

کتاب صوتی چه کسی مغز مرا خاموش کرد؟
مهار افکار، عواطف و احساسات سمی
نسخه الکترونیک کتاب صوتی چه کسی مغز مرا خاموش کرد؟ به همراه هزاران کتاب دیگر از طریق اپلیکیشن رایگان فیدیبو در دسترس است. همین حالا دانلود کنید!
نسخه نمونه کتاب صوتی چه کسی مغز مرا خاموش کرد؟ را رایگان بشنوید
نقد و بررسی کتاب صوتی چه کسی مغز مرا خاموش کرد؟
افکار سمی میتواند زندگی را تبدیل به ویرانهای کند که ساختن آن از نو کار سادهای نباشد. کتاب صوتی چه کسی مغز مرا خاموش کرد؟ به شیوهای پویا و الهامبخش به شما میآموزد که ذهن خود را بازسازی کنید و افکار و عواطف و احساسات خود را سمزدایی کنید. تا با آرامش به زندگی خود ادامه دهید.
درباره کتاب صوتی چه کسی مغز مرا خاموش کرد؟
کتاب صوتی چه کسی مغز مرا خاموش کرد؟(Who Switched Off My Brain?) نوشتهی دکتر کارولاین لیف، کتابی در زمینهی روانشناسی برای مهار افکار، عواطف و احساسات سمی است. این کتاب در کنار عنوان کردن مسائل و واژگان علمی، اما کتابی تخصصی نیست؛ بلکه میتوان واژهی شبهعلمی را به آن اطلاق کرد. در واقع نویسنده با عنوان کردن واژگان و فرآیندهای علمی بدن، به توضیح ساده و جامع آنان نیز میپردازد و در برخی از موارد هم با تشبیه آنها به امور ملموس، این مسائل علمی را قابلفهم برای مخاطب عام میکند.
این کتاب یک کلمه کلیدی دارد و آن هم سم است! این که اصلا سم چیست، نوع سم، این سم چه ارتباطی به انسان دارد، چه تاثیری بر جسم و مغز او میگذارد، آیا میتوان از تاثیرات منفی آن اجتناب کرد و یا خیر، جواب همه این سوالات را میتوان با شنیدن این کتاب پیدا کرد.
کتاب صوتی چه کسی مغز مرا خاموش کرد دارای چهار بخش است:1-مغزتان را روشن کنید-2-تنش-3-دانش شناخت فکر-4-پلیدهای دوازدهگانه.
پلیدهای دوازدهگانه که بخش مهمی از کتاب را در بر میگیرد شامل 1-افکار سمی،2-عواطف و احساسات سمی،3-گفتار سمی-4-انتخابهای سمی-5-خوابهای سمی-6-ذرهای سمی-7-ایمان سمی-8-عشق سمی-9-لمس سمی-10-جدیت سمی-11-سلامتی سمی-12-برنامهریزیهای سمی، میشود.
هدف کلی کتاب این است که به مخاطب توضیح دهد، اتفاقاتی که در زندگی ما رخ میدهد هیچ ربطی به عوامل خارجی ندارند و همه چیز بستگی به درون ما، افکارمان، احساساتمان و هر چه که از آنها نشات میگیرد دارد. نکتهای که دکتر لیف روی آن تاکید دارد این است که ما باید مسئولیت سلامت روان خود را بر عهده بگیریم و هیچکس غیر از ما حق دخل و تصرف و تغییر در آن را ندارد.
نکتهی جالب توجه این کتاب آن است که دکتر لیف با نگرشی مذهبی به ذکر این مسائل علمی و روانشناسی میپردازد و موجب پیوندی عمیق بین دین و علم میشود. او که زنی مسیحی است، به تاثیراتی که دین و عقاید بر روی پاکسازی ذهن ما یا به قول نویسنده سمزدایی میشود اشاره میکند. یکی از مسائل مهمی که او تاکید بسیار بر آن دارد، تاثیر شکرگزاری در زندگیمان است. او عقیده دارد که هر انسانی که به فکر ثبات سلامت روان و جسم خود است یا میخواهد سلامتی را به آن بازگرداند، باید شیوه یادداشتبرداری را انجام دهد. یادداشتبرداری بدین معناست که هر روز باید چیزهایی را که در زندگی روتین خود با آنها مواجه میشویم را بنویسیم و با نوشتن این امور ساده و تفکر دربارهی آنها، تازه نقششان در زندگیمان پررنگ شده و به موهبت بودن آنها پی میبریم. پس از آن شروع به سپاسگزاری از خداوند میکنیم و این گونه افکار سمی و احساسات سمی را از درون خود میزداییم.
انتشارات جیحون کتاب صوتی چه کسی مغز مرا خاموش کرد؟ را با ترجمهی دکتر شادی جهرانی و صدای افشین اعتماد و آسمان مصطفایی در 4 ساعت و 13 دقیقه منتشر کرده است و در اختیار علاقهمندان قرار داده است.
دربارهی كارولاين ليف نویسندهی کتاب صوتی چه کسی مغز مرا خاموش کرد
دکتر کارولاین لیف، دارای دکتری آسیبشناسی ارتباطات است. او مطالعات زیادی دربارهی مغز و مسائل عصبشناسی انجام داده است. همچنین او در دانشگاهها، کنفرانسها و کلیساها و حتی از طریق تولید پادکست مشغول به تدریس در مقیاس جهانی است. او تحقیقات بسیاری در زمینهی بهداشت روانی-عاطفی، زوال عقل، آسیبهای مغزی و رشد عقل و سمزدایی انجام داده که ماحصل آن کتابها و آثار زیادی در این زمینه بوده است.
در بخشی از کتاب صوتی چه کسی مغز مرا خاموش کرد میخوانیم
امروز سرتان خیلی شلوغ بود، هفتهها روی پروژهای کار کردهاید و امروز سعی داشتهاید چندین کار مربوط به پروژه را جمع و جور کنید که مهلتشان به زودی تمام میشود و باید به همهشان هم رسیدگی میکردید. هنوز جزئیاتی چند، باقی مانده است تا کار کاملا انجام شود اما شما الان در خانه هستید و وقتی در خانه هستید، برایتان مهم است که در کارهای خانه کمک کنید.
منتظر نمیشوید همسرتان از شما کمک بخواهد؛ فورا دست به کار میشوید، پوست کن را برمیدارید، آستینها را بالا میزنید و مشغول پوست کندن سیبزمینی میشوید. همسرتان به شما لبخند میزند، بر گونهتان بوسهای میزند و شروع میکند به توضیح دادن همه وقایع روز پرمشغلهاش برای شما از گوشه چشمتان میبینید که چراغ تلفن همراهتان روشن و خاموش میشود؛ همین الآن یک پیامک یا ایمیل رسید. شاید کارهای مربوط به پروژه جفتوجور شده است، شاید هم هنوز کاری مانده که شما باید انجام بدهید.
در این اثنا همسرتان حسابی گرم تعریف کردن ماجراهایی است که در محل کارش رخ داده و باعث شده است هم هیجان زده شود و هم عصبانی، امیدوار و درعین حال دلسرد. دوست دارید به حرفهایش گوش بدهید، واقعا دوست دارید، اما در حالی که فکرتان مشغول این است که بر سر پروژهتان چه دارد میآید، خیلی برایتان سخت است روی حرفهای همسرتان [هم] تمرکز داشته باشید.
متوجه میشوید دوتا از بچههایتان سر میز نشستهاند و تکالیفشان را انجام میدهند، پس همچنان که به سوی تلفن همراهتان میروید، با آنها سلام و احوالپرسی میکنید. درست وقتی میخواهید گوشیتان را بردارید، سگتان پارس میکند و تلفنخانه زنگ میزند. سعی میکنید روی خبرهای جدید مهمی که از محل کارتان میرسد تمرکز کنید اما با این همه هیاهویی که در آشپزخانه هست، این کار امکان ندارد.
میخواهید سریع به کارها رسیدگی کنید در ضمن میدانید که همسرتان چه قدر روی شما حساب میکند، پس برای چک کردن گوشیتان، به اتاق نشیمن میروید؛ حق با شما بود، میخواستند نظر و موافقت شما را درباره یک مدرک دیگر جویا شوند. پیامک یا ایمیل را باز میکنید، با عجله بررسیاش میکنید و کاملا مطمئن هستید که یکی دودقیقهای کارش را تمام میکنید.
وقتی خودتان را به آشپزخانه میرسانید متوجه میشود ده دقیقه گذشته است، سیبزمینیها زیادی جوشیدهاند و آبشان روی اجاقگاز سر رفته است، بچهها دست از انجام دادن تکالیفشان کشیدهاند، و همسرتان هم حسابی عصبانی است. اوضاع همینطور بدتر میشود؛ یا باید عصبانیت همسرتان را تحملکنید یا خودتان هم وارد جروبحث بشوید. اگر در همان چند دقیقه اولی که به آشپزخانه برگشتید، گفتار و رفتارتان سنجیده نباشد، شاید مجبور شوید شب را روی کاناپه بخوابید.
نظرات کاربران درباره کتاب صوتی چه کسی مغز مرا خاموش کرد؟