غرور و تعصب، اثر جاودانه جین آستن، رمانی عاشقانه و اجتماعی است که در اعماق جامعه طبقاتی انگلستان قرن نوزدهم غوطه ور میشود. این اثر، که به عنوان یکی از برترین رمانهای تاریخ ادبیات شناخته میشود، داستانی پرکشش را روایت میکند که در آن، دو شخصیت مغرور و متعصب، الیزابت بنت و آقای دارسی، در مسیر عشق و خودشناسی گام برمیدارند. غرور و تعصب، زندگی پنج خواهر بنِت در انگلستانِ قرن نوزدهم روایت میکند. الیزابت، دومین خواهر از این خانواده، شخصیت محوری داستان، زنی باهوش، مستقل و شوخطبع است که با تعصبات طبقاتی و قضاوتهای زودهنگام جامعه به چالش کشیده میشود. در ابتدای داستان، آقای بینگلی، ثروتمندترین مرد محل، به همراه دوست مغرور خود، آقای دارسی، به شهر محل زندگی خانوادهی بنِت میآیند. آقای بینگلی به جین، خواهر بزرگتر الیزابت، علاقمند میشود، اما دارسی با غرور و تکبر خود، الیزابت را زنی دونپایه میداند و نسبت به او بیاعتنایی میکند. سوءتفاهمها و برخوردهای اولیه، زمینهساز تنش و کینهای بین الیزابت و دارسی میشود. اما با گذر زمان و رخدادهای مختلف، هر دو از پیشداوریهای خود دست کشیده و به تدریج شیفتهی یکدیگر میشوند. در این میان، ماجراهای عاشقانهی خواهران دیگر الیزابت نیز روایت میشود. جین و بینگلی با وجود عشق و علاقهای که به یکدیگر دارند، به دلیل سوءتفاهم و دخالت اطرافیان از هم دور میشوند. مری، خواهر سوم، با ثروتمندی متکبر و بیادب ازدواج میکند و در نهایت، لیدیا، خواهر کوچکتر، با فرار از خانه و ازدواج شتابزده با مردی بیقید و بند، آبروی خانواده را به خطر میاندازد. غرور و تعصب فراتر از یک داستان عاشقانه ساده، به واکاوی مضامین عمیق اجتماعی، اخلاقی و روانشناختی میپردازد. آستن در این اثر، تصویری دقیق از جامعه طبقاتی انگلستان و نقش ثروت، موقعیت اجتماعی و جنسیت در روابط انسانی ارائه میدهد. اگر شما هم به خواندن داستان و رمان علاقه دارید حتما به دستهبندی داستان و رمان فیدیبو سر بزنید.
جین آستین (1775-1817) رمان نویس برجسته انگلیسی، به عنوان یکی از درخشانترین ستارگان ادبیات کلاسیک جهان شناخته میشود. قلم توانا و طنز ظریف او در به تصویر کشیدن زندگی و روابط اجتماعی در انگلستان قرن نوزدهم، او را به یکی از محبوبترین و پرمخاطبترین نویسندگان در تمام اعصار بدل کرده است. جین آستن در دورهای زندگی میکرد که زنان به ندرت فرصت نوشتن و انتشار آثار خود را داشتند. با وجود این محدودیتها، آستن با استعداد و پشتکار خود، به یکی از برجستهترین چهرههای ادبیات جهان تبدیل شد. آثار او به دلیل روایتهای ظریف، شخصیتهای پرداختهشده، طنز هوشمندانه و نگرش عمیق به مسائل اجتماعی، مورد تحسین منتقدان و خوانندگان در سراسر جهان قرار گرفته است. غرور و تعصب، مشهورترین رمان جین آستن، به عنوان یکی از برترین آثار ادبیات کلاسیک شناخته میشود و بارها به زبانهای مختلف ترجمه شده و مورد اقتباسهای سینمایی و تلویزیونی متعددی قرار گرفته است. هرچند جین آستین عمر طولانیای نداشت، اما آثار بهجامانده از او زیاد است، رمانهای مشهور «عقل و احساس»، «اما»، «منسفیلد پارک»، «ترغیب» و «نورثنگر ابی» مشهورترین آثار این نویسندهاند. از این میان رمانهای ترغیب و نورثنگر ابی سال 1818 پس از مرگ نویسنده منتشر شدند.
جین آستین در 18 جولای 1817، در 41 سالگی براثر بیماریای که مدتها با آن درگیر بود درگذشت. جین آستین در قبرستان کلیسای «وینچستر» به خاک سپرده شده است.
جهت مشاهده سایر آثار جین آستن کلیک کنید.
غرور و تعصب، داستانی عاشقانه، پرکشش و سرگرم کننده را روایت میکند که خواننده را تا پایان مجذوب خود نگه میدارد. با وجود اینکه جین آستین هرگز ازدواج نکرد، اما درک عمیقی از روابط اجتماعی، به خصوص روابط عاشقانه، داشت. او با ظرافت و دقتی مثال زدنی، پیچیدگیهای روابط انسانی، نقش ثروت و موقعیت اجتماعی، و چالشهای ازدواج در جامعه طبقاتی انگلستان را در آثار خود به تصویر میکشید. غرور و تعصب از زمان انتشار اولیه خود در سال 1813، به عنوان یکی از محبوبترین و پرمخاطبترین رمانهای تاریخ ادبیات شناخته شده است. این اثر به زبانهای متعددی ترجمه شده و بارها به صورت فیلم، سریال، تئاتر و اپرا اقتباس شده است. جین آستن با خلق شخصیتهای به یاد ماندنی، داستانی جذاب و پرکشش و نثری ظریف و طنزآمیز، غرور و تعصب را به اثری ماندگار بدل کرده است. این رمان نه تنها تصویری دقیق از جامعه خود ارائه میدهد، بلکه مضامین عمیق و جهان شمولی را مطرح میکند که تا به امروز مورد توجه خوانندگان در سراسر جهان قرار گرفته است. یکی از نقاط قوت غرور و تعصب، شخصیتهای به یاد ماندنی و باورپذیر آن است. جین آستین با ظرافت و دقتی مثال زدنی، شخصیتهایی را خلق کرده است که هر کدام دارای ویژگیها و پیچیدگیهای خاص خود هستند. غرور و تعصب تصویری دقیق و ملموس از جامعه طبقاتی انگلستان در قرن نوزدهم ارائه میدهد. جین آستین با به تصویر کشیدن زندگی و روابط اجتماعی در آن دوران، موجب خواهد شد تا خواننده درک عمیقتری از شرایط زندگی، چالشها و ارزشهای حاکم بر آن جامعه به دست آورد. جین آستین با وجود زندگی کوتاه و عدم انتشار آثارش در زمان حیات، به عنوان یکی از تاثیرگذارترین نویسندگان تاریخ ادبیات شناخته میشود. آثار او نه تنها در زمان خود محبوب و مورد استقبال بودند، بلکه تا به امروز نیز مخاطبان بسیاری در سراسر جهان دارند.
حقیقتی که همه باور دارند این است که مرد مجرّد پولدار وقت زن گرفتنش است.
اگر چنین مردی به جایی برود که کمتر کسی از احساسات و نظراتش چیزی میداند و هنوز اطرافیان او را به درستی نمیشناسند، با وجود این، واقعیتی در اذهان اطرافیان نقش میبندد که او را شایسته تمام و کمال دختری از قوم و خویش و دوست و آشنای خود میدانند.
روزی خانم بنت به همسرش گفت: "عزیزم، شنیدهای ندرفیلدپارک بالاخره اجاره داده شد؟"
آقای بنت در جواب گفت که نشنیده است.
خانم بنت گفت: "اما اجاره داده شده. خانم لانگ اینجا بود و همه اینها را تعریف کرد".
آقای بنت جوابی نداد.
خانم بنت با بیحوصلگی، بلند گفت: "کنجکاو نیستی بدانی کی آنجا را اجاره کرده؟"
"تو که میخواهی همه ماجرا را تعریف کنی. خب، من هم اعتراضی ندارم."
این جمله کافی بود تا خانم بنت به صحبتش ادامه دهد.
"البته که باید این موضوع را بدانی عزیزم. خانم لانگ گفت مرد جوان ثروتمندی اهل شمال انگلستان، ندرفیلد پارک را اجاره کرده، او روز دوشنبه از کالسکه چهار اسبه پیاده شده تا پارک را ببیند و از این موضوع آنقدر به وجد میآید که فوراً با آقای موریس به توافق میرسد، او قبل از پاییز هم به آنجا نقل مکان میکند و چند تا از خدمتکارانش تا آخر هفته آینده به آنجا میآیند".
"اسمش چیست؟"
"بینگلی".
"مجرد یا متأهل؟"
"ای وای عزیزم، البته که مجرد! یک مجرد پولدار که سالی چهار پنج هزار پوند درآمد دارد و موقعیتی عالی برای دخترهای ماست."
"چطور؟ چه ربطی به دخترهای ما دارد؟"
همسرش گفت: "عزیزم آقای بنت، کمی هوشت را به کار بینداز. منظورم ازدواج یکی از دخترهای ما با اوست."
اگر شما هم به خواندن رمان و داستانهای خارجی علاقه دارید پیشنهاد میکنیم حتما کتابهای زیر را که در فیدیبو در دسترس هستند، مطالعه کنید.
شمشیر سرنوشت نویسنده آنجی سپکوفسکی انتشارات آذرباد
خاطرات صددرصد واقعی یک سرخپوست پاره وقت نویسنده شرمن الکسی انتشارات افق
ته کلاس، ردیف آخر، صندلی آخر نویسنده لوئیس سکر انتشارات افق
فرمت محتوا | epub |
گوینده هوشمند (AI) | راوی |
حجم | 2.۵۶ مگابایت |
تعداد صفحات | 449 صفحه |
زمان تقریبی مطالعه | ۱۴:۵۸:۰۰ |
نویسنده | جین آستین |
مترجم | رضا رضایی |
ناشر | نشر نی |
زبان | فارسی |
عنوان انگلیسی | pride and prejudice |
تاریخ انتشار | ۱۳۹۳/۰۴/۱۵ |
قیمت ارزی | 6 دلار |
قیمت چاپی | 160,000 تومان |
مطالعه و دانلود فایل | فقط در فیدیبو |
وقتی می نویسین نمونه کتاب، لطفا چند صفحه از داستان رو قرار بدید نه سخن مترجم و پیشگفتار.این چندمین کتابیه که نمونه ش رو دانلود می کنم و می بینم فقط پیش گفتاره!
یکی از سوالایی که دوست دارم وابشو بدونم اینه که این نویسنده چجور مشهور شده واقعاا؟؟؟ و چجور این شهرت مونده باهاش ؟؟؟این کتاب و کتابهای دیگر این نویسنده رو میشه توی فهرست خاله زنک ترین داستان ها قرار داد.تنها نکته ی مثبت کتاب به نظرم شخصیت پردازیاش بود.اگر فقط یک کتاب از این نویسنده بخونید شاید قابل قبول به نظر برسه براتون ولی مساله ای که وجود داره اینه که تمام داستان های این نویسنده یه خط رو دنبال می کنن.منتها شخصیت ها عوض میشن.همیشه یکی از شخصیت اصلی مرد یا زن قصه ثروتمنده و خوش اخلاق و ایده آل و اون یکی یه آدم معمولی و همیشه هم این دو تا آدم بدون اینکه خیلی دیالوگ داشته باشن و از خلال اتفاقات مسخره ای مثل رقص های تکراری و بدون شناخت طولانی مدت به هم علاقه مند میشن و این قابل باور نیست اصلا. و وحشتناک ترین نکته اینجاست که به عنوان یه نویسنده ی داستان های عاشقانه باید نبوغ خاصی در نوشتن گفت و گوهای عاشقانه داشته باشه(لااقل به نظر من) و این فاجعه بار ترین کمبود داستانه.اونجا که شم به اوج ماجرای داستان میرسید و به بی مزه ترین و بی دیالوگ ترین شکل ممکن دو شخصیت به هم می رسن...
بعضی نظرات رو میخونی فاجعه باره واقعا، یه عده انگار اصلا نمیدونن که این نویسنده مال چه قرن و فرهنگ و کشوریه و دارن داستان و شخصیت هاشو با زمان حال مقایسه میکنن و ازش انتقاد میکنن! کسایی که زیاد ادبیات کلاسیک خوندن و دربارش فیلم دیدن میدونن اون زمان عشق به همین راحتی بوده که تو این داستان میبینید و نهایت و اوج موفقیت برای هر فردی خصوصا زن ها در اون زمان ازدواج موفق و داشتن یک شوهر خوش قیافه و پولدار بوده و زنی اگه ازدواج نمیکرد منفور جامعه میشد در نتیجه خیلیا حاضر بودن بدون عشقم شده فقط ازدواج کنن، این اثر جدا از خاص بودن خیلی چیزهای دیگش عشق واقعی و دارا بودن شخصیت توسط یک زن رو نشون میده که نمیخواست فقط ازدواج کنه و به زندگی عمیق تر نگاه میکرد، این رمان واقعا به اون صورت تو سلیقه من نیس ولی وقتی با سبک ازدواج های اون زمان مقایسش بکنی میفهمی چه عشق زیبایی رو نشون داده، زن و مردی که به خاطر هم عقایدشون عوض میشه، این چیزیه که الانم زیاد پیداش نمیکنی، کاش فقط بگید توی سلیقتون نبوده نه بیایید با رمان ها و انتظارات الان مقایسشون کنید
کتاب درباره یک خانواده ۷ نفری با ۵ تا دختر هست و موضوع ازدواج این دخترها به لحاظ آشنایی با سبک زندگی و سطح فرهنگ مردم انگلستان، درک و فهمشون از ازدواج، حقوق زنان، نحوه معاشرت آدمها با هم و... خیلی جالب بود یکی از نکات خیلی جالبش برای من این بود که مردی که از دنیا میره، اگر پسر نداشته باشه، تمام اموالش ارث میرسه به برادرزاده اش چون پسره، و همسر و ۵ تا دختر مجرد خودش تمام دارایی شون رو از دست میدن!!! اسلام واقعا چند صد سال از مدعیان حقوق زنان جلو هست و ما قدر نمی دونیم...؟ نثر کتاب در حد انتظارم نبود و داستان هم چندان اتفاقی نداشت حداقل تا یک سوم پایانی نویسنده تمرکزش بیشتر روی تحلیل شخصیت ها و خصوصیات اخلاقی شون هست همراه با فیلمش دیدم تا تونستم ارتباط بهتری با کتاب بگیرم صبور بودم که تمومش کردم
به نظر من و احتمالا بسیاری از نویسندگان ماهر،این داستان بسیار عالی بود.نمیشه گفت که دیالوگ های خاله زنکی یا حرف های بی مفهوم داره چون همه این تواصیف جین آستین به سال های دوری برمیگرده که در اون زمان بسیار عالی بودند و البته شکی نیست که هنوز هم هستن.دلیل شهرت این نویسنده ماهر رو میشه با این موضوع که اون میتونه به سادگی احساس خواننده ی رمان رو در یک لحظه تغییر بده سنجید.من عاشق همه داستان های کلاسیک هستم و همیشه توی نوشته هام ازشون الهام میگیرم
برای من کتاب جذابی بود مخصوصا که خیلی سال پیش فیلمشو دیده بودم و بعضی صحنه هاش تو ذهنم بود. ترجمه هم خیلی خوب بود.دوستانی که میگن خاله زنکه و همش به شوهر دادن دخترا توجه میشه خب تاریخ و فرهنگ انگلستان در اون زمان این بوده . و این که دو شخصیت اصلی داستان بدون توجه به این فرهنگ و با عشق ازدواج کردن . این ایراد به نویسنده یا داستان تلقی نمیشه . د رکل بعد از خوندن داستان خیلی حس خوبی داشتم.
با خواندن چند صفحه ی ابتدایی داستان ،به راحتی میشد آخز آنرا حدس زد . زبان داستان از لحاظ ادبیت ، زبانی اعجاب انگیز و عجیب غریبی نبود ؛ کاملا عادی . پردازش شخصیت ها مبنی بر ویژگی های منحصر به فرد هر کدام که قابل انتظار هم بود ، به درستی صورت گرفته بود ولی شخصیت پردازی هم ممتاز نبود . درباره ی محتوای داستان هم که احساس نمیکنم چیزی جز این فرایند همیشگی برخی از از داستان های اروپایی چیزی نصیبم شد ؛ یک عاشقانه ی کاملا سطحی . در کل انتظار بالای من از داستان باعث نگاهی بدین سان شد و شاید باید اول داستان را خواند بعد نظرات را .
کتاب خوب و سرگرم کنتده ییه منکه باهاش کلی خاطره نوجوونی دارم،لطفا یکی از این اقای دارسی واقعیشو بمن بدین????????????
اولین بار اول راهنمایی بودم خوندنش . بعدش بارها بارها این کتاب رو خوندم فارس و انگلیسی. میدونم اقایون خیلی طرفدارش نیستن و این مختص کشور ما هم نیست . سریال بی بی سی از روش ساخته هم جالبه . قسمتی که الیزابت جواب رد به دارسی مغرور ثروتمند میده ور حالیکه اون انتظار داره الیزابت ارزوی ازدواج با اون رو داشته باشه خیلی زیباست. این کتاب به دختر ها مزگه تو ازدواج قدر خودشون رو بدونن و خودشون رو به پول نفروشن . دخترم بزرگ بشه حتما ازش میخوام این کتاب و گتسبی بزرگ رو بخونه
خیلی نظرات و نقد های متفاوتی گزاشته بودید. اینکه میگین داستان های خاله زنکی مینوشته دقیقا مثل این میمونه که بگین نیوتون هم چیزی کشف نکرده و هممون میدونتستیم.چرا؟ چون ما تو این دوران، تو این برهه زمانی از پیشرفت و دانش زندگی میکنیم. الان خیلیا میتونن از مونالیزا کپی بکشن و دقیقا مثل خودش باشه و این فقط یک کپیه. اما در اون زمان هم ایا همچین چیزی اتفاق میافتاد؟ خیر این اثر هم در دوران خودش یکی از بهترینها بود که ما الان اون رو از اون زمان شناختیم و به چشم یک شاهکار به اون نگاه میکنیم.