دسته‌ بندی
Loading

چند لحظه ...
با کد تخفیف hifidibo این کتاب را در اولین خریدتان با «۳۰٪ تخفیف» بخرید!
کتاب این هم مثالی دیگر

کتاب این هم مثالی دیگر
چهار جستار از حقایق زندگی روزمره

نسخه الکترونیک کتاب این هم مثالی دیگر به همراه هزاران کتاب دیگر از طریق اپلیکیشن رایگان فیدیبو در دسترس است. همین حالا دانلود کنید!

معرفی کامل کتاب این هم مثالی دیگر را رایگان بشنوید

نقد و بررسی کتاب این هم مثالی دیگر

درباره کتاب این هم مثالی دیگر

«این هم مثالی دیگر» عنوان کتابی از دیوید فاستر والاس نویسنده‌ی مشهور آمریکایی است. این کتاب شامل 4 جستار روایی از حقایق زندگی روزمره است. در ابتدای کتاب تعریف مفصلی از جستار و ویژگی‌های آن ارائه شده است. در حقیقت جستار متنی غیرداستانی است که در آن دیدگاه شخصی نویسنده درباره‌ی موضوعی خاص با لحنی که اعتماد مخاطب را بر انگیزد توضیح داده می‌شود. جستارنویس بر اساس تجربه‌ی زیسته‌ی خود، نگاه ویژه‌ای به مفهوم یا رخداد مورد نظرش پیدا کرده، به یک روایت فردی رسیده و با نوشته‌ای صمیمی و صادقانه می‌خواهد موضع و تحلیل خودش را شرح دهد. به همین دلیل خواندن جستار ما را با طرز فکر و منش نویسنده آشنا می‌کند.

کتاب این هم مثالی دیگر را نیز می‌توان نمونه‌ای موفق برای مطالعه و درک دقیق از تعریف جستار دانست. این کتاب شامل یک متن سخنرانی و سه جستار روایی از فاستروالاس است. جستارهای او در قالب روزنامه‌نگاری ادبی‌اند که نویسنده در طول سال‌های فعالیت‌های خود برای مجلات و نشریات مختلف آمریکا نوشته است. عنوان جستارها به ترتیب «آب این است»، «یک نما از خانه‌ی خانم تامپسون»، «به لابستر نگاه کن» و «فدرر» هستند. اولین متن کتاب سخنرانی والاس در مراسم فارغ‌التحصیلی دانشجویان کالج کنیون است. او در این متن خطاب به دانشجویان می‌گوید که در دنیای امروز ما جز شلوغی و تجربه‌های ملال‌آور و طاقت‌فرسا چیزی انتظار ما را نمی‌کشد. او از حاضران می‌خواهد یقین پیدا کنند که زندگی کردن را یاد گرفته‌اند و می‌توانند از تجربه‌هایشان معنا بسازند. سبک نوشتاری منحصر به فرد دیوید فاستر والاس در سه جستار بعدی کتاب با توصیفات دقیق و ملموس او تنیده شده است. جستار دوم «یک نما از خانه‌ی خانم تامپسون» درباره‌ی حال و هوای شهری کوچک و دور افتاده در آمریکاست. والاس چند ساعت بعد از حادثه‌ی یازده سپتامبر را در این جستار به تصویر می‌کشد. جستار سوم با عنوان «به لابستر نگاه کن» درباره‌ی یک جشنواره‌ی محلی به نام جشنواره لابستر است که شهرت جهانی دارد. او در این جستار توصیفات دقیقی از نحوه برگزاری این جشنواره ارائه می‌دهد. آخرین جستار «فدرر» درباره‌ی تنیسور مشهور سوئیسی، راجر فدرر است. این جستار اختصاصی را فاستر والاس بعد از یک مصاحبه‌ی کوتاه با این تنیسور مشهور و تماشای چند بازی او نوشته است.

کتاب این هم مثالی دیگر را انتشارات اطراف با ترجمه‌ی معین فرخی در 118 صفحه منتشر کرده است و در اختیار علاقه‌مندان قرار داده است.

 

درباره‌ی دیوید فاستر والاس

دیوید فاستر والاس نویسنده و جستارنویس آمریکایی است. او در سال 1962 در نیویورک متولد شد و در سال 2008 با خودکشی به زندگی خود پایان داد. والاس با رمان «شوخی بی‌پایان» در جهان به شهرت رسید. رمانی که بیش از 1000 صفحه دارد و بعد از انتشار در فهرست صد رمان برتر جهان از سال 1923 تا 2005 مجله‌ی تایم قرار گرفت. فاستر والاس قلم خلاقانه‌اش دارد و کتاب‌های او که بیشتر در ساختار جستار هستند معمولا پیرامون موضوعاتی هستند که به لایه‌های زیرین آدم‌ها و جهان توجه دارد. والاس به جزئیاتی را در جستارهای خود روایت کرد که کم‌تر کسی به آن‌ها توجه کرده است. او با معنا بخشیدن به حقایق پنهان زندگی روزمره‌ که عادت‌ها مانع از دیدنشان شده است، دنیای تازه‌ای در مقابل خواننده‌ی خود ترسیم می‌کند.

در بخشی از کتاب این هم مثالی دیگر می‌خوانیم

لابستر از اساس غذایی تابستانی است. چون ما حالا ترجیح می‌دهیم لابسترمان را تازه بخوریم که یعنی باید اخيرا صید شده باشند که هم به دلایل فنی و هم به دلایل اقتصادی در عمقی کمتر از ۴۵ متر رخ می‌دهد. لابسترها در آب ۴۵ تا ۵۰ درجه‌ی تابستان گرسنه‌تر و فعال‌ترند (صیدپذیرترند). بیشتر لابسترهای مین در پاییز به آب‌های عمیق‌تر هجرت می‌کنند؛ حالا یا در جست‌وجوی گرما یا برای دوری از موج‌های سنگینی که تمام زمستان به ساحل نیوانگلند می‌کوبد. شاید به خواب زمستانی هم بروند، هیچ‌کس دقيق نمی‌داند. تابستان فصل پوست‌اندازی لابسترها هم هست. بندپایان چیتینی با پوست‌اندازی رشد می‌کنند، تقریبا به همان ترتیبی که آدم‌ها با افزایش سن و وزن باید لباس‌های بزرگ‌تر بخرند. لابسترها چون تا بیش از ۱۰۰ سال عمر می‌کنند، می‌توانند بسیار بزرگ شوند تا ۱۳ کیلوگرم یا بیشتر. هرچند لابسترهای واقعا مسن حالا کمیاب‌اند، چون آب‌های نیوانگلند به شدت دام گذاری شده‌اند. به هر حال محض ایجاد تمایز بین لابسترهای سخت و نرم لاک در دستورهای آشپزی، گاهی دومی را به نام «ریزنده» می‌شناسند. لابسترهای نرم لاک آن‌هایی هستند که اخیرا پوستشان ریخته است. در رستوران‌های غرب میانه، منوی تابستانی معمولا هر دو نوع را شامل می‌شود و ریزنده معمولا کمی ارزان‌تر است، هرچند بریدن آن‌ها ساده‌تر است و در ظاهر گوشت شیرین‌تری دارند. دلیل قیمت پایین‌ترشان این است که لابسترهای پوست‌انداز موقع سخت شدن لاک تازه‌شان از آب دریا به عنوان عایق استفاده می‌کنند و به همین دلیل وقتی ریزنده را باز می‌کنید گوشتش کمی کمتر است، به علاوه‌ی یک چکه آب خوش عطر که روی همه چیز کشیده می‌شود و گاهی ممکن است ليموطور بیرون بپاشد و صاف برود توی چشم هم میزی‌تان.

 از آن طرف، اگر زمستان باشد یا از جایی بسیار دور از نیوانگلند خرید کنید، به احتمال قریب به یقین لابستر سخت لاک گیرتان می‌آید چون به دلایل بدیهی بیشتر سفر می‌کند.

لابستر به عنوان غذای اصلی رستوران می‌تواند فریز، برشته، بخارپز، کبابی، سوخاری، ذغالی یا مایکروفری باشد. هرچند رایج‌ترین روش آب پز کردن است. اگر از آن‌هایی هستید که از لابستر خوردن در خانه لذت می‌برند، احتمالا از همین روش استفاده می‌کنید، چون آب پز کردن خیلی ساده است. فقط به یک قابلمه‌ی بزرگ دردار نیاز دارید که تا نیمه از آب پرش کنید (معمولا توصیه می‌شود به ازای هر لابستر ۲ لیتر آب بریزید).

آنچه در بالا خواندید بررسی و نقد کتاب این هم مثالی دیگر بود. خرید و دانلود این اثر در همین صفحه امکان‌پذیر است. برای مطالعه‌ی دیگر کتاب‌ها در زمینه‌ی ناداستان می‌توانید به قسمت دسته‌بندی کتاب‌ها مراجعه و کتاب‌های این موضوع را یکجا مشاهده کنید.

مشخصات کتاب این هم مثالی دیگر

  • ناشر نشر اطراف
  • قیمت نسخه چاپی قیمت نسخه چاپی ۲۳,۰۰۰ تومان
  • تاریخ نشر ۱۳۹۶/۱۰/۱۵
  • زبان فارسی
  • حجم فایل 0.76 مگابایت
  • تعداد صفحات ۱۱۸ صفحه
  • شابک

نظرات کاربران درباره کتاب این هم مثالی دیگر

ترجمه‌ی افتضاح و پر از اشتباه، باعث شد از خرید کتاب پشیمون بشم. امیدوارم مترجم اگر میخواد به فعالیتش تو زمینه ترجمه ادامه بده سراغ کتاب‌ها یا نویسندگانی بره که سطحشون پایین‌تره
در ۳ سال پیش توسط mak...869 ( | )
کتابی نیست که نتونید زمینش بذارید از فرط جذابی، اما کتابی هم نیست که کاملن حوصله‌تون رو سر ببره. در کل قلم نویسنده خوبه و جذاب اما موضوعات به نظر من ارزش چندانی ندارند. ازین مجموعه‌ی جستارهای روایی، کتاب «درد که کسی را نمی‌کشد» رو پیشنهاد میدم
در ۱ سال پیش توسط Mohammad ( | )
من این کتاب رو دارم خیلی ترجمه بدی داره ااصلا نمیدونی چی به چیه واضح نیستش . دیوید فاستر والاس یه کتاب قطوری هم داره یه اسم‌شوخی بی پایان اون هنوز ترجمه نشده اون رو میگن‌خوبه
در ۱ ماه پیش توسط 914...500 ( | )
ترجیح میدم دیوید فاستر والاس رو با داستان‌هاش به یاد بیارم تا این جستارها و تفکرات عجیبش!
در ۲ سال پیش توسط پیام ابراهیمی ( | )
پیشنهاد بسیار مناسب جهت استفاده ی عزیزانی که می خوان با گونه ی ادبی جستار آشنا بشن. گ
در ۴ سال پیش توسط سجاد درگاهی ( | )