نظریههای جامعهشناسی همواره راههای تازهای برای اندیشیدن به خود و جهانی که در آن زندگی میکنیم پیش پای ما گذاشتهاند. آرمان علم جدید اجتماعی ساختن جهانی انسانیتر بود، اما جامعهشناسی هر روز بیش از پیش از این آرمان فاصله میگیرد. نظریههای جامعهشناسی، حیات عمومی و مخاطبان خود را فراموش کردهاند.
دغدغههای نظری نظریهپردازان اجتماعی جایگزین مسائل واقعی و روزمرهی زندگی انسانها شدهاند. بحث بر سر منطق کنش، برتری پارادایم نظم یا تضاد و رابطهی سطوح خرد و کلان جایگزین دفاع از آزادیهای فردی و نهادهای اجتماعی شدهاند. درعینحال، زبان نظریهپردازان اجتماعی امروزی چنان پیچیده شده است که تنها متخصصان این رشتهها قادر به مطالعهی آثار آنها هستند و بدینترتیب دانش اجتماعی بهتدریج مخاطبان عمومی خود را از دست میدهد.
این اثر دعوتی است به بازگشت به آرمان اخلاقی کمرنگشدهی کنت، مارکس، دورکیم، وبر، پارسونز، برگر، سی. رایت میلز، هابرماس و بسیاری دیگر: «تلاش برای ساختن جهانی بهتر».
ترجمه کتابهای درسی علوم اجتماعی معمولا افتضاحه و به آسونی قابل فهم و درک نیست، منتها این یکی استثناءً عیبش تو ریز نویسی و حجم زیادش هست و نه نوع ترجمش . بیشتر شبیه منبره و مطالب زائد و خسته کننده ای مدام تکرار میشن . دسته بندی و تیتر بندی منظمی هم نداره .
5
این کتاب نوع نگاه خاصی به نظریات جامعه شناسی دارد.
هر کدام از نظریه پردازان تاکیدات خاصی داشته اند.
4
کتاب، نقشه ی هوایی خوبی از سیر تطور مسائل جامعه شناختی ارائه می دهد
4
بسیار عالی است و به تمام علاقه مندان به جامعه شناسی پیشنهاد می کنم
4
کتاب خوبی است میشه راهنمایی کنید چطور در حالت آفلاین مطالعه کنیم
2
آیت کتاب را پیشنهاد نمیکنم، خاصه ترجمه را نپسندیدم