داشتن علاقه به سیاست و کتابهای علوم سیاسی، به شم سیاسی و دیدی عمیق و وسیع نیاز دارد. جالب است بدانید آنچه به عنوان سیاست و مسائل سیاسی میشناسید، متفاوت از علوم سیاسی است. در کتابهای علوم سیاسی اندیشهها، نظریههای سیاسی و کارکرد آنها در جامعه مورد بررسی قرار میگیرد. دانشجویان و علاقهمندان به رشته علوم سیاسی در نهایت به یک سیاستشناس تبدیل میشوند نه یک سیاستمدار.
افرادی که به این حوزه علاقهمند هستند به کمک مطالعه کتابهای علوم سیاسی میتوانند با ارائه نظریهها و راهکارها، شرایط و مشکلات حال جامعه را بررسی کنند، از پیش پا بردارند و برای حرکتها و اقدامات بعدی برنامهریزی کنند. کتابهایی که در زمینه علوم سیاسی میخوانید از تجارب و دستاوردهای بشر که در طول تاریخ در عرصه اجتماع بهدست آورده است، بهره میبرد.
علوم سیاسی زیرمجموعه علوم اجتماعی است و با دولت، حکومت و سیاست در ارتباط است. به گفته نویسنده بزرگ صادق زیباکلام، " علوم سیاسی در بهترین حالت سعی میکند تحولات گذشته جامعه را تبیین کند تا بتواند از این طریق تحولات کنونی جامعه را تا حدودی بفهمد."
اگر با مطالعه کاربردیترین کتابهای علوم سیاسی به این حوزه علاقهمند شدهاید و تصمیم به تحصیل و یادگیری آن به صورت تخصصی گرفتید، باید تواناییهای لازم در این حوزه را دارا باشید. این تواناییها شامل داشتن روحیه برای مقابله با نظرات مخالف، فکر انتقادی و مهارتهای تحلیلی برای حل مسائل و مشکلات، مهارتهای ارتباطی، مهارتهای پژوهشی و ... میشود.
شما میتوانید لیست بلندی از کتابهای علوم سیاسی را در سایت فیدیبو ببینید که به راحتی در دسترس مخاطبین خود قرار داده است. کافی است اپلیکیشن فیدیبو را نصب کنید، سپس میتوانید هر جا و هر زمان که بخواهید کتاب مورد علاقه خود را دانلود و مطالعه کنید. برای انتخابی آسان به معرفی بهترین و پرفروشترین کتابها در این حوزه میپردازیم.
کتاب پرفروش و بینظیر هنر جنگ از سان تزو، به این اشاره میکند که تمام زندگی نوعی جنگ و رقابت است و در فضا کسبوکار این رقابت پررنگتر میشود. از اینرو یادگیری استراتژیهای جنگی برای مدیران بسیار بااهمیت است؛ اما از نظر سان تزو عالیترین هنر جنگ، پیروزی بدون جدال است.
اگر علاقهمند به کتابهای اجتماعی و سیاسی هستید کتاب سنت و مدرنیته صادق زیباکلام را در فیدیبو مطالعه کنید. این کتاب به عملکرد سلسله قاجار و جنبشهای اجتماعی و سیاسی در این دوره پرداخته است. آشنایی ایران با فرهنگ و تمدن غرب و تلاشهای ایرانیان برای ایجاد تغییر و اصلاحات، موضوع مورد بررسی در این کتاب است.
به عقیده جان استوارت میل در کتاب خود به نام درباره آزادی، پیشرفت سیاسی و اجتماعی یک کشور در گرو دستیافتن مردم آن کشور به آزادی است. از اینرو باید تامین آزادی برای افراد جامعه مهمترین هدف حکومتهای منتخب مردم باشد. جان استوارت نکاتی را که در نقد جامعه انگلستان در مورد حقوق مردم در اواسط قرن نوزدهم متذکر شده بود، امروز در قانون مدنی بریتانیا اصلاح شده است.
پیشنهاد میکنم سری به تازهترینهای فیدیبو بزنید و کتاب بوروکراسی اثر لودویگ فون میزس، ترجمه رسول قنبری بوئینی را مطالعه کنید. این کتاب ارزشمند میگوید باید یکی از این دو گزینه را انتخاب کنید؛ سازماندهی اقتصادی منطقی براساس قیمت بازار یا دستورات خودسرانه بوروکراتهای دولتی. میزس همچنین به چگونگی ناتوانی بوروکراسی در مدیریت، به روش مناسب یا براساس علم اقتصاد میپردازد.