بخشهایی از کتاب
- والدین شما همیشه رؤیاهای شما را درک نمیکنند. ممکن است آنها را بیاحساس یا بیاهمیت بدانند، اما اجازه ندهید که شما را منصرف کند.
- رؤیاپرداز نباش. اهل عمل باش.
- من به سینما علاقه داشتم و در نهایت در لسآنجلس مشغول به کار برای آکادمی فیلم نیویورک شدم. من با افراد جالب زیادی آشنا شدم، اما معلم جدیدم، مرد جذاب دفتر، کمتر تحت تأثیر من قرار گرفت.
- تام بیلیو، معلم آکادمی فیلم نیویورک، با من قرار گذاشت. او معلم بود و من دانشآموز اما همه قوانین را زیر پا گذاشتیم.
- رؤیاپرداز نباش. اهل عمل باش. اجازه نده والدینت یا هیچ کس دیگری تو را از رؤیاهایت منصرف کند.
- من با شوهرم در لسآنجلس آشنا شدم و برای با هم بودن به نیویورک آمدیم. ما سالها برای این کار تلاش کرده بودیم و فکر نکردم که بعداً چه اتفاقی میافتد.
- حوصلهام سر رفته بود و نمیخواستم با تصویر بزرگ سر و کار داشته باشم، بنابراین بیشازحد روی جزئیات تمرکز کردم. هر بار که روی ترازو میرفتم یکی دو کیلو کم کرده بودم و به خودم افتخار میکردم.
فرمت محتوا | mp۳ |
حجم | 21.۰۹ کیلوبایت |
مدت زمان | ۲۵:۰۹ |
نویسنده | لیسا بیلیو |
مترجم | یاسین قاسمی بجد |
راوی | پرینا سخایی |
ناشر | یاسین قاسمیبجد |
زبان | فارسی |
تاریخ انتشار | ۱۴۰۳/۱۱/۰۷ |
قیمت ارزی | 2 دلار |
مطالعه و دانلود فایل | فقط در فیدیبو |