رویکرد اصلی این کتاب در دو جنبه اساسی قابل بیان است:
نخست، تأکید بر مباحث فردی است؛ این ویژگی سبب گردیده که کتاب حاضر برای غیرمدیران نیز، جهت استفاده در زندگی روزمره فردی یا سازمانی، کاربرد داشته باشد. دوم، تأکید بر مباحثی است که درشرکتهای متوسط،کوچک و یا اصناف، قابل استفاده باشد.
انتخاب عنوان مدیریت چریکی یا پارتیزانی نیز به جهت محتوی و کاربرد کتاب در نظر گرفته شده است، چرا که برای مدیریت سازمانهای بزرگ موضوعات مدیریتی کلاسیک، ساختارمند و منظم در دانشگاهها تدریس میشود. ولی محتوی این کتاب شامل مباحثی است که در مدیریت غیرساختارمند (نامنظم) قابل استفاده میباشد. البته باید خاطر نشان گردد، منظور از مدیریت چریکی یا مدیریت غیرساختارمند یا مدیریت نامنظم، نبود نظم و گرایش به بینظمی نیست بلکه منظور اصلی عدم نیاز کسب و کارهای کوچک، اصناف و یا اشخاص به تئوریهای کلاسیک مدیریتی مربوط به سازمانهای بزرگ است.
بدیهی است مطالب این کتاب برای مدیران سازمانهای بزرگ و در سطح فردی نیز قابل استفاده بوده و با توجه به رویکرد کتاب که به مطالب حوزه کسب و کارهای کوچک، اصناف و اشخاص پرداخته است، مطالب کلاسیک مدیریت، نظیر تئوری ساختار، مدیریت راهبردی، راهکار منابع انسانی، راهکار بازاریابی، راهکار مالی، مدیریت فناوری، سیستمهای اطلاعاتی مدیریت، مدیریت سرمایهگذاری و مدیریت تحول، خارج از مباحث این کتاب است. البته در برخی از موارد، بنا به ضرورت، تنها به صورت اجمالی به این مباحث اشاره شده است.