«دختری در قطار» پرفروشترین رمان سال ۲۰۱۵ است که تنها چند ماه پس از انتشار، رکورد فروش افسانهای «هری پاتر» را شکست. این کتاب در جدول کتابهای پرفروش به مدت ۲۰ هفته شمارهی یک بود، طولانیترین مدتی که یک کتاب تاکنون توانسته است شمارهی یک باشد. پائولا هاوکینز (۱۹۷۲)، نویسندهای بریتانیایی است.هاوکینز تقریباً در سال ۲۰۰۹ شروع به نوشتن داستان کمدی رمانتیک به نام امی سیلور کرد، و چهار رمان دیگر هم نوشت. او موفقیت تجاری زیادی کسب نکرد تا زمانیکه تصمیم گرفت یک داستان عمیقتر و جدیتر بنویسد. رمان در آغاز انتشارش در صدر فهرست پرفروشترین کتابهای داستان نیویورک تایمز، به تاریخ اول فوریه سال۲۰۱۵ و سیزده هفتهی متوالی در صدر لیست به تاریخ ۲۶ مارس ۲۰۱۵ قرار داشت. بیشتر منتقدان کتاب را جلد دوم «دختر گمشده» (کتاب مشهور سال ۲۰۱۲) میدانند.
شرکت دریمورکس در سال ۲۰۱۴ حقوق انحصاری ساخت فیلم را بدست آورد.
«دختری در قطار» نهتنها یک رمان پلیسی بلکه تریلری روانشناسانه است. ماجرای همیشگیِ عشق و شکست، اینبار با همراهیِ افکاری سرگردان، به داستانی معمایی منجر شده است.
«دختری در قطار» با روایتی مدرن، سراغ موضوعی کلاسیک میرود تا اینبار، وحشت و خون را از میان درد و رنج زنانه بیرون بکشد.
«هاوکینز» در این داستان توانسته به شیوهای جذاب، خواننده را تا آخر داستان بکشاند، بدون اینکه از شیوه روایتی خطی استفاده کند. زمانها و شخصیتها پس و پیش میشوند و با شیوهای روزنامهنگارانه ـ بیوگرافیک ثبت میشوند. لازم به توضیح است که «هاوکینز» پیش از رمان نوشتن، ۱۵ سال به شغل روزنامهنگاری اشتغال داشت. در جهان داستانهای تریلر، چندان چیز قابل عرضهای وجود نداشت تا سرو کلهی هاوکینز با دختری در قطار پیدا شد.
به نظر میرسد زنها بیش از همیشه در دنیای داستان وارد قلمروهای جاسوسی و پلیسی شده و درصدد نقش آفرینی در این عرصهاند. نام خانم پائولا هاوکینز - نویسنده این رمان - در سال ۲۰۱۵ بر سر زبانها افتاد؛ جایی که با نوشتن رمانی مهیج و با روایتهای مختلف داستانی، توانست هم مشتاقان آثار پلیسی و جنایی را اقناع کند و هم خوانندگانی که سوژه های خانوادگی و ازدواج محور را دنبال میکنند. داستان روایتی مدرن و چند صدایی از ماجرای سه زن است که هر کس از زاویه دید خودش آن را برایمان تعریف میکند. در واقع داستان توسط راوی اول شخص و از زاویه دید سه زن: راشل، آنا و مگان نقل میشود.
واقعااا هم صدای راوی و هم محتوای رمان بسیار جذابه و آدم همش میخواد بدونه تهش چی میشه و دائم در حال سورپرایز شدنه. واقعا صدای گرم و دلنشین راوی، محتوا رو چند برابر جذاب کرده. پشیمون نمیشید از گوش دادنش✌
3
چرا با هری پاتر مقایسه شده اخه؟ یه رمان پلیسی کاملا واقع گرا. شخصیت پردازی و روایت خوب اما فقط همین. با یه خوب که چیِ بزرگ که اخرش توی مغز آدم می مونه
2
اگر این کتاب و جلد اولش با صدای گوینده خانم خونده میشد میتونست جذاب باشه چون سه شخصیت اصلیش خانمم