«دلی بای و آهو» نمایشنامهای در سه پرده و نوشته عباس معروفی است. «دلی بای و آهو» را میتوان درامی در سوگ عشق دانست. قصه تلخ عشقی بیفرجام: میهمانان عروسی «دلی بای» و «آهو» را جشن گرفته اند. دستی ناپیدا دلی بای را از سر سفرهی عقد به خود میخواند. «آهو» نگران است. «بایاندو» آرام ندارد. «آیتک» و «آی لر» شاد و سرمستند. «مایسا» در هراس ماری زخمی به نام «قاراچوگا» است. این مار نیز دل در گرو «آهو» دارد. قرار بو د «مایسا» عروس خانه «بایاندو» شود. این را «گودانا» قبل از مرگش خواسته بود. اما «دلی بای» دل به عشق «آهو» باخت. زیباترین دختر ایل. قطعاً «قاراچوگا» آرام نخواهد گرفت... این نمایشنامه با خوانش جمعی از گویندگان منتشر شده است.
فرمت محتوا | mp۳ |
حجم | 75.۶۶ مگابایت |
مدت زمان | ۰۱:۱۸:۴۸ |
نویسنده | عباس معروفی |
راوی | میلادفتوحی |
راوی دوم | میلاد فتوحی |
راوی سوم | مونا ابوشهاب |
راوی چهارم | شکیلا نصری نژاد |
ناشر | نوین کتاب |
زبان | فارسی |
تاریخ انتشار | ۱۳۹۸/۰۶/۰۴ |
قیمت ارزی | 5 دلار |
مطالعه و دانلود فایل | فقط در فیدیبو |
اصلا قابل گوش دادن نیست. شاید خواندن آن برای کسانی که کار تیاتر می کنند مناسب باشد ولی برای منی که دنبال کارهای آقای معروفی هستم اصلا شنیدنش قابل تحمل نبود
نمونه رو گوش کردم. بنظرم کیفیت خوبی داره. نمیدونم اونایی که ایراد میگیرن چه غرضی دارن! صداها بجا و بلند و رسا و کار خوبی بوده که چند صدایی اجرا شده.
حيف كتاب اقاي معروفي كه به اين صورت روايت شده...! كاش يك راوي كتاب رو روايت ميكرد نه يك تيم بصورت نمايشنامه. الي
بهترین صحنه، صحنه ی دیدار بایاندو و قاراچوقا ست. خیلی عجیبو دردناکه، این صحنه>>>> ده سال اخیر سینمای ایران
بسی لذت بردم…