- علیرضا بهرامی/۱۳۵۶/شاعر و روزنامهنگار و ناشر:
او که سالها دبیری جایزه کتاب سال شعر (به انتخاب خبرنگاران) را برعهده داشته، خودش نیز برگزیده جایزهها و جشنوارههای مختلف و یکی از مجموعه شعرهایش، نامزد کتاب سال شعر ایران بوده است. شعرها و مجموعههایی از بهرامی به زبانهای انگلیسی، عربی، ارمنی، کرهای و اوکراینی ترجمه و منتشر شده است. سال گذشته رسانهها اعلام کردند که ترجمه عربی گزیده شعرهای او در نمایشگاه کتاب قاهره (انتشارات مصری الف لیله) با استقبال همراه شده است.
- مهرداد اسکویی/۱۳۴۸/فیلم ساز، پژوهشگر ، عکاس و گوینده:
مهرداد اسکویی چند سالیست که به کتابخوانی روی آورده. در این مدت بیش از ۶ اثر از او صوتی شده و به دلیل صدای گرم و سبک بیپیرایهاش در خوانش، مخاطبان فراوانی پیدا کرده است.
جدای از این او به عنوان یک فیلمساز در جشنوارههای معتبر ملی و بینالمللی مورد توجه قرار گرفته و جوایز متعددی را کسب کردهاست.
اسکویی تحصیلاتش را در دانشکده سینما و تئاتر دانشگاه هنر کامل کرد. وی در سال ۲۰۱۰ موفق به کسب عنوان چهره فرهنگی سال جهان از سوی نهاد فرهنگی «پرنس کلاوس» هلند شد. اسکویی عنوان بهترین فیلمساز مستند سال ۲۰۱۶ جهان از جشنواره (تروفالس) آمریکا را از آن خود کرد. در سال ۱۳۸۹ انجمن مستندسازان سینمای ایران جایزه بزرگداشت خود را در جشن خانه سینما، به پاس یک عمر فعالیت مستندسازی به وی اهدا کرد. اسکویی از اسفندماه ۱۳۸۵ تا اسفندماه ۱۳۸۹ برای مدت دو دوره دوساله عضویت کمیته تخصصی سینمای مستند فرهنگستان هنر ایران را عهدهدار بود. در سال ۲۰۱۳ فیلم مستند «آخرین روزهای زمستان» از ساختههای او بر پردهٔ سینماهای فرانسه اکران شد. وی جزو هیئت مؤسس و مشاور ارشد مؤسسه انسانشناسی و فرهنگ است. او همچنین در سال ۸۹ با همکاری پژوهشگرانی از رشتههای گوناگون، مرکز میراث تصویری ایران را که متمرکز بر پژوهش روی عکس و کارت پستالهای تاریخ ایران میباشد را بنیان گذاشت. همچنین از اسکویی گفتگوهای مختلفی با شخصیتهای سینمایی و هنری ایرانی و خارجی منتشر شده است.اسکویی در بیش از صد جشنوارهٔ معتبر ملی و بینالمللی عضو گروه داوری بوده است. او همچنین به عنوان سفیر فرهنگی بخش انسان دوستانه سازمان ملل متحد (UCHA) فعالیت میکند.