سبک های زندگی دگرگون شده و دیگر مانند زمان قدیم اینگونه نیست که مردم در شهرشان متولد شده و ازدواج کنند و به کاری مشغول شوند و سرانجام ده ها سال بعد در همان سرزمین دار فانی را وداع گویند.
حالا خیلی از مردم جهان هستند که زندگی در کاروان را انتخاب کرده اند و یا خیلی جوانان هستند که سبک زندگی کوله گردی و انجام کارهای داوطلبانه در قبال چند وعده غذا و جای رایگان را بخاطر دیدن نقاط مختلف جهان انتخاب می کنند و از ماندن در یک مکان گریزان هستند.
ما هم همین کار را کردیم و چون خانواده مان چهار نفره بود و مجبور بودیم بخاطر مدرسه بچه ها در جایی ساکن شویم زندگی در شهری دیگر را به مدت یک سال برگزیدیم و سال ۱۴۰۱ – ۱۴۰۰ را در شهر شاندیز گذراندیم و تجربه هایی شگفت انگیز کسب کردیم.
حاصل این تجربیات یک ساله را در قالب این اثر بصورت داستانهای کوتاه به شما خواننده گرامی عرضه میکنیم باشد که مورد توجه قرار گیرد.