در نیمه قرن نوزدهم فیلسوفان برای به دست آوردن دانشی از واقعیتِ غایی، دیگر به فیلسوفانِ یونان باستان و قرون وسطی یا مدرن رجوع نمیکردند. استدلال آنها این بود که در مورد هیچچیز دانش غایی وجود ندارد. آنها علاوه بر این همعقیده بودند که هیچ نظامی برای دانش اخلاقی ممکن نیست. و سرانجام اینکه فلسفه معاصر ارتباط خود را با اعتقاد مسیحی و یهودی به خالق هوشمند و قادر متعال و مقدس جهان گسست. عقیده به ذهن یا ارادهای مطلق و یا هر چیز مطلق دیگر برای بیشتر فیلسوفان قرن بیستم نامأنوس به نظر میرسید.
بخشی از تغییر در نگرشهای فلسفی مصادف با آغاز قرن و بر اثر یافتههای جدید علمی واقع شد. ماکس پلانک نظریه کوانتوم و آلبرت انشتین نظریه نسبیت را در فیزیک ارائه کردند. هر دو نظریه تلویحاً ناممکن بودن کسب دانش عینی و یقینی را تایید میکردند.
این کتابها در واقع در مجموعه آشنایی با تاریخ فلسفه برای نوجوانان قرار دارند....با این حال بزرگسالان هم براحتی می تونند از اونا استفاده کنند....مطالب تا حدی خلاصه هستند و نمیشه به عنوان یه دوره جدی آموزش تاریخ فلسفه در نظر گرفتشون.....مخلص کلام اینکه کتابهای خیلی خوبی هستند برای ورود به فلسفه......ترجمه خوبی هم دارند.....و جالبه بدونید من نسخه چاپی رو هم دارم....اما این نسخه فیدیبو به مراتب بهتر از نسخه چاپیه.....کیفیت چاپش اصلا خوب نیست !
5
کتابیست موجز و روان. پیشنهاد میکنم جهت آشنایی اجمالی با آرای فیلسسوفان تاثیر گذار تاریخ فلسفه هر سه جلدش رو بخونید. ترجمه روان و خوبی هم داره.
ممنون فیدیبیو