
کتاب پروبیوتیکها
دامیز - نسخه PDF
نسخه الکترونیک کتاب پروبیوتیکها به همراه هزاران کتاب دیگر از طریق اپلیکیشن رایگان فیدیبو در دسترس است. همین حالا دانلود کنید
معرفی کامل کتاب پروبیوتیکها را رایگان بشنوید
نقد و بررسی کتاب پروبیوتیکها
معمولا زمانی که نام باکتری به میان میآید، اکثریت تصور میکنند که با موجودی آلوده مواجه هستند. موجودی که باعث بیماری و مشکلات متعدد در سلامت جسمی افراد میشود؛ اما باید گفت که باکتریها در دو نوع خوب و بد هستند و خلاف تصورات کلی، باکتریهای خوب روی سلامت ما تاثیر میگذارند و حتی در مبارزه با بعضی بیماریها به ما کمک میکنند. کتاب پروبیوتیکها به ما کمک میکند تا باکتریهای خوب را بشناسیم و بدانیم پروبیوتیکهاچه نوع باکتری هستند و چه تاثیر و فوایدی در زندگی ما دارند.
درباره کتاب پروبیوتیکها
کتاب پروبیوتیکها نوشتهی دکتر شیکهر چالا است که اولین بار در سال 2012 در مجموعه کتابهای دامیز منتشر شده است. این کتاب در دستهی کتابهای تغذیه و سلامت قرار میگیرد. دکتر چالا توضیح میدهد که پروبیوتیکها باکتریهای خوب هستند و روز به روز نیاز آنها در غذاها و مکملهای غذایی بیشتر استفاده میشود. در این کتاب با نحوهی عملکرد پروبیوتیکها و تاثیر آن بر حفظ سلامتی و برطرف کردن بسیاری از مشکلات گوارشی آشنا خواهید شد. خواندن این کتاب برای همهی افرادی که به سلامتی و داشتن سبک زندگی سالم اهمیت میدهند مفید و کاربردی خواهد بود. همچنین خواننده بعد از خواندن این کتاب میتواند یک مکمل پروبیوتیک موثر را انتخاب کند و سبد غذایی خود را با غذاهای پروبیوتیک دار پر کنید.
کتاب پروبیوتیکها به جزئیات نقش پروبیوتیک بر سلامت پرداخته است و توضیح مفصلی دربارهی نقش درمانی آن ارائه میکند. اگر به دنبال سلامت قلب و پیشگیری از ابتلا به سرطان هستید مطالعهی این کتاب به شما کمک بسزایی خواهد کرد.
انتشارات آوند دانش کتاب پروبیوتیکها را با ترجمهی احمد غلامی و یوسف عاشوری منتشر و در اختیار علاقهمندان قرار داده است.
درباره شیکهر چالا نویسندهی کتاب پروبیوتیکها
دکتر شیکهر چالا فوق تخصص بیماریهای گوارشی است و دارای بورد تخصصی در این حوزه است. او بیش از 20 سال است که در زمینهی درمان بیماریهای گوارشی و کبدی فعالیت میکند و سالهاست که به عنوان رئیس درمانگاه بالینی کانزاس و مدیر عامل بزرگترین کمپانی تراکم سنجی استخوان در غرب آمریکا، مشغول به کار است. او در حوزهی تخصصی خود چندین کتاب نوشته است و همچنین یکی از کتابهای او نامزد دریافت جایزهی بنجامین فرانکلین از انجمن ناشران مستقل کتاب نیز بوده است.
دکتر چالا یکی افراد تاثیرگذاری است که امروزه به عنوان یک چهرهی بینالمللی شناخته شده است. او با سخنرانی و کتابهای خود امروزه در جهت آموزش مردم برای ارتقای کیفیت زندگی آنها میکوشد و هم اکنون مشاور و سخنران برجستهی چندین شرکت بزرگ دارویی است. دکتر چالا نه تنها در سطح ملی بلکه در سطح بینالمللی در جایگاه هیئتمدیرهی چندین مجمع است. او همچنین پژوهشهای بالینی فراوانی را برای شرکتهای مختلف داروسازی مدیریت کرده است.
مروری بر فصلهای کتاب پروبیوتیکها
بخش 1: زندگی در دنیای میکروبها فصل 1: شناخت ماهیت واقعی باکتریها
فصل ۲: نگاهی به عملکرد باکتری در بدن
فصل 3: کشف پروبیوتیکها و پری بیوتیکها
بخش ۲: حفظ و ارتقای سلامتی به کمک پروبیوتیکها
فصل ۴: سلامت دستگاه گوارش
فصل ۵: بررسی ارتباط انواع آلرژی یا مصرف پروبیوتیکها
فصل ۶: کشف علل عفونتهای ادراری
فصل ۷: نقش پروبیوتیکها در بهداشت و سلامت زنان
فصل ۸: جدیدترین یافتهها دربارهی ارتباط پروبیوتیکها با بهداشت و سلامت کودکان
فصل ۹: کاربرد پروبیوتیکها در سایر حوزههای سلامت
فصل ۱۰: چه انتظاری از پروبیوتیکها داریم
بخش ۳: اضافه کردن پروبیوتیکها به رژیم غذایی
فصل ۱۱: گنجاندن پروبیوتیکها در رژیم غذایی
فصل ۱۲: پخت غذاهای خوشمزه و سرشار از پروبیوتیک
بخش ۴: بخش دهتاییها
فصل ۱۳: ده راه بهبود سلامت به کمک پروبیوتیکها
فصل ۱۴: ده تصور غلط در مورد پروبیوتیکها
فصل ۱۵: ده باکتری مشهور
در بخشی از کتاب پروبیوتیکها میخوانیم
فواید پروبیوتیکها بیش از یک قرن، نظریهی میکروبی فقط روی این مسئله تمرکز کرده بود که باکتریها عامل بیماری هستند. در حقیقت، تعداد زیادی باکتری مشترک وجود دارد که باعث ایجاد بیماری در انسانها و حیوانات میشود اما تعداد زیادی باکتری هم داریم که کاملا بیضررند و حتی بعضی از آنها برای ما مفید هم هستند. امروزه باکتریهای مفید به پروبیوتیکها معروفاند سالها قبل دانشمندان بر این باور بودند که باکتریهای داخل بدن انسان یک رابطهی همزیستی با انسان برقرار کردهاند؛ بدین معنا که آنها در کنار هم زندگی میکنند بدون اینکه هیچ ضرری برای یکدیگر داشته باشند. پیشرفتهای علم پزشکی نشان داد که این رابطه به ش کل همیاری است؛ یعنی انسان و باکتریهایی که در بدن او هستند از وجود یکدیگر سود میبرند این تفکر که بعضی از باکتریها به جای آنکه به ما ضرر بزنند برای سلامتیمان مفیدند، در اوایل قرن بیستم شکل گرفت؛ زمانی که الى مچنیکوف، دانشمند روسی، این فرضیه را مطرح کرد که خوردن فراوردههای تخميري حاصل از شیر باعث افزایش طول عمر دهقانان بلغاری میشود. او به این نتیجه رسید که شیر تخمیر شده، با پوشش دادن سطح روده به وسیلهی باکتریهای مفید، از رشد باکتریهای مضر جلوگیری میکند. مچنیکوف اعتقاد داشت که باکتریهای اسید لاکتیک موجود در شیر به سلامت عمومی و عمر طولانی دهقانان بلغاری کمک میکند. در ضمن او نخستین دانشمندی بود که استفاده از باکتریها را برای درمان و پیشگیری از ابتلا به بیماریهای خاص توصیه کرد. همچنین، او برای اولین بار این نظریه را مطرح کرد که میتوان فلور نرمال روده را با جایگزین کردن میکروارگانیسم های مفید به جای باکتریهای مضر مستقر در روده، تنظیم کرد. وی به دلیل فعالیتهای فراوانش در این زمینه، جایزهی نوبل را دریافت کرده است.
تمام انسانها در هر جامعهای که باشند، بسته به فرهنگشان، در طول روز حداقل یک یا چند غذای تخمیری مصرف میکنند. انسان شناسان بر این باورند که پیشینهی مصرف این نوع غذاها به ماقبل تاریخ برمیگردد. مصرف شیر گاو به عنوان یکی از غذاهای اصلی انسان سابقهای ۹ هزار ساله دارد. برخی ساکنان آسیای مرکزی در دوران پیش از اهلی کردن گاو از شیر اسب استفاده میکردهاند. آنها شیر را درون کیسههایی که از رودهای حیوانات ساخته میشد، نگه میداشتند و میکروارگانیسمهای موجود در کیسه شیر را به ماست تخمیر میکردند. تاریخ شناسان غذا یادآور شدهاند که ماست هزاران سال است بهطور گسترده در آسیای مرکزی، هند و خاورمیانه مصرف میشود.
آنچه در بالا خواندید بررسی و نقد کتاب پروبیوتیکها نوشتهی شیکهر چالا بود. خرید و دانلود این اثر در همین صفحه امکانپذیر است. برای مطالعهی دیگر کتابها در زمینهی تغذیه و سلامت میتوانید به قسمت دستهبندی کتابها مراجعه و کتابهای این موضوع را یکجا مشاهده کنید.
نظرات کاربران درباره کتاب پروبیوتیکها