فرمت محتوا | epub |
حجم | 4.۱۸ مگابایت |
تعداد صفحات | 768 صفحه |
زمان تقریبی مطالعه | ۰۰:۰۰ |
نویسنده | دریا دلنواز دربندی |
ناشر | شقایق |
زبان | فارسی |
تاریخ انتشار | ۱۴۰۱/۰۵/۳۰ |
قیمت ارزی | 5 دلار |
قیمت چاپی | 105,000 تومان |
مطالعه و دانلود فایل | فقط در فیدیبو |
کتاب قشنگی بود. شخصیتهای نامی، دوران و مهرآوه رو دوست داشتم. رفقای مهرآوه خیلی خوب بودن. آرش هم خیلی نمک بود. کتاب خیلی با تعلیق بالا شروع شد و دلت میخواست بدونی که بعدش چی میشه، تو گذشتهٔ شخصیتها چه اتفاقی افتاده و... اما بعد صفحهٔ ۴۰۰ تعلیق افت کرد و بیشتر کتاب، روزمرگی شد و آخر کتاب هم من احساس کردم داستانِ شخصیتها بلاتکلیف و ناقص تموم شد! دلم میخواست تمام و کمال داستانِ شخصیتهای این کتابو توی ذهنم ببندم اما برام یه مدلی که هنوز داستانشون ادامه داره پیش رفت و تموم شد. غلطهای املایی و نگارشی و ویرایشی تو کتاب به شدت زیاد بود و کتاب برای تجدید چاپ، نیاز به ویراستاری اساسی داره. در کل کتابیه که با تمام نواقصش، برای یه بار خوندن خوبه. امیدوارم اگه قصد خرید و خوندنش رو دارید؛ از خوندنش لذت ببرید.
یک پنجم داستان که شروعش بود خوب و قابل خوندن بود، ولی بعد اون به شدت تکراری و روزمرگیهای خستهکننده شد تو این حجم زیاد از کتاب یک اتفاق جالب نیفتاد و همش شرح غم و غصه و بدبختی و رفتارهای غلط بود، من اصلا دوست نداشتم و تا نصفه هم نتونستم بخونم حیف پولم واقعا!.
دریا دلنواز از اون نویسندههاست که تا احساستت رو قلقک نده دست بر نمیداره. تمام کتابهاش پر از سرگذشت آدماییه که در ظاهر زندگیهای خوبی دارن و در واقعیت... به خاطر همین کاراش رو دوست دارم. واقعی مینویسه.
دوسش داشتم برای من قابل درک بود رفتارها با توجه به شخصیت و گذشته مشکلاتشون ارزش خوندن داره باتشکر از نویسنده امیدوارم بقیه کتاباش هم موجود شه 🙂
خوب نبود خیلی طولانی و حوصله بر
خیلی خوب بود ...چقدر شخصیت نامی داستان رو دوست داشتم.
به شدت طولانی و یه جاهایی خسته کننده .
خیلی قشنگ بود، چقدر نامی نمک بود و حامی
قشنگ بود
خوب بود