"روایت ۸۴" یا "بانگ بی پژواک اصلاح طلبی" اثری است به قلم دکنر "مصطفی معین" که در آن به رویدادهای نهمین دوره از انتخابات ریاست جمهوری ایران و تجربیات خود به عنوان یکی از نامزدهای این دوره پرداخته است. با گذشت ۱۶ سال از خردادماه سال ۱۳۸۴، نگارنده احساس کرده که دیگر زمان آن فرارسیده تا به یکی از رویدادهای تاریخی کمتر پرداخته شده در سالهای اخیر، اشاره کند و با "روایت ۸۴"، مسائل، مشکلات، چالشها و خاطراتی که از آن دورهی انتخابات ریاست جمهوری برجا مانده را با مخاطب به اشتراک بگذارد.
"روایت ۸۴" یا "بانگ بی پژواک اصلاح طلبی"، از روزهایی میگوید که انتخابات، در انتهای دوران اصلاحات در حال برگزاری بود و طی هشت سالی که رئیسجمهور آن، با اکثریت آرای موافق و اقبال بینظیر عمومی بر سر کار آمده بود و برنامهی اصلاحات را عملی کرده بود، حالا نوبت به محک زدن و ارزیابی عملکرد وی و دولت او رسیده بود. این سوال پیش روی همه بود که آیا بعد از گذشت این دوران ثبات، آیا جبههی اصلاح طلب همچنان به پیشتازی خود ادامه خواهد داد و آیا جریان اصلاحات در سطوح مختلف قوهی مجریه، به کار گرفته خواهد شد یا خیر.
زمان گذشت و ورق جور دیگری چرخید و با پشت سر گذاشتن دورهی اعتدال، تجربیاتی از آن دوران و تصمیماتی که گرفته شد، برای دولت و مردم باقی ماند که اکنون بعد از گذشت سالها، دکتر "مصطفی معین" فرصت را مناسب دیده و حرف زدن و پرداختن به آن را در این برهه جایز میشمرد. به این ترتیب کتاب "روایت ۸۴" یا "بانگ بی پژواک اصلاح طلبی"، به بازبینی آنچه در نهمین دوره انتخابات رخ داد میپردازد تا چرخشها و عواقب و نتایج آن را در ادارهی کشور، تشریح کند.