شما باید کارآفرین شوید و کسبوکار خود را راهاندازی کنید.
رابرت تورو کی یوساکی (متولد 8 آوریل 1947) یک تاجر، نویسنده و سرمایهگذار آمریکایی است. او بیشتر به خاطر کتابهای پرفروش خود در زمینه آموزش مالی، به خصوص پدر پولدار، پدر بیپول مشهور است. کی یوساکی بنیانگذار شرکت پدر پولدار است که به ارائه آموزشها و ابزارهای مربوط به سواد مالی، سرمایهگذاری و کارآفرینی به افراد در سراسر جهان میپردازد. این شرکت از طریق کتابها، وبسایتها، سمینارها و سایر برنامهها، به افراد در هر سطحی از تجربه کمک میکند تا کنترل امور مالی خود را به دست بگیرند و به ثروت برسند.
شارون ال. لچر (متولد 12 ژانویه 1954) یک حسابدار، نویسنده و کارآفرین آمریکایی است. او در سال 1979 با مدرک حسابداری از دانشگاه ایالتی فلوریدا فارغ التحصیل شد. پس از فارغ التحصیلی، لچر مدتی کوتاه در یک شرکت حسابداری کوچک کار کرد. در سال 1980 با همسرش مایکل آشنا شد و بعداً با هم شرکتهای Rich Dad را با همکاری رابرت کیوساکی تأسیس کردند. این شرکتها بر آموزش مالی، سرمایهگذاری و کارآفرینی تمرکز دارند. لچر در کنار کیوساکی به عنوان نویسنده و سخنران در این شرکتها فعالیت میکند.
جهت مشاهده سایر آثار رابرت تی. کی یوساکی، شارون ال. لچر کلیک کنید.
کتاب پدر ثروتمند، پدر فقیر، به دلیل ارائه دیدگاهی نوآورانه به مقوله پول و ثروت، به یکی از پرفروشترین کتابهای حوزه مالی در جهان تبدیل شده است. این کتاب با به چالش کشیدن باورهای رایج و ارائه راهکارهای عملی، موجب خواهد شد تا ذهنیت خود را نسبت به پول تغییر دهید، سواد مالی خود را افزایش دهید و در مسیر رسیدن به آزادی مالی قدم بردارید. یکی از پیامهای اصلی کتاب پدر پولدار، پدر بی پول این است که طرز فکر ما نقش اساسی در وضعیت مالی ما دارد. کیوساکی در این کتاب به خواننده میآموزد که چگونه با نگرشی مثبت به پول و اتخاذ تصمیمات درست مالی، میتوان به ثروت و رفاه دست یافت. این کتاب با زبانی ساده و قابل فهم، مفاهیم پایه ای مالی مانند تفاوت دارایی و بدهی، اهمیت سرمایهگذاری، اصول کارآفرینی و مدیریت مالی را به خواننده میآموزد. کیوساکی در این کتاب، عادات و طرز فکر ثروتمندان را مورد بررسی قرار میدهد تا چگونگی الگوگیری از ثروتمندان در مسیر ثروتمند شدن را آموزش دهد. در دنیای امروز، سواد مالی به عنوان یک مهارت ضروری برای همه افراد تلقی میشود. مطالعه کتاب پدر ثروتمند، پدر فقیر به باعث میشود تا سواد مالی خود را افزایش دهید و در تصمیمات مالی خود عاقلانهتر عمل کنید. یکی از نکات کلیدی کتاب پدر پولدار، پدر فقیر این است که آموزشهای مالی باید از سنین پایین به کودکان منتقل شود. کیوساکی معتقد است که والدین نقش مهمی در آموزش فرزندان خود در مورد پول دارند و میتوانند با نهادینه کردن عادات مالی صحیح در آنها، مسیر آینده آنها را به سمت ثروت و رفاه هدایت کنند.
در سال 1923، عدهای از دولتمردان بزرگ و ثروتمندترین تاجران، درهتل ساحلی اجواتر واقع در شیکاگو، گردهمایی را برگزار کردند. در بین آنها افرادی همچون آقای چارلز اسچب، سرپرست بزرگترین شرکت خصوصی فولاد، ساموئل اینسال، ریاست بزرگترین صنایع همگانی دنیا، هووارد هاپسون، سرپرست بزرگترین شرکت گازی دنیا، اوار کروگر، ریاست کمپانی بینالمللی کبریت که در آن زمان یکی از بزرگترین شرکتها بود، لئون فریزر، ریاست بانک تسویهی بینالمللی، ریچارد ویتنی، ریاست بورس نیویورک، آرتور کاتن و جسی لیورمور، دو تن از بزرگترین معاملهگران سهام و آلبرت فال، عضو ریاست کابینهی دولتی، حضور داشتند. بیست و پنج سال بعد این نه نفر کارشان بدین صورت خاتمه یافت. اسچب بعد از پنج سال قرض و بدهی در حالی مرد که حتی یک پنی هم نداشت. ساموئل اینسال در یک غربت در حال ورشکستگی مرد. کوروگر و کاتن نیز درحال ورشکستگی مردند. هاپسون دیوانه شد. ویتنی و آلبرت فال به تازگی از زندان آزاد شدهاند. فریزر و لیور مور نیز خودکشی کردند. شک دارم کسی بتواند بگوید واقعاً برای این مردان چه اتفاقی افتاد. اگر به سال 1923 نگاهی بیندازید، متوجه میشوید که آن زمان چند سالی جلوتر از سال 1929، یعنی سال رکود بازار و کساد مالی و اقتصادی، بوده است و بعید میدانم این افراد و زندگیشان تحت تأثیر این رکود و شکست قرار گرفته باشند. نکتهی قابل توجه این است که امروزه ما در زمانهای زندگی میکنیم که تغییر و تحول خیلی سریعتر و عظیمتر از زمانهی آن مردان رخ میدهد.
اگر شما هم به خواندن کتابهای مالی و سرمایهگذاری علاقه دارید پیشنهاد میکنیم حتما کتابهای زیر را که در فیدیبو در دسترس هستند، مطالعه کنید.
صفر تا صد سرمایه گذاری در بورس نویسنده حجت بهادری، نسیم کردستانی انتشارات موسسه فرهنگی هنری دیباگران تهران
مجموعه سوالات آمادگی آزمون اصول بازار سرمایه نویسنده محمد احمدی، علی ابراهیم نژاد، حمید اسلامیان انتشارات آریانا قلم
NFT متاورس و دیفای نویسنده لوکاس پیترز مترجم سینا رهبرشهلان، مریم گلمحمدی امامیه نشر مانیان
فرمت محتوا | epub |
حجم | 2.۱۲ مگابایت |
تعداد صفحات | 316 صفحه |
زمان تقریبی مطالعه | ۱۰:۳۲:۰۰ |
نویسنده | شارون لچر |
نویسنده دوم | رابرت کیوساکی |
مترجم | اعظم نایبی |
ناشر | هورمزد |
زبان | فارسی |
عنوان انگلیسی | Rich dad,poor dad: what the rich teach their kids about money -- that the poor and middle class do n |
تاریخ انتشار | ۱۳۹۵/۱۱/۰۴ |
قیمت ارزی | 2.۵ دلار |
قیمت چاپی | 189,000 تومان |
مطالعه و دانلود فایل | فقط در فیدیبو |
انقد بدم میاد ناشرا اسم کتابارو عوض میکنن به اسم کتاب جدید میدن بیرون،آدم میاد میزنه کتابای رابرت کیوساکی میبینه یه عالمه عنوان میاد خود رابرت خبر نداره انقد کتاباشو دستکاری میکنن تا مردم ب اشتباه بیفتن و یه چیزو د وبار بخرن بعد تازه سخنرانی طرفم ورمیدارن به اسم جدید میدن بیرون ادم بعد از خریدنش متوجه نیشه ک کتاب گویا درحقیقت مصاحبه یا سخنرانی طرف بوده. ناشرای محترم حقه بازیو بذارید کنار زشته بخدا
کتاب واسه مملکت ما کاربردی نیست..واسه قوانین تجاری و مالیاتی اونجا کاربرد داره، اکثرا کسانی که تعریف میکنند اکانتهای انتشاراتی هستن جهت فروش بیشتر کتاب..از اول تا اخرش بخونی پر از حرفهای بدیهی و غیرکاربردی واسه مملکت ماست..اخه یه کارگر یا کارمند حقوقش به زور به اخر ماه میرسه چه جوری چس انداز کنه و باهاش سرمایه گزاری کنه!!تازه ساده زیستن و کم خرج کردن توضیح میده، خب این روش تو زندگی اکثر ما ایرانیا هس و گرنه به اخر ماه نمیرسیم، اونایی هم که پول زیاد درمیارن خوب میدونن باهاش چه کار کنن و دیگه نمیشینن پای خوندن این کتاب و امثال این کتاب..فقط این کتابا واسه نشریاتش خوب پول درمیاره و بس
اسم اصلی کتاب پدر پولدار پدر بی پول که نظریات قابل توجهی داره بیشتر به نحوی طرز فکری که حالا یا پدر بی پول یا پدر پولدار به فرزندش منتقل میکنه رو تفسیر میکنه یکی از جمله هایی که برای شخص بنده جالب بود این بود که پدر بی پول به فرزندش میگه درس بخون تا بتونی تویه شرکت خوب کار کنی پدر پولدار میگه درس بخون تا بتونی یه شرکت بزنی در کل کتاب خوبیه من نسخه چاپی این کتاب رو خوندم ولی احتمالا رایگانش تو اینترنت باشه
کتاب پدر ثروتمند پدر فقیر تفاوت دیدگاه های انسان هایی با ذهن ثروتمند و فقیر را بیان میکند. در واقع مهم نیست که چه مدارکی اعم از دانشگاهی یا غیر دانشگاهی دارید مهم نیست در کجا و با چه شرایطی زندگی میکنید تنها کافیست ذهن ثروتمندی را برای خود ساخت و بعد نتایج و شرایط به شکل زیبایی به سود ما تغییر میکند ایدههای ثروت آفرین به ذهنمان، خطور میکند و هر چقدر که بیشتر روی ذهن کار کرد ایدههایی بدون سرمایه اولیه با کار فیزیکی کم و سود زیاد به ما گفته میشود
اسم دیگر کتاب سرمایه گذاری در خرید خانه و مستغلات هست که ناشرا میتونن برای فروش بیشتر استفاده کنن. ماهیت کتاب بیشتر در آمریکا تعریف شده بود. نکات بارزی داشت که حتما باید خوند و نوت برداری میکرد. بیشتر در مورد سهام خرید مستغلات و خانه صحبت میکرد. دیدگاه جدیدی در مورد آموزشهای پدر تحصیل کرده و پدر ثروتمند بهم تحمیل کرد. "واقعا خوشحالم کتاب جلو راهم قرار گرفت و خوندمش و خوشحالترم به این خاطر که در اول زندگیم و هنوز دیر نشده خوندمش. ممنون و عالی"
اگر اسم این کتاب پدر پولدار و پدر بی پول که در ترجمه های دیگه هست بود الان استقبال ازش زیاد بود.
کتابی که رو افراد با ذهن فقیر تاثیری نداره و گاهی تاثیر عکس داره و افراد با ذهن باز و ثروتمند رو بیشتر به سمت موفقیت واقعی هل میده بدین صورت که اگه در مقابل یادگیریش مقاومت کنید تاثیری روتون نداره اگه جوری که خودتون میخاید تفسیرش کنید تاثیر عکس روتون میذاره ولی اگه با تفکر و دلیل قبولش کنید شما رو بالا میکشه
همین نصیحت های اشتباه پدر مادرهامونه که باعث شد درس بخونیم اما بیکار بمونیم و همیشه برای دیگران کار کنیم!همیشه به خانوادم میگم بجای اینکه به ما بگین برو یه جا مشغول شو دوتومن حقوق بگیری کاش یاد بدین و بگین که خودت صاحب شرکتی یا کارگاهی یا موسسه ای شو! و از هوش خودت استفاده کن این مطلب هم به نحوی تو این کتاب بیان شده ممنون از فیدیبو!
این کتاب؛ تنها دو جملهی مشترک با کتاب ثروتمندترین مرد بابل داره: اول اینکه ابتدا ب خودت پرداخت کن! و دوم اینکه هنگام تجارت در حوزهی خاص با اهلش مشورت کن بنظرم کتاب ثروتمندترین مرد بابل با فرهنگ و تعالیم انسانی سازگارتره چون تمرکز بر تلاش و سختکوشی داره تا سودجوییو منفعت طلبی شخصی
اتفاقاً "پدر ثروتمند، پدر فقیر" به نظر من ترجمه ی دقیق تریست و نشان دهنده دقت نظر مترجم است. بهترین پاسخ در تعیین عنوان مناسب برای کتاب، در خود کتاب آورده شده؛ "بین فقر و بی پولی تفاوتی هست، بی پولی امری موقتی، ولی فقر همیشگی است." بنابراین "پدر بی پول" و "پدر فقیر" هم معنای متفاوتی دارند.