0
فلورانس اسکاول شین

معرفی کتاب‌های فلورانس اسکاول شین

نویسنده

فلورانس اسکاول شین کیست؟

فلورانس اسکاول شین نویسنده، تصویرگر و هنرمند آمرکایی متولد 24 سپتامبر 1871 است. بیشتر شهرت او در ایران و جهان با کتاب چهار اثر است، اما فلورانس اسکاول شین ابتدا برای سخنان تاثیر گذارش و بعد برای پیوستن به فرقه‌ی اندیشه‌ی نو مشهور شد. این نویسنده‌ی خوش سخن قدرت کلامش در همه‌ی کتاب‌هایش به ویژه کتاب چهار اثر مشخص است. چهار اثر کتابی است که تاکنون بیش از شصت بار به صورت رسمی و ده‌ها بار چاپ آفست شده است.

زندگینامه فلورانس اسکاول شین

فلورانس اسکاول شین (Florance Scovel Shinn)متولد 24 سپتامبر سال 1871 در نیوجرسی است. او در یک خانواده‌ی اصیل و کهن فیلادلفیایی به دنیا آمد. اسکاول شین در خانواده‌ای مشهور به دنیا آمد، پدربزرگ او عضو کنگره‌ی شورای تصمیم گیری مواضع قاره‌ای و استقلال بخش‌های خاص بود. دایی فلورانس از بزرگانی بود که نقش به سزایی در طراحی پرچم آمریکا داشت. فلورانس اسکاول شین از کودکی خود نقاشی‌های زیبایی می‌کشید و قادر بود احساساتش را به وسیله‌ی نقاشی‌هایش منتقل کند. روح بلند او از ابتدای زندگی‌اش مشخص و پررنگ بود.

فلورانس اسکاول شین بین سال‌های 1889 تا 1897 در مرکز هنرهای تجسمی پنسیلوانیا در رشته‌ی طراحی و نقاشی تکمیل کرد. در همین مرکز بود که فلورانس با همسر خود، اِوِرت شین آشنا شد. این زوج بعد از ازدواج به آپارتمانی در نیویورک نقل مکان کردند. اِوِرِت شین که یک نمایشنامه نویس بود، در کنار خانه‌شان تئاتری ساخت و سه نمایشنامه نوشت، فلورانس در این نمایش‌ها نقش اصلی را بازی می‌کرد. فلورانس و اورت در سال 1912 از یکدیگر جدا شدند.

در اوایل دهه‌ی 1900 میلادی فلورانس اسکاول شین به عنوان تصویرگر در مجلات معتبری مانند هارپر مشغول به کار بود. در همین دوران بود که تصویرگری کتاب‌های کودکان را نیز به عهده گرفت. اسکاول شین در سال 1903 نخستین زنی بود که توانست به سبب مهارت‌هایش وارد انجمن تصویرگران آمریکایی‌ها شود. اگرچه که این انجمن تا سال 1922 به هیچ زنی حق عضویت کامل نداد.

ورود به دنیای نویسندگی و فرقه‌ی اندیشه نو

فلورانس اسکاول شین با کتاب «بازی زندگی و روش بازی کردن آن» وارد دنیای نویسندگی شد. او این کتاب را در سال 1925 نوشت؛ این کتاب یکی از کتاب‌های مجموعه‌ی چهار اثر اوست. کتاب‌های «کلام تو عصای معجزه‌گر توست» و «درِ مخفی موفقیت» دو کتاب دیگر این مجموعه هستند. اسکاول شین در کتاب‌هایش از کتاب مقدس مسیحیان تلمیحات بسیاری می‌آورد که این امر باعث لطافت بیشتر متن می‌شود. کتاب‌های فلورانس اسکاول شین در کشورهای زیادی از جمله ایران و آمریکا منتشر شده‌اند و بارها در فهرست پرفروش‌ترین کتاب‌های روانشناسی و خودشناسی قرار گرفته‌اند. آثار فلورانس اسکاول شین در ایران با ترجمه‌ی گیتی خوشدل منتشر شده‌اند. نکته‌ای که درباره‌ی زندگی گیتی خوشدل حائز اهمیت است و درواقع نقطه‌ی اوج زندگی او محسوب می‌شود، سفر او به هندوستان است. بعد از سفر به هندوستان بود که گیتی خوشدل به عرفان و خودشناسی علاقمند شد و تمرکز کارش را بر روی ترجمه کتاب‌های عرفان و روانشناسی کرد.

مشهورترین و پرفروش‌ترین کتاب گیتی خوشدل «چهار اثر از فلورانس اسکاول شین: نام دارد. خوشدل با ترجمه‌ی این کتاب نه تنها مشهور شد، بلکه پای افراد زیادی را به حوزه‌ی معنویت باز کرد. کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین بین سال‌های 13814 تا 1386 شصت بار تجدید چاپ شد؛ چاپ جدیدی هم از این کتاب به‌تازگی منتشرشده است.

فلورانس اسکاول شین در هفده اوکتبر سال 1940 و زمانی که تنها 69 سال داشت، چشم از جهان فروبست.

عکس فلورانس اسکاول شین

فلورانس اسکاول شین یکی از اولین نویسندگان حوزه‌ی خودشناسی بر اساس معنویت بود. او را می‌توان پایه‌گذار سبکی جدید در کتاب‌های خودشناسی، موفقیت و معنویت دانست. به همین دلیل است که از این نویسنده تصاویر زیادی وجود ندارد. اما در ادامه دو تصویر از این نویسنده می‌بینید.

 فلورانس اسکاول شین

سخنان زیبای فلورانس اسکاول شین

هر آنچه را که در امروز خود می کارید در فردای خود درو خواهید کرد.

از مهمترین بخش های بازی زندگی و موفقیت در آن تصورات خوب و سازنده است.

ذهن داری سه بخش است: ضمیر خودآگاه، ضمیر ناخودآگاه، هوش برتر.

ذهن برتر: فرد در کاهش و افزایش آن کنترلی ندارد و ذاتی است.

بخش خودآگاه: بخش اصلی ذهن بوده و مفاهیم و احساسات در آن معنا پیدا می کند.

بخش ناخودآگاه: از هر چیزی تصویری درون خود میسازد تا آنچه که در روح و جسم ما وجود دارد را معنا کند. روح محل ضمیر ناخودآگاه است.

خوبی ها و بدی ها در ضمیر ناخودآگاه معنا پیدا می کنند.

اگر کسی مراقب ضمیر ناخودآگاه خود نباشد، دیگران می توانند آن را صاحب شوند و کنترل آن را بدست گیرند.

افکار منفی دوستانمان بر روی شرایط زندگی ما نیز تأثیرگذار است. مانند تأثیر افکار والدین بر روی سلامتی فرزندان.

آرامش تنها چیزی است که می تواند ما را از لحظات سخت و دشوار زندگی برهاند.