«پرویز درگی» مدرس دانشگاه، مشاور و محقق بازاریاب ایرانی متولد سال 1345 است. او براساس تجربه و دانش علمیاش در زمینههای کسبوکار و بازاریابی کتابهای زیادی منتشر کرده است. آثارش مناسب دانشجویان، مدیران و بازاریابان است و او معتقد است: «بازاریابی یک شغل نیست، یک حرفه نیست، برای آنکه بازاریاب خوب شوید، ضروری است با آن زندگی کنید، راه بروید، قدم بزنید، بخوابید، بخورید، تفریح کنید، کار کنید، همواره به فکر بازاریابی باشید در سفر و حضر.» n>
«پرویز درگی» از استادان و نویسندگان بسیار پرکار و فعال است که کتابهایش شامل راهکارهای عملی و کاربردی است. او علاوهبر تألیف کتاب، سمینارهای تکنیکهای فرصتیابی در بازاریابی و فروش هم برگزار میکند و از این طریق تجربیاتش را با افراد بیشتری در میان میگذارد. کتابهای او از سوی انتشارات بازاریابی منتشر میشوند و نسخهی الکترونیک آنها در سایت و اپلیکیشن فیدیبو موجود است.
یکی از مجموعههای پرطرفدار و موفق «پرویز درگی» مجموعهی بازاریابی و زندگی است. این مجموعه شامل چندین کتاب ازجمله «بازاریابی و زندگی با فروش»، «بازاریابی و زندگی با ورزش»، «بازاریابی و زندگی با سینما»، «بازاریابی و زندگی با خاطره» و «بازاریابی و زندگی با مدیریت» است.
«بازاریابی و زندگی با مدیریت» سال 1393 منتشر شده و شامل سه فصل «اندیشهها و بینشهای مدیریتی»، «راهکارها و تدابیر مدیریتی» و «تستها و ابزارهای مدیریتی» است. «پرویز درگی» دربارهی علت نامگذاری این کتاب گفته است: «بازاریابی؛ زندگی و حرفهی من است، و مدیریت چتر فعالیتهایم؛ چرا که باور دارم سازمان و مدیریت بزرگترین اختراع بشریت است. پرتاب فضاپیماها در اعماق کهکشانها، شناوری اقیانوسپیماها در ژرفای دریاها و اقیانوسها، اکتشاف قارهها و سرزمینهای تازه، اختراع و تولید داروهای معجزهآسا و زندگی آفرین، همگی را مرهون تأسیس سازمانها و مدیریت هستیم. از این رو، این کتابم را با عنوان بازاریابی و زندگی با مدیریت نامیدم.»
«پرویز درگی» کتاب «بازاریابی و زندگی با سینما» از این مجموعه را تقدیم به «پرویز پرستویی» هنرمند معروف ایرانی کرده است. این کتاب سال 1394 منتشر شده است و شامل سه فصل «آموزههای سینمای ایران»، «فیلمهایی که باید دید» و «بزرگان سینما» است.
«چهل گفتار پیرامون مدیریت و رهبری در کسبوکار» یکی دیگر از آثار معروف «پرویز درگی» است که بسیار مفید و کاربردی برای فعالان حوزهی تجارت است. این اثر شامل چهار فصل و چهل گفتار است و سال 1392 منتشر شده است. این نویسنده این اثر را برای مدیران و علاقهمندانی که معتقدند وقت کافی برای مطالعه ندارند، به نگارش درآورده است. این استاد دانشگاه در این اثر به سؤالهای «چالشهای کنونی که مدیران با آن روبهرویند چیست؟» و «آسیبهای سازمانهای کنونی چیست؟» پاسخ میدهد.
«آیندهپژوهی در کار و کسب» کتاب دیگری از «پرویز درگی» است که سال 1394 از سوی انتشارات بازاریابی منتشر شده است. این نویسنده در این اثر مدیران و فعالان حوزهی مدیریت و کسبوکار را به آیندهپژوهی و نوآوری دعوت میکند. این کتاب یک اثر تحقیقی است و با نگاهی بر فعالیتهای «ژول ورن» و «داوینچی» آغاز میشود.
«دلنکتههای معلم بازاریابی» یکی دیگر از آثار «پرویز درگی» است که سال 1391 منتشر شده است. این اثر سومین کتاب از مجموعهی دل گفتههای و دل نوشتههای معلم بازاریابی است و بازاریابی را اینچنین توصیف میکند: «کسب خشنودی مشتری به شیوهای سودآور به طور مستمر بهتر از رقبا، با تکیهبر سه کلمهی شناسایی، شناساندن و خشنودی.»
«مدلهای مدیریتی برای راهاندازی و ادارهی یک کسبوکار» یکی دیگر از آثار این نویسنده است که باهدف ارائه ابزارها و مدلهایی که بیشترین کاربرد برای پاسخگویی به تحلیل کسبوکارها را دارند، منتشر شده است. این اثر شامل شانزده فصل است و کتاب تخصصی برای مدیران و دانشجویان محصل رشتههای بازیابی، تجارت و مدیریت است.
کتابهای «تکنیکهای فرصتیابی در بازاریابی و فروش»، «چگونگی ادارهی کسبوکار در بحران اقتصادی»، «تحقیقات بازاریابی در یک هفته»، «سلام؛ صبح بخیر همراه»، «یادداشتهای معلم بازاریابی»، «دلایل کامیابی برندهای برتر جهانی» و «آموزههای کاروکسب از مشاهیر» کتابهای دیگر «پرویز درگی» درزمینهی مدیریت و برنامهریزی هستند. نسخهی الکترونیک همهی این آثار در سایت و اپلیکیشن فیدیبو برای خرید و مطالعه موجود است.
«پرویز درگی» علاوه بر تألیف کتابهای حوزهی مدیریت و بازاریابی ترجمهی آثار بینالملل نیز در کارنامهی کاریاش دارد. «نقشهی ذهن مشتری» نوشتهی «مارک ایی. پری» یکی از ترجمههای این نویسنده است که آن هم در حوزهی مدیریت و برنامهریزی است. این اثر شامل دو بخش و ده فصل است و دربارهی چگونگی تأثیرگذاری بر مشتری سخن میگوید.