اتاق عروس یک کمدیست با شانزده شخصیت زن، شامل عروس و تمام اطرافیانش. نادیا ناگهان تصمیم گرفته ازدواج کند، گرچه این ازدواج مخالفان زیادی دارد. داماد در ساعت مقرر در تالار حاضر نمیشود، صمیمیترین دوستِ عروس رازی را برایش فاش میکند و با تمام این اتفاقات نمیدانیم این عروسی سر میگیرد یانه؟ نمایشنامه از دید زنانی در سنین مختلف و با موقعیتهای اجتماعی کاملاً متفاوت به موضوع ازدواج مینگرد.
در سهم زن دو زن، خارج از روز ملاقات، پنهانی و در لباس مبدل به بیمارستان میآیند تا شوهرانشان را ملاقات کنند. از نشانههایی که میدهند به نظر میرسد هر دو از یک شخص صحبت میکنند. زنی مسن که میتواند همسر مرد باشد و زن جوانتر که ممکن است معشوقهاش باشد. آیا واقعاً چنین است یا هر دو اشتباه کردهاند؟ کراسناگوروف با وجود اینکه مرد است،کاملاً به دنیای زنان اشراف دارد. در این نمایشنامه ما ترسها، تردیدها و دغدغههای هر دو زن را میشنویم و با آنها همراه میشویم.
کراسناگوروف که خالق بیش از پنجاه اثر نمایشی است، تقریباً در تمام دنیا شناخته شده است. آثار او زبانی روان و ساده دارند و از عمق مکالمات روزمره سرچشمه میگیرند.کراسناگوروف همیشه به عمق هر موقعیتی که مینویسد رسوخ میکند. او دیالوگهایش را چنان واقعی پیش میبرد که فکر میکنید احتمالاً آنها را خودش ننوشته، بلکه در جایی میکروفون کار گذاشته و مکالمات را ضبط کرده است. نمایشنامههای او از اشراف دقیقاش به روانشناسی بشریت حکایت میکنند و مرزهای جغرافیایی را در مینوردند.
کارهای کراسناگوروف فقط به روسیه تعلق ندارند؛ او آنقدر جهانشمول مینویسد که خواننده فکر میکند تمام آنچه نوشته داستان من است.