

کتاب صوتی فلسفهی تنهایی
نسخه الکترونیک کتاب صوتی فلسفهی تنهایی به همراه هزاران کتاب دیگر از طریق اپلیکیشن رایگان فیدیبو در دسترس است. همین حالا دانلود کنید!
نسخه نمونه کتاب صوتی فلسفهی تنهایی را رایگان بشنوید
نقد و بررسی کتاب صوتی فلسفهی تنهایی
احساس تنهایی یکی از بزرگترین دغدغههای انسان امروز است. هرچند با پیشرفت تکنولوژي امکانات و روشهای ارتباطی بیشتر شدهاند اما به نظر میرسد انسانها تنها و تنهاتر شدهاند و این تنهایی شکل عمیقتری هم به خود گرفته است. لارس اسوندسن در کتاب فلسفهی تنهایی از این موضوع حرف زده است و تلاش کرده ابعاد نادیدهی تنهایی را کمی روشنتر کند. فلسفهی تنهایی را بخوانید و از یک کتاب خواندنی لذت ببرید.
درباره کتاب صوتی فلسفه تنهایی اثر لارس اسوندسن
کتاب صوتی فلسفهی تنهایی که در زبان انگلیسی به نام «philosophy of loneliness» شناخته میشود اولینبار در سال ۲۰۱۷ منتشر شد. این کتاب جالب روی یکی از بزرگترین ترسهای انسان امروز یعنی ترس از تنها ماندن و تنها مردن تمرکز کرده و سعی کرده است از دیدگاهی نو و بر اساس تازهترین تحقیقاتی که در زمینههای فلسفه، روانشناسی، علوم اجتماعی انجام شده است این موضوع را بررسی کرده و علت آن را توضیح میدهد. فیلسوفان به سخت صحبتکردن مشهورند اما اسوندسن به زبانی روان حرف میزند و هرکسی میتواند پای حرفهایش بنشیند. او از اهمیت دوستی و عشق حرف میزند و اثرات تنهایی بر کیفیت زندگی ما را بیان میکند. نتایجی که اسوندسن میگیرد دور از انتظار است و میتواند انسان را به فکر کردن بیشتر وادار کند.
کتاب فلسفه تنهایی تاکنون به بیش از ۲۵ زبان مختلف برگردانده شده است و افراد زیادی معتقدند این کتاب در نگاهشان به زندگی تغییرات اساسی ایجاد کرده است. دانلود رایگان کتاب صوتی فلسفه تنهایی به زبان اصلی ممکن است.
فهرست کتاب صوتی فلسفه تنهایی
مقدمه
فصل اول - جوهر تنهایی
فصل دوم- تنهایی بهمثابه احساس
فصل سوم- چه کسانی تنها هستند؟
فصل چهارم- تنهایی و اعتماد
فصل پنجم- تنهایی، دوستی و عشق
فصل ششم - فردگرایی و تنهایی
فصل هفتم - انزوا
فصل هشتم - تنهایی و مسئولیت
درباره لارس اسوندسن نویسنده کتاب صوتی فلسفه تنهایی
لارس اسوندسن با نام کامل lasrs Fredrick handler Svendsen نویسندهی نروژی کتابهای فلسفی به زبان ساده است. او متولد سال ۱۹۷۰ است و بهعنوان استاد در دانشگاه برگن فعالیت میکند. او بیش از ده کتاب
نوشته است اما معروفترین آثارش کتابهای فلسفه ملال، فلسفه فشن، فلسفه ترس، کار، فلسفه شر، فلسفه آزادی و فلسفه تنهایی هستند که بین سالهای ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۷ منتشر شدهاند و توانستهاند در سراسر دنیا افراد زیادی را به خود جلب کنند. فایل pdf کتاب فلسفه فشن و دانلود رایگان کتاب فلسفه ترس به زبانهای انگلیسی و نروژی در سایتهای مختلف ممکن است. کتاب کار کتاب دیگری از این نویسنده است که سروصدای زیادی در زمان انتشار به پا کرد.
ترجمه و انتشار کتاب صوتی فلسفه تنهایی در ایران
دو ترجمه از کتاب فلسفه تنهایی در ایران منتشر شده است. یکی از این ترجمهها متعلق به خشایار دیهیمی است که سایر آثار اسوندسن را هم به فارسی برگردانده است. این کتاب را نشر نو منتشر کرده است. ترجمهی بعدی ترجمهی شادی نیکرفعت است که نشر گمان آن را در بازار کتاب ایران عرضه کرده است. ناشر صوتی توسعه محتوای لحن دیگر کتاب صوتی این ترجمه را با صدای سید میثاق ابطحی منتشر کرده است و این کتاب صوتی را میتوانید در همین صفحه از فیدیبو دانلود کنید. خرید و دانلود pdf فلسفه تنهایی هم ممکن است.
چرا باید کتاب صوتی فلسفه تنهایی را شنید؟
ما در دنیای زندگی میکنیم که هر روز صبح تا شب محتوای زیادی در اختیارمان قرار دارد اما بیشتر این محتواها، درونمایهی ارزشمندی ندارند. انسان برای داشتن آرامش بیشتر و درک بهتر معنای زندگی به محتوای غنی احتیاج دارد. کتاب فلسفه تنهایی لارس اسونسن از آن دست کتابهایی است که شنیدنش میتواند چیزی به انسان اضافه کند. او از مفهوم تنهایی، از روابط انسان امروز و از حقایق تلخی که او با آنها روبهرو است حرف میزند و با زبانی ساده و شیوا فرصتی ایجاد کرده است تا بیشتر فکر کنیم و جایگاه خودمان را در شلوغی دنیای امروز پیدا کنیم. شنیدن کتاب صوتی فلسفه تنهایی میتوانید بهترین گزینه برای پرکردن بسیاری از لحظات خالی روز باشد و میتوانید آن را به کسانی که دوستشان دارید و فکر میکنید به دنبال نگاه عمیقتری به زندگی هستند معرفی کنید.
جملاتی از متن کتاب فلسفه تنهایی
در این چند دهه، جمعها و اجتماعات کوچک زوالی خاموش و فریبنده داشتهاند. اثرات این زوال را ما در شکافهای پرتنش زندگی خصوصیمان و انحطاط زندگی عمومیمان به عینه میبینیم. اما جدیترین عواقب این زوال، یادآور بازی و معمایی است که خانوادگی بازی میکنیم. چه قطعهای در این تصویر غایب است؟ سرمایهی اجتماعی نزار و کمجان خود را میتوان در چیزهایی دید که از بین رفتهاند بیآنکه حواسمان باشد. شبنشینیهای با همسایگان و دورهمیهای دوستانه. مهربانیهای در لحظهی آدمهایی که نمیشناسیم. همه در فکر خیر و منفعت عمومی بودن، جای اینکه هرکسی نفع و صلاح شخصی خود را دنبال کند.
رابرت پاتنم، بولینگ یک نفره، اضمحلال و احیای جامعهی آمریکایی.
رابرت پاتنم در این نقلقول به تاریخ سال ۲۰۰۰ از جامعهی معاصرمان تصویری نشان میدهد که در علوم اجتماعی امروزه هم عبارتی کمابیش متعارف محسوب میشود. ما به وضعیت جدید تسلیم شدهایم. اجتماع انسانی امروزمان متزلزل شده است و فردگرایی بر همه چیز فائق آمده است و ما نیز در پی آن مبدل به آدمیانی لذتجو و خودشیفته شدهایم. آیا این روایت درست است؟ آیا تنهایی مختص فرد مدرن و مدرن متأخر است؟
مفهوم فردیت لیبرال
فرد لیبرال و فردیت لیبرالی به یکباره و در سرزمین مشخصی به منصهی ظهور نرسیده است. بلکه در طول قرنها پدید آمده و همچنان هم در حال رشد و تکوین است. اما آنچه در این سیر تکوینی تازه مینماید و نخستینبار است در طول تاریخ رخ میدهد این است که فرد لیبرال، عنصر بنیادی و حیاتی بازتولید اجتماعی شده است. البته همهی مردم جهان در حکومتهای دموکرات لیبرال زندگی نمیکنند و شاید فقط نیمی از مردم جهان در چنین حکومتهایی زندگی کنند. علاوه بر این هرکسی هم که در جامعهای با نظام دموکراسی لیبرال به سر میبرد حتماً مصداق فرد لیبرال نیست.
نظرات کاربران درباره کتاب صوتی فلسفهی تنهایی