حرفهٔ کارگردان، بدون شک یکی از بهترین کتابهاییست که در زمینۀ کارگردانی نوشته شده است. این کتاب در ۱۴ فصل، حرفهٔ کارگردان را از زمانی که متنی برای کار انتخاب میکند تا زمانی که به اتاق تمرین میرود، و نهایتاً به اجرای عمومی میرسد، مرحله به مرحله و با جزئیات تشریح میکند. کتاب علاوه بر یک بخش مفصل در مورد تحلیل متن، به موضوعاتی میپردازد که در سایر کتابهای کارگردانی کمتر میتوان یافت: چیزهایی مثل کار با بازیگران، حضور در اتاق تمرین، کار با تیم تولید و جنبههای فنی، و انتقال از اتاق تمرین به سالن اجرا.
حرفهٔ کارگردان، توسط یکی از برجستهترین کارگردانهای معاصر نوشته شده، به همین دلیل، دقیقاً به مسائلی میپردازد که برای همۀ کسانی که وارد این حرفه میشوند، از مبتدی گرفته تا حرفهای، در اتاق تمرین مطرحند. برخی از قسمت های کتاب عبارتند از:
تحلیل متن نمایشنامه
پیریزی روابط با تیم تولید و گروه فنی
انتخاب بازیگر
بداههپردازی و تنظیم تمرینها برای کار با بازیگر
کار در اتاق تمرین/ کار در سالن تاتر و اجراهای عمومی
کیتی میچل علاوه بر تدریس کارگردانی در دانشگاه، یکی از مهمترین کارگردانهای زندهٔ دنیاست که کارش در سطح بینالمللی به شدت ستایش شده است. او نمایشنامههایی از چخوف، استریندبرگ، سارا کین، و اوریپید را به صحنه برده و همچنین در نشنالتیِتر، تئاتر یانگ ویک، و شابونه برلین کارگردانی کرده است.
حرفهٔ کارگردان، برای دانشجویان کارگردانی در همهٔ سطوح، کارگردانهای تازهکار و مجرب، کتابی مهم و اساسی محسوب میشود.
اثر مهم برای کسانی که به شیوه استانیسلاوسکی کار میکنند . فقط مشکل این اثر این هست که بسیاری از رویکردهای برخورد با بازیگر در ایران جواب نمیده و مخصوص فرهنگ و بوم نویسنده تعبیه شده که چیز دور از دهنی نیست
خوندن این اثر به تمامی کارگردانان سینما و تیا تر توصیه میشه