کتاب خودت را به فنا نده: کمتر فکر کن و دل به زندگی بده نوشته گری جان بیشاپ از آن دسته کتابهای روانشناسی است که به سرعت توانست قلههای محبوبیت را در بین طرفداران این دسته از کتابها فتح کند! این کتاب با نام اصلی و جنجالی «unf*k yourself» در سال 2016 منتشر شد در زمانی که دونالد ترامپ در کمال ناباوری همگان بر تخت ریاست جمهوری آمریکا نشست و مسائلی چون شکست کودتا درترکیه، خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا و برگزیت نقل محافل سیاسی بود. اما گری جان بیشاپ پیام کاملا متفاوتی برای انسان ِ چنین زمانهای داشت. او یکی از جدیدترین مفاهیم روانشناسی یعنی self talk را در این کتاب مورد بحث قرار داده است.
اگر آدمی هستید که مدام خودتان را قضاوت میکنید و فکر میکنید به اندازه کافی خوب نیستید این کتاب مخصوص شماست! جهانِ نو ما را در رقابتی بیپایان قرار داده است، کتابهای موفقیت، سخنرانان انگیزشی، زندگینامه افراد موفق و غیره، فضایی را ساخته که در آن مدام فکر میکنیم از دیگران عقب افتادهایم. دائم درگیر این مسئله هستیم که چرا فلانی میتواند و من نه!
این فشار و اضطراب مغز ما را آسیبزده و رنجور ساخته است. در یک چرخش معیوب گیر کردهایم. دائم میخواهیم حال خوبی داشته باشیم و دائم از آن گریزانیم. جان گری بیشاپ با نگاهی به این شرایط سعی کرده تا راههایی برای مدیریت این اضطراب همگانی پیشنهاد کند.
درباره جان گری بیشاپ نویسنده کتاب خودت را به فنا نده
جان گری بیشاپ یک اسکالندی تمام عیار است. او در سال 1977 در اسکالند به دنیا آمده و در سال 1997 به آمریکا سرزمین موعودِ موفقیتها! رهسپار شده است. او از جمله نویسندگان ِ خودانگیزشی است که تجربههای شخصیاش را به همراه مواضع فلسفیاش وارد کتابهایش کرده است. بیشاپ از نظریهپردازان زیادی در آثارش بهره برده است از ایگلتون تا هایدگر. او سعی کرده بین فلسفه و روانشناسی تعادلی برقرار کند و بتواند راه خودش را بسازد.
شغل بیشاپ تدریسِ مباحث توسعه فردی است. او در حال حاضر به عنوان مربی (coach) مشغول به فعالیت است و به افراد مختلف کمک میکند به جای دست و پا زدن برای موفق بودن، تواناییها و ظرفیتهای فردیشان را بشناسند و بر همانها تکیه کنند.
چرا باید کتاب خودت را به فنا نده را بخوانیم؟
برای رهایی از اضطرابهای دائم و گرفتار چرخه معیوب اضطراب شدن
آشنایی با آثار منفی و مخرب ِ روانشناسی زرد و تاثیرات آن در زندگی روزمرهمان
توجه به ضرورت تمرکز و تعمق به جای سرعت و دویدنهای بیمورد در زندگی شخصی و کاری
تبدیل شدن به بهترین نسخه از خویش و بازیابی توانمندیهای فردی
دوستداران کتاب خودت را به فنا نده چه کتابی بخوانند؟
در میان کتابهای انگیزشی و توسعه فردی کتابهای زیر بیشترین شباهت را به فضای کتاب خودت را به فنا نده دارند:
- هنر ظریف بیخیالی نوشته مارک منسون
- تفکر نامطمئن نوشته آنی دوک
-نویز نوشته الویه سیمونی، دنیل کانمن و..
خیلی ضعیف فروش این کتاب بنظرم فقط و فقط بخاطر تبلیغات و بازاریابی که تونسته بفروشه ویلا محتوا ساده و تهش چنتا جمله تاکیدی یادت میده که همچین فرقی به حال من نکرد ،حداقل بره من که محتوا خیلی ضعیف بود
این نظر منم فی دیبو نمیزاره ثبت بشه چون فیدیبو هم میخاد بفروشه و هدفم از طراحی این اپلیکیشن اینه غیر این بود این کتاب اصلا معرفی نمیشد
4
خوب بود ، جملات تاکیدی اش را یادداشت کردم برای تکرار در هر لحظه به هرحال کمی باید به فکر خودت باشی این که گفته شده &#۳۴; در تاریکترین لحظه ها به نور بنگر&#۳۴; اگه رعایت بشه عالیه
5
واقعا کتاب خوبیه و برای نتیجه گرفتن باید کارهایی رو که میگه حتما انجام بدید🤝🏼
من خودم بیشتر نکات مهمشو نوشتم و هر روز نگاهی بهشون میندازم که فراموش نکنم..
5
این کتاب میتونه زندگی تو رو تغییر بده، دیدگاهت و افکارت و نحوه نگاهت به دنیا، و حتی نحوه صحبت کردنت، واقعا عالیهه اینن کتاب 👏👏
5
من عاشق جملات فلسفیم و وقتی میبینم جملات فلسفی این کتاب چقدر دقیق و به جا بکار میرن واقعا تحت تاثیر قرار میگیرم🤩🤩
1
بیمایه، بیمحتوا، پوچ، وقت تلف کن.
چطور این آقا به خودش اجازه داده یه سری مزخرفاتی که نه سر داره نه ته و هیچ فکری پشتشون نبوده رو به عنوان کتاب چاپ کنه
5
این کتاب عالیه
از دنیای پر از فکرو خیال منفی که برای خودت درست کردی میارت بیرون
2
بنظر من نکته ای که به یاد ادم بمونه نداشت. یه کتابی مثل عادات اتمی راه حل های مشخص و ملموس داره اما ا ین کتاب خودشم نمیدونه چی میخواد بگه.
1
ترجمه بده، ارتباطی با کتاب پیدا نکردم و نتونستم کامل بخونم
3
کتاب خوب و مفید و. کاربردی هست و احساس ارزشمندی پایداری بهتون میده🦋