0
امکان مطالعه در اپلیکیشن فیدیبو
دانلود
کتاب بولشویسم از موسی تا لنین دیتریش اکارت نشر بنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه

کتاب بولشویسم از موسی تا لنین دیتریش اکارت نشر بنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه

گفتگویی میان من و آدولف هیتلر

کتاب متنی
درباره بولشویسم از موسی تا لنین

کتاب «بولشویسم از موسی تا لنین » یکی از مهم‌ترین متن‌ها برای آشنایی با هیتلر و اندیشه‌های او و یارانش کتابچه‌ای است با عنوان «بولشویسم از موسی تا لنین: گفت‌وگویی میان من و آدولف هیتلر». این کتابچه که در سال 1924 منتشر شده گفت‌وگویی است میان هیتلر و دیتریش اکارت؛ کسی که هیتلر او را آموزگار خود می‌دانست و تا پایان عمر ارادتی ویژه به او داشت.

در این کتابچه به ارتباط بین ایدئولوژی هیتلر و یهودی‌ستیزی- که ستون فقرات ناسیونال‌سوسیالیسم بود- پی می‌بریم و با مفهوم کلیدی «بولشویسم یهودی» آشنا می‌شویم. مترجم علاوه بر برگرداندن این کتابچه، جستار مفصلی نیز درباره نظریه/ افسانهٔ «بولشویسم یهودی» نگاشته که در بخش نخست کتاب آمده است.

دیتریش اکارت، نویسنده و روزنامه‌نگار آلمانی نخستین کسی بود که هیتلر را «پیشوا» نامید و توانایی‌های خاصی را در وجود او کشف کرد.

«دیتریش اکارت»نویسنده این کتاب، یک روزنامه نگار، ناشر، حامی اولیه ناسیونال سوسیالیسم و ایده پرداز آدولف هیتلر بود. اگرچه اکارت یکی از اولین شخصیت‌های حزب کارگران آلمان یا حزب ناسیونال سوسیالیست کارگران آلمان بود، اما هرگز عضو رسمی حزب نبود.

دسته‌ها:

شناسنامه

فرمت محتوا
epub
حجم
4.۱۸ کیلوبایت
تعداد صفحات
408 صفحه
زمان تقریبی مطالعه
۰۰:۰۰
نویسندهدیتریش اکارت
مترجممهدی تدینی
ناشربنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه
زبان
فارسی
عنوان انگلیسی
der bolschervismus von mosesbies lenin
تاریخ انتشار
۱۴۰۴/۰۷/۱۶
قیمت ارزی
8 دلار
قیمت چاپی
395,000 تومان
مطالعه و دانلود فایل
فقط در فیدیبو
epub
۴.۱۸ کیلوبایت
۴۰۸ صفحه

نقد و امتیاز من

بقیه را از نظرت باخبر کن:
منتظر امتیاز
197,500
تومان
%80
تخفیف با کد «HIFIDIBO» در اولین خریدتان از فیدیبو

گذاشتن این عنوان در...

قفسه‌های من
نشان‌شده‌ها
مطالعه‌شده‌ها
بولشویسم از موسی تا لنین
گفتگویی میان من و آدولف هیتلر
بنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه
منتظر امتیاز
197,500
تومان