- نویسندهی دو حوزهی خودشناسی و تجارت:
«دانِلد (دان) میلر» سخنران، تاجر و نویسندهی آمریکایی است که سال ۱۹۷۱ در تگزاس متولد شده و بیش از همهچیز، بهخاطر شرکت بازاریابیاش «استوریبرند» شناخته میشود. میلر خارج از حوزهی تجارت نیز فعالیتهایی داشته و مقالات و کتابهایی دربارهی ایمان، خدا و خودشناسی نوشته است. مجموع آثار منتشرشدهی میلر در زمینههای خودشناسی و بازاریابی، تا کنون به سیزده جلد میرسد. «هر برند یک قصه است» که سال ۲۰۱۷ منتشر شده، مطرحترین کتاب اوست. «دعا و هنر نگهداری فولکسواگن: یافتن خدا در جادههای باز»، «آبی مثل جَز: افکار غیرمذهبی دربارهی روحانیت مسیحی»، «در جستوجوی تنها خدا میداند که چه»، «از میان صحراهای نقاشیشده: نور، خدا و زیبایی در جادههای باز»، «اژدهاداری: تأملی بر بزرگ شدن بدون پدر»، «یک میلیون مایل طی هزار سال»، «داستان پدر: فصلهایی برای یک نسل بیپدر»، «خط داستانی: یافتن نقشی فرعی در داستان خدا»، «بهشکل ترسناکی نزدیک»، «بازاریابی سرراست»، «تجارت سرراست» و «قهرمان در یک عملیات: راهنمایی به یک زندگی پرمعنا» دیگر آثار این نویسنده هستند.
- راهنمایی گامبهگام برای ساخت قصهی برند شما:
«هر برند یک قصه است» آموزش قصهگویی مؤثر و دلنشین در دنیایی است که همه قصه میگویند. دانلد میلر، چارچوب هفتبخشی خودش را با الهام از فیلمها و قصههای موفق شکل داده است و تا کنون به بسیاری از برندها کمک کرده با شفافیت و وضوح قصهشان را به گوش مشتری برسانند و نقشی پررنگ در دنیای کسبوکار ایفا کنند. میلر با اشاره به اهمیت ارتباط با مشتری از راه قصهگویی، تکیهی کتابش را بر راهکارهای طلایی میگذارد و راهنمای گامبهگامی برای ساخت قصهای ارائه میدهد که در آن به جای برند، مشتری قهرمان اصلی است. بدون بهکارگیری این راهکار پیشنهادی، قصهای ویرایشنشده خواهیم داشت که هیاهوی شاخوبرگهای زائد و اشتباههای نگارشیاش، توجه و تمرکز مخاطب را از ماجرای اصلی پرت میکند. میلر در این کتاب قصد ندارد قصهی کسبوکار را تعریف کند. میلر بر این باور است که آنطور کتابها فقط وقت مخاطبشان را تلف میکنند. او اعتقاد دارد کسبوکارهایی رشد میکنند که قصهای قهرمانمحور برای مشتریهایشان بسازند و صاحب یک کسبوکار بهترین پاداش را زمانی دریافت میکند که قصههای مخاطبانش را مهمتر از قصهی خود بداند.
- دانلد میلر و اصول هفتگانهی استوریبرندش:
دانلد میلر کتاب هر برند یک قصه است را در سه بخش کلی نوشته است. بخش اول «چرا بیشتر بازاریابیها هدر دادن پول است؟» ابتدا از کلید دیده شدن، شنیده و فهمیده شدن سخن میگوید، سپس «قصه» را سلاحی مخفی برای توسعهی کسبوکار قلمداد میکند و میکوشد نقش و اهمیت قصهگویی در بازاریابی را شرح دهد و در نهایت، از چارچوب استوریبرند خود که آن را با نام مخفف «SB7» معرفی میکند، پرده برمیدارد. چارچوبی که شاکلهی اصلی کتاب بر آن استوار است و در ادامه نیز نویسنده از آن بهکرات استفاده میکند. بخش دوم «قصهی برندتان را بسازید» شامل هشت فصل است که توالی عناوین هفت فصل اول، خود قصهای کوتاه را شکل میدهد: «یک شخصیت/ دچار مشکل است/ و با یک راهنما آشنا میشود/ که به او برنامهای میدهد/ او را به اقدام فرامیخواند/ و مانع شکست خوردنش میشود/ و در پایان موفق میشود.» این هفت فصل، درواقع همان هفت اصل استوریبرند دانلد میلر است که در این فصل به تفصیل و با نمونه و راهنمای کاربردی بیان میشود. این بخش با طرح مسئلهای دیگر و پاسخ به آن به پایان میرسد؛ با اعتقاد نویسنده بر اینکه «آدمها میخواهند برند شما به دگرگونیشان کمک کند». سومین بخش کتاب «اجرای برندنامهی قصهی برند» نام دارد. ابتدا راهکارهایی برای ساخت وبسایتی بهتر را مطرح میکند. سپس پس از پیشنهاد مراحل عملی و ملموسی به شرکتهای کوچک و بزرگ برای بهبود برندنامهشان، از نقش استوریبرند بر دگرگونی سازمانهای بزرگ حرف میزند. دانلد میلر کتابش را با «نقشهی راه بازاریابی برند» به اتمام میرساند و در این فصل، شرح خود بر عملی کردن استوریبرند و در واقع «شروع به کار» را تکمیل میکند.
- کتاب صوتی هر برند یک قصه است:
نشر صوتی آوانامه با همکاری «نشر اطراف» کتاب صوتی «هر برند یک قصه است» اثر «دانلد میلر» را با ترجمهی «رسول بابایی» و خوانش «سلمان ظاهری» تولید و منتشر کرده است.