همه ما به این سوال فکر میکنیم که از کجا آمدهایم؟ هرچند سوالی تکراری است ولی با پاسخهای فراوانی برای آن روبهرو میشویم. این سوال محدود به زمان خاصی نمیشود و تا به امروز افراد زیادی در صدد پاسخدهی به این سوال بودهاند. از «افلاطون»، دانشمند بزرگ فلسفه یونان تا «پل گوگن» نقاش معروف فرانسوی که به تاثیر از این سوال بهترین کار خود را کشیده است، همه تحت تاثیر این عبارت قرار گرفتهاند. وین دایر نیز از این قافله عقب نمانده است و کتاب دگرگونی را در این باره نوشته است.
وین دایر (Wayne Walter Dyer) نویسندهی آمریکایی، در می 1940 در شهر دیترویت آمریکا به دنیا آمد. او بیشتر دوران نوجوانی خود را در پرورشگاه، دور از خانواده و به سختی گذراند اما توانست آیندهی درخشانی از آن خود کند. دکترای خود را در رشته مشاوره تحصیلی گرفت؛ ابتدا به عنوان مشاور دبیرستان فعالیت کرد و پس از آن در دانشگاه خود در شهر نیویورک به کار خود ادامه داد. وین دایر پس از چند سخنرانی دربارهی تکنیکهای «افکار منفی» و «گفتگوی انگیزشی» توجه تعداد زیادی دانشجو را به خود جلب کرد و تعداد زیادی از آنها ترغیب شدند تا در کلاسهای خصوصی او حضور یابند.
وین دایر کتاب «قلمرو اشتباهات شما» را در سال 1976 به پیشنهاد یک آژانس ادبی نوشت؛ کتاب با وجود اینکه در ابتدا فروش کمی داشت ولی پس از مدتی به یکی از پرفروشترین کتابهای آن زمان تبدیل شد. او در پی موفقیت کتاب اولش، مجموعهای از سخنرانیها، نوارها و کتابها را تدوین کرد که در آنها بارها تجربیات زندگیاش را با مخاطبانش به اشتراک گذاشت و آنها را به ورزش و زندگی سالم تشویق کرد.
دایر در 34 سالگی تدریس در رشته روانشناسی دانشگاه را ترک کرد و به طور جدی به نویسندگی مشغول شد. او مفهوم «تفکر نو» را در کتابهای بعدیاش بررسی کرد. در سال 2011 مجله «واتکینس» او را سومین انسان معنوی تأثیرگذار در دنیا معرفی کرد. وین دایر بیش از 40 عنوان کتاب تالیف کرده که 20 عنوان از آنها جزء پرفروشترین کتابهای نیویورکتایمز قرار گرفتند. همچنین او در برنامههای تلویزیونی متعددی حضور داشته و مطالب آموزشی خود را ارایه داده است. وین دایر در سال 2012 به سرطان خون مبتلا شد و در سن 75 سالگی بر اثر حمله قلبی در مائوی هاوایی درگذشت.
وین دایر را همه به دلیل آثارش در حوزهی روانشناسی و موفقیت میشناسند. او کسی است که دغدغهی فکری مردم را میشناخت و در تلاش بود تا در کتابها و سخنرانیهایش به مردم و مخاطبانش کمک کند. وین دایر در ارتباط با دلیل حضورش اظهار میکند:
«میخواهم دنیای نادیدنی روح را که همه چیز از آن منشا میگیرد و به آن باز میگردد به شما نشان بدهم.»
از جمله آثار دیگر وین دایر میتوان به «بهانه ممنوع»، «ده راز موفقیت و آرامش درونی»، «زندگی براساس حکمت تائو» و «عظمت خود را دریابید» اشاره کرد.
کتاب دگرگونی، انتقال زندگی از جاهطلبی به سوی معنا از جمله کتابهای پرفروش وین دایر است. در این کتاب دایر خوانندگانش را راهنمایی میکند تا از بیمعنایی و سکون به سمت تغییر و دگرگونی پیش بروند و با نگاهی روشنگرانه زندگی خود را بسازند. همهی انسانها در طلب آرامش، موفقیت و زندگی هدفمند هستند تا در آینده برایشان اتفاقهای زیباتری رقم بخورد. وین دایر در کتاب دگرگونی (The shift) توصیه میکند خودآگاهی و یافتن دلیل زندگی، میتواند ما را یاری کند تا به کمال و هدف اصلی زندگی خود برسیم.
کتاب دگرگونی، انتقال زندگی از جاهطلبی به سوی معنا شامل چهار بخش است:
در ابتدا با «مبحث من از کجا آمدهام؟» کتاب آغاز میشود. در بخش دوم که «جاه طلبی» نام دارد به جایگاه جاهطلبی در زندگی ما میپردازد و در این باره نویسنده میگوید:«زندگی اکثر ما در این مرحله به پایان میرسد». در بخش سوم در مورد موضوعهای دیگری از جمله «ایجاد یک تغییر اساسی»، «آماده سازی برای ایجاد تغییر» و «ماحصل هفت گانه تغییر جهت ما» مطالبی آورده میشود. بخش آخر کتاب وین دایر به طور مفصل مفهوم معنای زندگی میپردازد و تحت عنوان «چهار فضیلت بنیادین که طبیعت اصلی ما را میسازد» و «تغییر و دگرگونی از خواسته تا معنا» کتاب را تمام میکند.
در نسخه کتاب دگرگونی که در فیدیبو موجود است میتوانید این مفاهیم کارآمد و تاثیرگذار را بخوانید و بیاموزید که در راستای هدف اصلی زندگی قدم بردارید و از مطلقگرایی دور بشوید.
کتاب «دگرگونی، انتقال زندگی از جاهطلبی به سوی معنا» براساس فیلم «جاه طلبی به سوی معنا» نوشته شده است که پس از درخواست وین دایر کلمه دگرگونی نیز به ابتدای نام آن اضافه شد. در این رابطه دایر گفته است: «من عاشق این فیلم هستم؛ ولی اگر قرار بود آن را از ابتدا بسازم نام دیگری برایش انتخاب میکردم. من آن را دگرگونی مینامیدم چون بارها در طول این فیلم به این کلمه اشاره میشود و معنای آن همان چیزی است که باید ضمن حرکت از سوی جاه طلبی به سمت معنا برای فرد اتفاق بیفتد.
مریم تقدیسی کتاب را به فارسی ترجمه کرده است. تقدیسی فارغالتحصیل رشته مترجمی زبان انگلیسی است که از سال 1375 در بنیاد فارابی کار ترجمه خود را آغاز کرده است. کتابهای ترجمه شده توسط او در زمینههای فلسفه و روانشناسی هستند که به دلیل علاقهی شخصی او به این حوزه است.
تقدیسی درباره اشتیاق و علاقهاش به این موضوعات میگوید :«روانشناسی و فلسفه با موضوعاتی زنده و ملموس سروکار دارند که میتوانند تغییراتی مثبت در زندگی ایجاد کنند. ترجمه و مطالعه در این زمینهها باعث ایجاد تغییرات بسیاری در افکار و زندگی من شده است و مطالبی که در این مدت در ضمیر ناخودآگاهم ذخیره شدهاند، در بسیاری از مقاطع زندگی برایم سودمند بودهاند. تلاشم بر این است که مطالب این کتابها را به زبانی ساده ترجمه کنم تا برای خواننده قابل درک و استفاده باشد.» از دیگر کتابهای ترجمه شدهی او «طلوع زمینی نو»، «نیروی امید»، «چطور زندگی کنیم»، «تاریخچه کوتاهی از فلسفه» و «تفکر» را میتوان نام برد. کتاب دگرگونی وین دایر را گروه انتشاراتی ققنوس منتشر کرده است. خرید و دانلود کتاب دگرگونی در همین صفحه فیدیبو امکانپذیر است.
نپرسید دنیا به چه نیاز دارد؛ نپرسید دیگران دربارهی کاری که شما باید با زندگیتان انجام دهید چه فکر میکنند؛ بپرسید چه چیزی باعث بیداری و زنده شدنتان میشود چون دنیا بیش از هر چیز دیگری به مردان و زنانی نیاز دارد که بیدار و زنده شدهاند. آنچه دنیا بدان نیاز دارد این است که مردم با خلوصی ذاتی طوری علایقشان را دنبال کنند که در زندگی دیگران نیز بهبودی ایجاد کند.
کسی که با اطمینان قلبی در مسیر رویاهایش قدم بر میدارد و برای زندگی کردن به آن صورتی که در تصور خود مجسم کرده تلاش میکند با موفقیتهای غیر منتظرهای در طول زندگیاش مواجه میشود.
کافی است اوقات خشم یا دلخوری را فرصتهایی برای شناخت بهتر خود بدانید تا خود آگاهیتان را در مورد یگانگی گسترش دهید.
به مراحلی که جسمتان طی می کند توجه کنید موهایتان که خاکستری میشوند یا میریزند پوستتان که شل میشود تغییراتی که خود به خود رخ میدهند بدون این که شما بتوانید در موردشان کاری انجام بدهید.
در نیمه دوم این کتاب به بررسی چگونگی حفظ اتصالمان با سر منشا هستی و با خود واقعیمان در قالب جسم و در این دنیا خواهیم پرداخت. پی میبریم که ما چیزی بیش از داراییها موفقیتها و شهرتمان هستیم و اتصال معنوی را احیا میسازد.
تلاش و پیگیری و سپس وابسته شدن به چیزی که در حال پیگیری آن هستیم. به جاه طلبیهای ما جان تازهای میبخشد، ولی نیازمان را به معنای زندگی که در سطح روح باید در جستجوی آن طی دگرگونی در مسیر خود واقعی، همه تحولاتی که به آنها اشاره شد به طور طبیعی در زندگی رخ میدهند. نگرشهای جدیدمان احساس خوبی در ما ایجاد میکند، و متوجه میشویم تقاضاهای ایگو که بر زندگیمان مسلط شده بود موجب آزار و ناراحتیمان میشوند. در این مرحله معنا بر جاه طلبیایگو غلبه میکند.
فرمت محتوا | epub |
حجم | 703.۵۰ کیلوبایت |
تعداد صفحات | 118 صفحه |
زمان تقریبی مطالعه | ۰۳:۵۶:۰۰ |
نویسنده | وین دایر |
مترجم | مریم تقدیسی |
ناشر | گروه انتشاراتی ققنوس |
زبان | فارسی |
تاریخ انتشار | ۱۳۹۲/۰۸/۱۴ |
قیمت ارزی | 4 دلار |
مطالعه و دانلود فایل | فقط در فیدیبو |
یه وقتایی اگه آدم هیچ چی نگه خیلی بهتره. من سعی میکنم انتقاد نکنم و سعی میکنم از انتقاد هم انتقاد نکنم ولی نقد دوستانه ای رو ناگزیر میبینم &#۳۴;آدم بهتره لب باز نکنه مگر به تحسین&#۳۴; برادر جان! شمایی که انتقاد میکنی اگه کتابی،کلامی،شخصی و یا موقعیتی مطلوب شما نیست هیچ نگو؛ برو از چیزایی که دوست داری تعریف کن. من نویسنده این کتاب رو دوست دارم خیلی از دوستان ،عاشق ایشونن نظر منفی شما در حسن نظر من و این دوستان نسبت به جناب دایر و امثال ایشون شبهه ای ایجاد نمیکنه ولی در نظر دوستانی که شناختی ندارن انتقاد و مخصوصا انتقادات تهاجمی و تماما منفی، اشتیاقِ جستجوگرانه ایجاد خواهد کرد. اینجا با شما هم نظر نیستم ولی اگر هم جایی نظر منفی داشته باشم هیچ انتقادی نمیکنم تا موضع لجبازانه برای مطالعه ی کتاب منفور ایجاد نکنم. مشاهده گر خلاق گرامی! بگذار چیزی که نمیخوای گمنام بمونه انتقاد ،نوعی توجه قدرتمنده که در خوشبینانه ترین حالت به بدنامی موضوع مورد بحث ختم میشه و بدنامی هم نوعی از پیشرفته
قبل از هرچیزی برای اینکه مطالب کتاب روبیشتر درک کنیم پیشنهاد میکنم فیلم مستند تغییر اثر وین دایر هم که بصورت رایگان در اپارت هست رو مشاهده کنید. فرق نمیکنه کدوم رو اول ببینید. کتاب های وین دایر از جمله این کتاب قصد نداره شما روبا جملات انگیزشی رو به جلو ببرن یا قصد نداره شما روثروتمند کنه و یا قصد نداره شما روملزم به انجام یکسری رفتار کنه. نمیخواد بگه شما اگر ثروتمند نیستین یا موفق نیستین مشکل از شماست. کتاب انگیزشی نیست بلکه بیشتر جنبه عرفانی داره و از طریق عرفان انگیزه و حس خوب زندگی کردن رو سعی میکنه بهتوم یاداوری کنه.
متاسفانه بعضی از ما ادمها از دیدن موفقیت و ثروت بقیه ،بشدت حسود و تنگ نظر میشیم و سعی میکنیم اون رو تخریب و تحقیر کنیم قانون جذب در اکثر کتب علمی و غیرعلمی در اکثر علوم اثبات شده و اکثر ادیان به طرق مختلف اونو تایید میکنن ذات این دنیا بر پایه قانون جذبه حالا عده ای میگن رابینز و قانون جذب چرته... مثل گالیله که میگفت زمین گرده و عده ای احمق میگفتن چرته لطفا کمی دست از این تفکرات جهان سومی بردارید
بنظر من که از دوران نوجوانی وجوانی کتابهای زیادی خوندم وبه موفقیت هایی دست پیدا کردم چه مالی ثروت وغیره پیشنهادی که به نوجوانان و جوانان عزیز دارم اینه که زمان خودتون رو صرف خواندن کتابهای آنتنی رابینز وین دار راد برن و ازین قبیل نکنید چون چیز هایی که اینا میگن قانون جذب واز این جور توهمات فاهی و کاذب شمارا به دنبال توهم موفقیت میفرستند نه به موفقیت بعدا راحل این امر توضیح میدم
این کتاب اصلا درباره ی موفقیت نیست... درباره ی معناست. "وقتی کاری که انجام می دهی با معنا باشد، فرقی نمی کند که شاد باشی یا غمگین، در عمق وجودت راضی هستی و به چیزی تعلق داری"
.من از خوندن تک تک کلماتش لذت بردم
vindaier kheili baahaale va risheshenaas va ba jahaanbini gostarde va jarf mine vide ...
کتاب رو حتما بخونید و از تاثیرش لذت ببرید به دیگران پیشنهاد کنید و مثمر ثمر واقع شوید
کتابی بسیار پر بار و عالی از وین دایر البته تمام. کتابهای وین دایر فوق العادس ??
سلام وقت بخیر. لطفا اطلاعات کتاب شناسی رو درج کنید