در دنیای امروز اهمیت برنامهریزی و انجام به موقع کارها نیاز به مهارت و تمرکز دارد؛ اما با وجود مشغلههای زیاد و ابزارهایی که زندگی را راحتتر کردهاند حالا تنبلی و اهمالکاری بسیار پررنگ شده است. به فردا انداختن کارها، بعدا انجام میدهم، حالا وقت هست، باشد روز دیگر و ... همه جملاتی است که ما برای فرار از عمل میگوییم؛ اما برای موفقیت و پیشرفت باید این عادت مخرب را کنار گذاشت. جان پری در کتاب این کتاب را فعلا نخر روشهایی برای از بین بردن عادت تنبلی ارائه میکند تا با اراده به انجام کارها بپردازیم.
کتاب این کتاب را فعلا نخر نوشتهی جان پری استاد فلسفهی دانشگاه استنفورد آمریکا است. این کتاب اولینبار در سال 2012 منتشر شد؛ و با استقبال خوبی در سراسر جهان رو به رو شد. قبل از هر چیز عنوان عجیب و چشمگیرش توجه مخاطب را به خود جلب میکند. چرا نویسنده چنین عنوانی برای کتاب خود انتخاب کرده است. با تورق کتاب متوجه میشویم که نویسنده با زبان ساده و روان که با کمی فلسفه آمیخته شده این کتاب را نوشته است. این کتاب را فعلا نخر با ارائه راهکارهایی عملی به خواننده کمک میکند تا زندگی خود را از اینرو به آن رو کند.
این کتاب برای افرادی نوشته شده که به پشت گوش انداختن کارها عادت کردهاند و یاس و بی انگیزگی در زندگیشان سایه انداخته است. جان پری با روشها، تمرینها و حکایتهایی که ارائه میکند افراد را به سمت انجام رساندن کارها هدایت میکند. شاید در ابتدا برای همه سخت باشد و بخواهند از انجام بعضی کارها طفره بروند و آنها را به تعویق بیندازند. رفتهرفته توصیههای جان در این کتاب کار خود را میکند. مخاطبان خواهند دید که چقدر زندگیشان زیر و رو شده است.
این کتاب با ترجمه مسیحا برزگر از سوی انتشارات ذهن آویز در سال 1394 منتشر شده است. نسخه صوتی این کتاب نیز با خوانش میلاد فتوحی از سوی موسسه نوین کتاب گویا در دسترس علاقهمندان کتاب صوتی قرار گرفته است.
این کتاب را نخر شامل 11 فصل با عناوین زیر است:
جان ریچارد پری استاد فلسفهی دانشگاه استنفورد و دانشگاه کالیفرنیا ریورساید آمریکا است. او در سال 1943 میلادی در آمریکا به دنیا آمد شد. او از فعالان برجسته در زمینهی فلسفه است. به دلیل همین فعالیتها او در سال 1999 توانست جایزه ژان نیکود را از آن خود کند. جان پری همچنین عضو فرهنگستان هنر و علوم آمریکا و عضو آکادمی علوم و حروف نروژ است. او فیلسوفی است که توانسته با کتابهای خود الهامبخش بسیاری از افراد در سراسر جهان باشد. کتاب مشهور او این کتاب را فعلا نخر یکی از کتابهای مطرح او در حوزه اهمالکاری و فردا افکنی است. از دیگر کتابهای او میتوان به «موقعیت و برخورد» و «هویت، هویت شخصی و خود» اشاره کرد.
با ورد فضای مجازی، ابزار دیجیتالی و تکنولوژی که روز به روز در حال به روز شدن است اهمالکاری و به تعویق انداختن کارها تقریبا جزئی از رفتارهای جوامع بشری شده است؛ اما همهی ما استعدادهایی داریم که میدانیم اگر تنبلی و بیحوصلگی را کنار بگذاریم میتوانیم آن استعدادها را شکوفا کنیم. کتاب این کتاب را فعلا نخر به ما کمک میکند تا عادت تنبلی و اهمالکاری را کنار بگذاریم و محکم و مصمم به کارهای ضروری رسیدگی کنیم.
این، کمالگرایی به معنای دقیق کلمه است. منظور از کمالگرایی آن نیست که تو واقعا کاری را کامل و یا در حد کمال انجام بدهی. منظور از کمالگرایی آن است که تو کارهایی را بپذیری و سپس آنها را بهانهی خیالبافیهای خود کنی پیرامون انجام دادن صد در صد کامل آن کارها.
خیالبافی پیرامون کمال صد در صد کارها تا چه حد به طفره رفتن از انجام دادن کارها دامن میزند؟ خوب، معلوم است انجام دادن کارها، به طور صد در صد کامل، آسان نیست.(حداقل، من چنین گمان میکنم. شاید روزی کاری را صد در صد کامل انجام بدهم و سپس مطمئن شوم که چنین کاری ممکن است.) انجام دادن کارها، به طور صد در صد کامل، احتمالا زمان لازم دارد؛ و البته، شرایطی مناسب. بدیهی ست، با اشاره به دستنوشتهای که ناشر به من سپرد، باید با دقت آن را بخوانم. این کار، مستلزم ساعتها وقت است. برای دقیق خواندن آن دستنوشته، باید مطالبی دیگر را نیز بخوام که به محتوای آن دست نوشته مربوط میشود و نویسنده به آنها ارجاع داده است. باید بدانم آیا ارجاعات نویسنده درست و دقیق بوده است یا نه. من نقد و بررسیهایی بسیار خواندهام از فیلسوفانی که ستایششان کردهام. نقد و بررسی آنها واجد ویژگیهای مذکور بودهاند. آنها بسیار چشمگیر بودهاند. برای آنکه من نیز چنین نقد و بررسیای را تحویل ناشر بدهم، باید ساعتها و روزهایی را در کتابخانه سپری کنم. البته، در دنیای امروز دیگر لازم نیست به کتابخانه بروی. اگر کمی وارد باشی، بسیاری از اطلاعات مورد نیازت را میتوانی از اینترنت به دست بیاوری. متأسفانه، من خیلی وارد نیستم؛ اما خوب است آدم در خانه بنشیند و به این همه اطلاعات دسترسی داشته باشد؛ بنابراین، باید نرمافزارهای مورد نیاز را تهیه کنم و شیوهی کار را نیز یاد بگیرم. درضمن، باید شبها تا دیروقت روی گزارش مربوط به دستنوشتهی مذکور کار کنم. این همه مقدمات موجب میشود تا من دست از کار بکشم.
آنچه در بالا خواندید بررسی و نقد کتاب صوتی این کتاب را فعلا نخر اثر جان پری بود. خرید و دانلود این اثر در همین صفحه امکانپذیر است. برای مطالعهی دیگر کتابها در زمینهی موفقیت میتوانید به قسمت دستهبندی کتابها مراجعه و کتابهای این موضوع را یکجا مشاهده کنید.
فرمت محتوا | epub |
حجم | 1.۳۲ مگابایت |
تعداد صفحات | 88 صفحه |
زمان تقریبی مطالعه | ۰۲:۵۶:۰۰ |
نویسنده | جان پری |
مترجم | مسیحا برزگر |
ناشر | ذهنآویز |
زبان | فارسی |
عنوان انگلیسی | Don't buy this book now! : the art of procrastination |
تاریخ انتشار | ۱۳۹۵/۱۱/۰۹ |
قیمت ارزی | 2.۵ دلار |
قیمت چاپی | 13,000 تومان |
مطالعه و دانلود فایل | فقط در فیدیبو |
منم به نویسنده احترام گذاشتم و نخریدم
اسم این کتاب بسیار خلاقانه و هوشمندانه است و تعجب میکنم که حتی اینجا هم که مردم کتاب خوان هستن قبل از اینکه به نکته ی ظریفش دقت کنن باز قضاوت کردن رو ترجیح میدن و اولین چیزی که به ذهنشون می رسه بدبینانه ترین و دورترین مقصود نویسنده رو شامل میشه !!!! مگر نویسنده خصومت شخصی داره و بر اساس کینه ورزی کتاب نوشته که چنین برداشتی میکنید؟؟!!!
منکه نمیخونمش کتابی که عنوانش گول زننده باشه ارزش خوندن نداره
خیلی ها کتاب های دیگر مثل قورت دادن فورباغه و یا اثر مرکب را توصیه میکنند ولی لازم به ذکر هستش که طبق گفته این کتاب، آدم ها دو نوع هستند: آدم های پشت گوش انداز و آدم های منظم و پشت گوش ننداز. این کتاب درواقع برای پشت گوش انداز هاست و من پیشنهاد میکنم آدم های پشت گوش انداز، این کتاب ۱۱۷ صفحه ای رو که خیلی هم زمان بر نیست رو حتما تا آخر بخوانند. مطمعنا شگفت زده خواهید شد. درواقع انسان (مخصوصا آدم پشت گوش انداز) نمیتونه که با سرکوب کردن خودش و تمایلاتش، موفقیت کسب کنه بلکه باید خودش رو بشناسه و سبک زندگی خودش رو بسازه. پشت گوش انداز ها هرچه بیشتر اطلاعات راجع به خودشون و دیگران داشته باشند، بهتر میتوانند که به چیزایی که میخواند برسن. همینطور که تمام امکانات برای رایت دست ها است، تمام سیستم های جهان مناسب پشت گوش ننداز ها است. خلاصه اگر پشت گوش انداز هستید، امیدوارم از خوندن این کتاب، لذت ببرید.
اگه کسی واقعا میخواهد تغییری در زندگی خودش بده فقط با کتاب اثر مرکب میتونه این کارو بکنه
سلام بسیاری از ما رفتارهایی داریم که خودمون میدونیم ناهنجاریه! مثل پشت گوش انداختن یا به تعویق انداختن کارها. نویسنده به این نکته اشاره داره که آقا این ایراد رو بپذیر. مشکلی نداره. همه ما این مشکل رو داریم. مثل سردرد. شما با سر درد مشکل داری!؟ پنهانش میکنی؟! یا نه مطرح میکنی سردردت رو و رفعش میکنی. نویسنده به نکته مهمی که اشاره داره اینه که از این ایرادت احساسی به نام احساس گناه نداشته باش.
من یک پشت گوش انداز سازمان یافته هستم و پس از خواندن این کتاب واقعا از میزان احساس منفی ای که به خود داشتم کم شد. در من انگیزه ای همراه با انرژی مثبت بوجود آمد تا به کارهایی که مدتهاست منتظر انجام شدن هستند بپردازم.
سلام کتاب مذبور کمی مبهم و گنگ و فارغ از نتیجه کلی و راه حل کلی است. به جرات میتوان گفت ۷۰ درصد موارد غیر ضرور بود. ولی لابلای موضوعات این کتاب چند نکته جالب دیدم. در کل کتاب قوی ای نبود.
از نظر ویرایش به شدت ضعیف مثل: هنگامی که کار نمی کردم روی پروژه ای که باید روی آن کار میکردم: زمانی که روی پروژه ای که باید٬ کار نمیکردم
انچنان که گفته نیست متاسفم کتاب قورت دادن غورباقه خیلی بهتر میتونه تحول ایجاد کنه