کتاب صوتی بانوی رنگینکمان زندگینامهی زنی است که تمام عمر و دارایی خود را صرف امور خیریه کرده است. اشرف قندهاری (بهادرزاده) در سال ۱۳۰۴ خورشیدی در مشهد به دنیا آمد. در هشت سالگی به همراه خانواده به تهران مهاجرت کرد و پس از ازدواج در سن ۱۷ سالگی، فعالیتهای خیرخواهانه اش را که از خانه پدری آغاز کرده بود ادامه داد. از فعالیتهای مهم او در دوران زندگیاش میتوانیم به ریاست هیئت مدیره آسایشگاه خیریه کهریزک از سال ۱۳۵۱ تا سال ۱۳۹۱، بنیانگذاری و مدیریت گروه بانوان نیکوکار و رئیس هیئت مدیره مؤسسه خیریه خانه مادر و کودک اشاره کنیم.
اشرف قندهاری (بهادرزاده) در سال ۱۳۵۲ «گروه بانوان نیکوکار» را تأسیس کرد که هماکنون بیش از ۴۰۰۰ نفر بانوی نیکوکار به طور مستمر و مستقیم در طول ماه با آن همکاری میکنند. او در طول سالهای زندگیش فعالیتهای متعددی در حوزه نیکوکاری داشت. دو سال پیش مجلس ایران از زحمات خانم بهادرزاده تقدیر کرده بود. و در ۵ اسفندماه ۱۳۹۵ در سن ۹۱ سالگی از دنیا رفت. راضیه تجار، در کتاب بانوی رنگینکمان، روایتی دلنشین از زندگی و فعالیتهای خیرخواهانهی او ارائه میدهد.
آیا میتوانیم تنها به این دلخوش باشیم که زندگی عادی ما که در خور و خواب و لباس و مسکن و مسائل جنسی خلاصه میشود، میگذرد، پیش از آن چه بودهایم، و پس از این چه خواهیم شد به ما مربوط نیست، با این که چنین طرز فکری بالاتر از سطح فکر یک گوسفند پرواری، یا یک مرغ ماهیخوار یا یک زنبور عسل وملخ دریائی نیست، و چه مشکل است که انسان به آن تن در دهد و قانع و راضی گردد، و مرغ بلند پرواز اندیشه خود را در چنین قفس پست و کوچکی زندانی کند.
البته ممکن است ما جوابهای صد در صد روشنی برای همه این پرسشها پیدا نکنیم، و در پارهای از موارد پرده ابهام روی پاسخها را پوشانده باشد و تنها به جوابهایی که خالی از پارهای از ابهامها نیست قناعت کنیم...