داستانهایی که با عنوان کلی داستانهای شکسپیر عرضه میشود در واقع بازنویسی قصه گونه نمایشنامههای نابغه بزرگ انگلیسی ویلیام شکسپیر است. گفتنی در مورد درامهای شکسپیر این است که اثار جاویدان او بطورکلی به صورت نمایشنامه نوشته شدهاست که به لحاظ ارزش هنری جایگاه والایی دارد وتبدیل آنها به داستانهای شنیدنی ازارج آنها نمیکاهد. نگاه نویسنده در این داستانها بیشتر توجه به ویژگی درونی انسانها وپرداختن به خصوصیات عالی ومقابله آنها به حسادت، تنگ نظری، حقارت، عذرخواهی و درمجموع دنائت است لذا شنیدن آنها خالی از لطف نیست.
تبدیل این نمایشنامهها به داستان توسط چارلزلمب وخواهرش مری در اواخر قرن هجدهم ونیمه اول قرن نوزدهم میلادی صورت گرفته است.
کتاب "رویای شب نیمه تابستان" نمایشنامهای است که توسط ویلیام شکسپیر در سال۱۵۹۵ یا ۱۵۹۶نوشته شده است وسپس به صورت داستان درآمدهاست.. این نمایش در آتن اتفاق میافتد و شامل چندین داستان فرعی است که حول ازدواج تزئوس و هیپولیتا میچرخد. یک زیرمجموعه درگیری بین چهار عاشق آتنی است. این عشاق خود را در جنگلی میبینند که پریها در آن دخالت میکنند و انسانها را دستکاری میکنند و درگیر دسیسه خانگی خود میشوند. این نمایش یکی از محبوبترینهای شکسپیر است.
شلیان ذکر است داستانی را که میشنوید خلاصهای از کتاب اصلی است که با خوانش خانم ندا آسمانیزاد گویا شده است وسعی گردیده است که واقعیت داستان بیان شده و نتیجهای که نویسنده آن قصد داشته است به آن دست یابد حاصل گردد.