یکی از دلایلی که بسیاری از افراد در زندگی کاری و شخصی خود موفق میشوند شناخت عادتهای خوب و بعدشان است. این افراد در زندگی خود میدانند که چطور عادتهای بعد را از بین ببرند و آنها را با عادتهای خوب جایگزین کنند. همین موضوع به آنها کمک میکند تا به آنچه میخواهند دست پیدا کنند؛ اما افرادی که در زندگی تنها گوشهای نشستهاند و بدون هیچ تغییری در زندگی و عادتهای روزانهشان پیش میروند نباید انتظار اتفاق بزرگی در زندگی خود را داشته باشند. چارلز داهیگ در کتاب قدرت عادت با موشکافی و تحقیق دقیق کارهایی را که بر حسب عادت انجامشان میدهیم را بررسی میکند. او در این کتاب با مثالهای متنوع توضیح میدهد که تغییر عادتهای بد و ایجاد عادتهای خوب چه تأثیری در رشد و موفقیت افراد و سازمانها دارد.
کتاب قدرت عادت؛ چرایی کارهایی که انجام میدهیم نوشته چارلز داهیگ است که در سال 2012 منتشر شد. این کتاب بعد از انتشار تا مدتها در فهرست پرفروشهای نیویورکتایمز بود . مدیران دانشگاه هاروارد نیز از این کتاب نقدی و تجلیل کردهاند.
چارلز داهیگ در این کتاب با بیش از 300 دانشمند و مدیر اجرایی مصاحبه کرده است. او با مدیران و افراد موفق شرکتهای بزرگ نیز مصاحبه کرده تا پژوهشهای خود را در زمینه این موضوع که عادتها چه تاثیری در کسب و کار و زندگی ما دارد.
کتاب قدرت عادت، از طریق کشف شیوههای عادت به خواننده برای رسیدن به موفقیت کمک میکند و خواننده میآموزد که عادتها چه نقش مهمی در زندگی دارند. درکتاب قدرت عادت نویسنده به شکلی دقیق به بررسی و تحلیل عادتها و نحوهی شکلگیری آنها پرداخته است. چارلز داهیگ درصدد پاسخگویی به این سوال که چرا بعضی از کارها را به شکل ناخودآگاه از روی عادت انجام میدهیم و چرایی تکرار روزانهی آنها در این بوده است.
کتاب صوتی قدرت عادت با ترجمه مصطفی طرسکی و معصومه ثابتقدم و خوانش حسن آزادی از سوی انتشارات نوین کتاب گویا منتشر شده است. این کتاب صوتی 13 ساعت و 34 دقیقه است و با گوش کردن روزانه دو ساعت از آن میتوانید کمتر از یک هفته این کتاب را گوش کنید و به کارها و مشغلههای خود هم برسید.
کتاب قدرت عادت متشکل از سه بخش «عادات افراد»، «عادات سازمانهای موفق» و «عادات جوامع» است. در بخش اول نویسنده توضیحاتی درباره چگونگی پیدایش عادتها و نحوه شکلگیری چرخهی عادت در زندگی افراد را بیان میکند. در بخش دوم، نویسنده با مثالهای ملموس از شرکتها و سازمانهایی که موفق شدند با اولویت و تغییر عادتها به پیشرفت بزرگی دست پیدا کنند، میگوید. بخش سوم با عنوان عادات جوامع این موضوع را بررسی میکند که جنبشها و عادتها در جوامع چگونه شکل میگیرند. این کتاب را میتوان در دستهی کتابهای تحول شخصی، روانشناسی و جنبههای اجتماعی دستهبندی کرد، چرا که علاوه بر کمک به رشد شخصی افراد، برای کسبوکارهای سازمانها هم مؤثر است و نکات کلیدی بسیاری دارد. پشت جلد کتاب قدرت عادت «جیم کالینز» متفکر و استراتژیست معروف در حوزه کسبوکار، اثر را تحسین کرده است و افراد را به خواندن آن تشویق میکند.
چارلز دوهیگ، ژورنالیست آمریکایی متولد سال 1974 است. او سردبیر و ستوننویس روزنامههای برتر امریکا بوده است. دوهیگ دستاورد بزرگی در زندگی خود داشته و آن جایزه پولیتزر غیر داستانی است که در کارنامه کاری او بسیار پررنگ و برجسته است. نوشتن برای نیویورک تایمز و روزنامه لس آنجلس تایمز از مواردی است که میتوان در کارنامه کاری دوهیگ به ان اشاره کرد. او با کتاب قدرت عادت شهرت پیدا کرد و کتابش الهامبخش میلیونها آدم در سراسر جهان شده است. چارلز دوهیگ به غیر از کتاب پرفروش «قدرت عادت»، کتاب موفق دیگری با عنوان «باهوشتر، سریعتر، بهتر» را هم نوشته است.
درمان عادت
بخش اول: عادتهای اشخاص
چرخه عادت
عادتها چگونه کار میکنند
مغز مشتاق
چگونه عادتهای جدید ایجاد کنیم
قانون طلایی چرخه عادت
چرا دگرگونی اتفاق میافتد
بخش دوم: عادتهای سازمانهای موفق
عادتهای زیربنایی، یا تصنیف پاول اونیل
چه عادتهایی بیشتر از همه اهمیت دارند
استارباکس و عادتهای موفق
وقتی که قدرت اراده خودکار میشود
قدرت یک بحران
چگونه رهبران از طریق حوداث، عادتها را طراحی و ایجاد میکنند
چگونه پیش از اینکه کاری کنید، «تارگت» میداند چه میخواهید
چگونه شرکتها عادتها را پیشبینی (و دستکاری) میکنند
بخش سوم: عادتهای جوامع
کلیسای سدلبک و تحریم اتوبوس مونتگومری
جنبشها چگونه رخ میدهند
نورولوژی ارادهی آزاد
آیا ما مسئول عادتهای خود هستیم؟
پیوست
راهنمای خواننده برای بکار بردن این ایدهها
کتاب صوتی قدرت عادت مناسب افرادی است که عادتهای بد و مخرب مسیر پیشرفت زندگی آنها را مسدود کرده است. دوهیگ در این کتاب سعی میکند تا به افرادی که میخواهند یاد بگیرند تا چطور عادتهای بد و آزاردهندهشان را کنار بگذارند بگوید که چطور میتوان با تمرین و تلاش موفق شد. این کتاب برای همه افرادی که قصد دارند تا زندگی خود را به طور کلی تغییر دهند و عادتهای بد خود را بشناسند توصیه میشود.
دانشمندان مغز الکلیها، سیگاریها و افراد پرخور را مورد مطالعه قرار دادهاند و اندازه گرفتهاند که چگونه وقتی هوس کردن آنها نهادینه میشود، عصب شناسی آنها - ساختارهای مغزشان و جریان مواد شیمیایی عصبی در داخل جمجمهشان - تغییر میکند. دو محقق در دانشگاه میشیگان نوشتهاند که بهویژه عادتهای قوی، واکنشهای اعتیاد مانندی تولید میکنند، طوری که «خواستن بهصورت تمایل وسواس گونهای بروز مییابد» که میتواند «حتی با وجود مواجهه با بازدارندههایی قوی نظیر از دست دادن اعتبار، شغل، خانه و خانواده» مغز ما را به انجام کارهای غیرارادی وادار کند.
فرمت محتوا | mp۳ |
حجم | 746.۸۲ مگابایت |
مدت زمان | ۱۳:۳۴:۳۸ |
نویسنده | چارلز دوهیگ |
راوی | حسن آزادی |
ناشر |