«محمد مطیع» بازیگر قدیمی و سرشناس سینما و تلویزیون و تاتر ایران ۲۹ اسفند سال ۱۳۹۷ در سوئد و در تنهایی درگذشت. به پاس حضور بهیادماندنی و پربار و کمنظیر مطیع در فیلمها و مجموعههایی تلویزیونی همچون «کلاغ»، «دایره مینا»، «آوار»، «گردباد»، «روزهای انتظار»، «تردید»، «شاهدزد»، «کوچک جنگلی»، «هزاردستان» و... در گفتوگو با جمعی از دوستان و همکارانش، در چند برنامه «ابدیت و یک روز» کوشیدهایم تا یاد او را- هرچند کوچک- گرامی بداریم.
مهمان این برنامه ما آقای «سعید نیکپور» از بازیگران و کارگردانان خوشنام و مطرح سینما و تاتر و تلویزیون با محمد مطیع سابقه دوستی دیرینهای داشتند. همکاری این دو هنرمند عزیز در تاترها و مجموعههای تلویزیونی «پهلوان و جراح»، «بهار در محله ما»، «شاهشکار» و «امیرکبیر» بهانه مناسبی را فراهم کرد تا از سعید نیکپور بخواهیم برای ما از محمد مطیع و آن سالها بگوید.
(بیست و پنج فروردین، سال نود و هفت)
▫️تدوین پادکست: محمد شکیبا
▪️قطعات موسیقی به کار رفته در این پادکست:
۱. بخشهایی از گفتوگوهای مجموعه تلویزیونی «امیرکبیر» با اجرای «سعید نیکپور»، «محمد مطیع»، «فخرالدین صدیقشریف»، «سعید اویسی»، و «فخری خوروش»
۲.بخشهایی از موسیقی متن مجموعه تلویزیونی«امیرکبیر» ساخته «کامبیز روشنروان»
۳. بخشهایی از تلهتاتر «پهلوان و جراح» با اجرای محمد مطیع
https://t.me/EternityAndADay/591
شناسنامه
فرمت محتوا
مدت زمان
زبان
audio
۰۱:۲۵:۵۲
گذاشتن این عنوان در...
نشانشدهها
شنیدهشدهها
ابدیت و یک روز - طنین صدای تنهایی، ویژه درگذشت محمد مطیع به روایت سعید نیکپور