ارسطو یک فیلسوف و دانشمند یونانی در دوره کلاسیک در یونان باستان بود. وی بنیانگذار مدرسه لوکئوم و مکتب پیرامونی فلسفه و سنت ارسطویی بود. در کنار معلم خود افلاطون، او را "پدر فلسفه غرب" خوانده اند. نوشتارهای او موضوعات بسیاری را در بر می گیرد - از جمله فیزیک، زیست شناسی، جانورشناسی، متافیزیک، منطق، اخلاق، زیبایی شناسی، شعر، تئاتر، موسیقی، بلاغت.، روانشناسی، زبانشناسی، اقتصاد، سیاست و دولت. ارسطو سنتز پیچیده ای از فلسفه های مختلف موجود در پیش روی او را ارائه می داد، و بیش از هر چیز از غرب واژگان فکری خود را از آموزه های او به ارث برد و همچنین مسائل و روش های تحقیق را. در نتیجه، فلسفه وی تقریبا در هر شکل از دانش در غرب تأثیر بی نظیری داشته است و همچنان عنوان موضوع بحث فلسفی معاصر است.
ارگانون (لاتین: Organon) نامی است که شاگردان ارسطو بر مجموعه ی مقالات او در زمینه ی منطق نهاده اند. برگردان این اثر نفیس در سال ۱۳۷۸ توسط میر شمس الدین ادیب سلطلانی با نام منطق ارسطو (ارگانون) انجام گرفته است. کتاب منطق ارسطو از مقاله های زیر تشکیل شده است:
۱. مقوله ها
۲. در پیرامون گزارش
۳. آناکاویک نخست
۴. آناکاویک دوم
۵. جایگاههای بحث
۶. در پیرامون ابطالهای سوفیستی.
به طور خلاصه :
۱- این کتاب فقط برای محققین منطق خوبه ، اگه برای آموزش منطق سراغ این کتاب اومدید بدونید که این کتاب جنبه ی آموزشی برای مبتدی نداره وقتی که کلی کتاب آموزشی توی بازار هست
۲- اگه برای تحقیق و بررسی این کتاب اومدید راحت تر اینه یونانی یاد بگیرید تا اینکه این ترجمه ی سلیقه ای رو بخونید
3
نثر خود ارسطو در تحلیلات به اندازهی کافی دشوار هست و ادیب سلطانی هم با چنین ترجمهی وحشتناکی عملاً کتاب رو غیرقابل خوندن کرده.