پیش از این علم اقتصاد تا این حد شیرین و ساده بیان نشده است؛ عجم اوغلو، لیبسون و لیست اساسا کلیات علم اقتصاد را نوشته شدهاند تا سادگی این علم را مورد تاکید قرار دهند. کتاب کلیات علم اقتصاد میکوشد با مرتبط کردن مطالب خود با روبدادهایی که هر روزه با آنها سر و کار داریم سرمای مباحث نظری را از اقتصاد بگیرد و جنبههای دوستداشتنی و جالب این علم را در معرض دید و تجربه دانشجویان قرار دهند.
دارون عجم اوغلو نویسنده کتاب کلیات علم اقتصاد استاد تمام کرسی الیزابت و جیمز کیلیان در دانشکدۀ اقتصاد موسسۀ فناوری ماساچوست MIT، عضو آکادمی ملی علوم، آکادمی هنرها و علوم آمریکا، جامعه اقتصادسنجان، انجمن اقتصادی اروپائی، و جامعه اقتصاددانان کار، برنده جایزۀ برتر تی. دبلیو. شولتز از دانشگاه شیکاگو در سال ۲۰۰۴، جایزۀ افتتاحیۀ شروین روزن برای خدمات فوقالعاده به اقتصاد کار در ۲۰۰۴، جایزۀ علمی انجمن علوم ترکیه در سال ۲۰۰۶، جایزۀ جان ون نویمان، کالج راجک بوداپست در سال ۲۰۰۷، مدال جان بیتز انجمن اقتصاد آمریکا برای بهترین اقتصاددانان زیر ۴۰ سال و جایزه اروین پِلِین نِمرز.
در کتاب کلیات علم اقتصاد، نویسندگان یک رویکرد مبتنی بر شواهد به علم اقتصاد را ارائه داده اند.
نویسندگان این کتاب در آن از سوالات و داده های واقعی اقتصادی استفاده می کنند تا به دانشجویان کمک کنند که در مورد دنیای اطراف خود بیشتر و بهتر بیاموزند.
با استفاده از یک رویکرد تازه، نویسندگان از مضامین بهینه سازی، تعادل و تجربی برای نشان دادن قدرت ایده های ساده ی اقتصادی و توانایی آنها در توضیح، پیش بینی و بهبود آنچه در جهان اتفاق می افتد استفاده می کنند. هر فصل با یک سوال تجربی آغاز می شود که بعدا با استفاده از داده ها در ویژگی اقتصاد مبتنی بر شواهد پاسخ داده می شود. در نتیجه از طریق تأکید عملی متن، دانش آموزان یاد خواهند گرفت که از اصول اقتصادی استفاده کنند تا تصمیماتی را که در زندگی خود می گیرند هدایت کنند.
کتابی است با محتوای بسیار مفید اما چنین کتابی با توجه به ضرورت بازگشت به برخی نمودار ها و مفاهیم برای مرور مفاهیم قبلی ، در نرم افزار صعب و زمانبر است و در فقره این کتاب به نظرم نسخه کاغذی مناسب تر خواهد بود.