جک لندن (۱۸۷۶-۱۹۱۶) نویسنده و رماننویس آمریکایی بود. جک دورهٔ کودکی را به دشواری گذراند و برای کمک به وضع مالی خانواده، به شغلهای گوناگون مانند روزنامهفروشی، کارگری در لباسشویی، پیشخدمتی در کافههای بندری و کارگری در کشتی دست زد. او از نوجوانی به خواندن و مطالعه شوق فراوان نشان داد و با ولع بسیار به خواندن آثار کارل ماکس، انگلس و نیچه پرداخت و میان دوستان به پسر بچهٔ سوسیالیست معروف شد. جک پس از پایان تحصیلات مقدماتی به دانشگاه کالیفرنیا وارد شد.
از ۱۹۱۳ به بعد آثار جک لندن شهرتی جهانی یافت و به غالب زبانها ترجمه شد و او را از نامدارترین و ثروتمندترین نویسندگان زمان خود به جهانیان معرفی کرد. آثار جک لندن مبتنی بر فلسفهٔ خاصی است، فلسفهای که بر مبنای اصول عقاید کارل ماکس استوار است و مبارزهٔ دایمی بشر را برای رهایی از فقر وبینوایی نشان میدهد. وی مدافع مستمندان و بینوایان و طرفدار اصل زندگی مرفه برای همه است. عصیان بر ضد جامعه و بر ضد عقاید باطل و خرافی در همهٔ آثار لندن به چشم میخورد، او جز توانایی و استادی در هنر نقل، طبع و نهاد خود را در وجود قهرمانانش گنجانده است و آن شور زندگی، حسن نیت، جوانمردی، بردباری، اصالت در مبارزه و تمایل به بخشایش است. کمتر کسی در میان نویسندگان آمریکایی از چنین پیروزی و محبوبیت عام و مداوم برخوردار بوده است.
آوای وحش (Call of the wild) گزارشی است از سفر به کلاندایک وسرگذشت سگی گرگی به نام باک، که پس از خدمت به اربابها، وفاداریها و نوازش دیدنها و رنج بردنها در خود کششی به محیط جنگل احساس میکند و تنها به عشق ارباب مهربانش است که میان آدمیان میماند و همینکه ارباب به دست گروهی از بومیها کشته میشود، روانهٔ جنگل میگردد تا به زندگی اجدادی خود بپیوندد و در میان برادران جنگلی آوای شادی سر دهد. آوای وحش از پیروزی خارقالعادهای برخوردار شد و آمریکاییان آغاز قرن بیستم که به دنیای صنعتی و ماشینی وارد شده بودند، از عطر تند و وحشی درختان جنگل و غریزه و سرشت زندگی در آغوش طبیعت که به وسیلهٔ لندن بسیار زنده و گویا وصف شده بود، سرمست گشتند.