ضمیر ناخودآگاه بخشی از ذهن ماست که بسیاری از تصمیمهای ناخودآگاه (خودکار) و برداشتهای ما در آنجا شکل میگیرد. روانشناسان ضمیر ناخودآگاه را سرچشمهی خلاقیت، اندیشهها و احساسات شهودی، الهام و بیداری معنوی میدانند. بسیاری از افراد بر این باورند که هر شخص میتواند از ضمیر خودآگاه خود برای ایجاد تغییر در ضمیر ناخودآگاهش استفاده کند، و آن را به تغییرات قابل ملاحظهای در زندگی شخصی خود تبدیل نماید. به بیان سادهتر، اگر میخواهید دستاوردهای بیشتری داشته باشید (پول، چشمانداز شغلی یا فرصتهای دیگر) باید خودتان را ارتقا دهید. زمانی که یاد بگیرید چطور طرز تفکر خود را تغییر داده و به قدرت ضمیر ناخودآگاهتان متصل شوید، زندگی شادتر و موفقتری خواهید داشت.
به طور کلی میتوان گفت که ضمیر ناخودآگاه، بخش ناهوشیار ذهن انسان است. فروید، روانشناس اتریشی و طراح اصلی نظریه ذهن ناخودآگاه میگوید "فقط ۱۰ درصد ذهن ما را فعالیتهای آگاهانه و هوشیاری تشکیل میدهد و ۹۰ درصد فعالیتهای ما، ناشی از ناخودآگاه میباشد که عمده ترین بخش ذهن ما را تشکیل میدهد." فروید ذهن را به کوه یخی تشبیه کرده که فقط ۱۰ درصد آن بیرون از آب است. اما وقتی به آن برخورد میکنیم، می فهمیم که یک حجم یخ عظیم در زیر آب قرار دارد که بخش تاریک ذهن ما را شامل میشود؛ انسان به این نقطه ذهن خود دسترسی ندارد و محتویات آن به شکل های مختلفی خود را نشان میدهد.
چنانچه دوستدارید نقش این نیروی نامحدود را در زندگی خود بدانید پیشنهاد میکنم این کتاب مفید را بشنوید و با این بُعد از وجود خود بیشتر آشنا شوید.
صدای گوینده خوبه بود ، دراینجا نظریهی فروید رو توضیح دادن ، امروزه این نظریه به تنهایی قابل قبول نیست اما درکنار سایر نظریهها ازش استفاده میشه .. میزان تأثیرگذاریش متوسط بود و میشه ازش تاحدودی بهره برد .
1
گوینده باید راحت باشه با ناز و ادا حرف نزنه تا آدم احساس راحتی کنه و لذت ببره
1
صدای راوی آزار دهنده اس و برای کتاب صوتی اصلا مناسب نیست
1
وااای چرا این بد صحبت میکنه گویندگیش صفر است ناز و ادا میکند.