

میکروبوک صوتی هفت عادت مردمان موثر
نسخه الکترونیک میکروبوک صوتی هفت عادت مردمان موثر به همراه هزاران کتاب دیگر از طریق اپلیکیشن رایگان فیدیبو در دسترس است. همین حالا دانلود کنید!
نسخه نمونه میکروبوک صوتی هفت عادت مردمان موثر را رایگان بشنوید
نقد و بررسی میکروبوک صوتی هفت عادت مردمان موثر
«هفت عادت مردمان موثر» یکی از معروفترین کتابهای حوزهی روانشناسی و موفقیت است که مدت کمی پس از انتشار توانست طرفداران زیادی برای خود دست و پا کند. محبوبیت این کتاب تا حدی بوده که کاوی کتاب دیگری به نام «عادت هشتم» یا «هشتمین عادت» را در دنبالهی آن نوشته است. این کتاب تا امروز به حدود چهل زبان دنیا ترجمه شده و بیش از پانزده میلیون نسخه از آن در تمام جهان فروخته شده است. «استفان کاوی» در این کتاب هفت عادتی را معرفی میکند که معتقد است افراد معمولی را به انسانهایی برتر از دیگران تبدیل میکند. در این اثر همچنین روشها و راهکارهای مختلفی هم برای ایجاد و تقویت این عادتها آمده است. این کتاب با صدای دکتر «مهبد قناعت پیشه» در انتشارات نوین کتاب گویا منتشر شده است.
درباره کتاب هفت عادت مردمان موثر
هفت عادت مردمان موثر با عنوان اصلی «The 7 Habits of Highly Effective People» کتابی است که میتواند خیلی راحت شخصیت و به دنبال آن دنیایتان را از این رو به آن رو کند. در مقدمهی مفصل و پربارِ این کتاب، کاوی حرفهای زیادی زده که همه به درک بهتر مطالب کتاب کمک میکند. پس از مقدمه، نوبت به چهار بخش اصلی کتاب میرسد. «قانونها و الگوها»، «پیروزی فردی»، «پیروزی همگانی و هماهنگی» و «نوسازی» عنوان این فصلها هستند. پس از این چهار فصل موخرهای هم آمده که در آن نویسنده به سوالاتی که از او پرسیده شده، پاسخ میدهد. این پرسش و پاسخها به اثرگذاری کتاب و راهکارها و توصیههای آن کمک بیشتری میکند.
چیزهایی که کاوی در این کتاب از آنها صحبت میکند شاید چندان پیچیده و دشوار نباشد، یا حتی فکر کنیم که پیش از این خودمان هم آنها را میدانستیم، اما نکته اینجاست که چقدر از این روشها و راهکارها خارج از فضای ذهنی خود، و در دنیای واقعی استفاده کردهایم. اینجاست که کاوی وارد میشود و با قلم قدرتمند و کلام نافذ خود وادارمان میکند تا یک بار دیگر این فرصت را به خودمان و دنیای اطرافمان بدهیم تا به آدمهای بهتری تبدیل شویم. آموزههای این کتاب فقط برای صاحبان تجارت و افراد خاص نوشته نشده است. با انجام تمرینات و ایجاد عادتهای جدید، پس از مدتی تاثیر این راهکارها را روی زندگی شخصی، اجتماعی و عاطفی خود هم میبینید.
افراد سرشناس زیادی در تمام دنیا با خواندن این کتاب واکنشهای مثبتی نشان دادهاند، تا جایی که «تام پیترز» نویسندهی کتاب «در جستجوی برتری» دربارهی هفت عادت مردمان موثر گفته است: «افراد کمی پیدا میشوند که به مدت طولانی و عمیق دربارهی تئوریهای استفن کاوی بیاندیشند. کتاب هفت عادت مردمان موثر، نوعی کتاب راهنما نیست، بلکه این فرصت را به ما میدهد که خود را بشناسیم و روی دیگران تاثیر بگذاریم و از بینش عمیق تئوریهایش نهایت استفاده را بکنیم. این کتاب، شگفت انگیز است و میتواند زندگی شما را دگرگون کند».
همچنین «جیک گارن»، نمایندهی مجلس آمریکا هم دربارهی هفت عادت مردمان موثر گفته است: «باید تمام تلاشمان را بکنیم که تمام افراد در سطحهای خدمت عمومی، خواندن کتاب هفت عادت مردمان موثر و استفاده از این کتاب را در خود احساس کنند و خود را ملزم به مطالعهی آن نمایند. بر اساس روشهای اخلاقی، این روش از اجبار قانون و قانونگذاری موثر تر است».
درباره استفان کاوی
استفان کاوی متولد سال 1932 در آمریکا است. او طی سالهای فعالیتش به عنوان سخنور و مربی خودپروری، جوایز متعددی برنده شده است. جایزهی کالج توماس مور برای خدمت به بشر، مرد صلح سال 1998، سخنگوی برتر 1999 و کارگزار بین المللی برتر سال 1994 اشاره کرد. همچنین مجلهی تایم دکتر استفان کاوی را یکی از 25 آمریکایی موثر معرفی کرده است. اولین کتابش «ریشههای معنوی روابط بشری» است که آن را در سال 1970 منتشر کرده است. «دفتر تمرین هفت عادت مردمان موفق»، «انسانهای موثر»، «هفت عادت خانوادههای کامروا»، «اندیشههای روز مردمان موثر»، «7 عادت نوجوانان موفق»، «عادت هشتم»، «زندگی موثر»، «سرعت اعتماد» و «موفقیت در بحران، نتایج قابل پیشبینی در زمانهای غیر قابل پیشبینی» از سایر آثار بزرگ این نویسنده هستند.
بخشی از کتاب هفت عادت مردمان موثر
برای تغییر باید شخصیت خود را هدف بگیرید، نه رفتارتان را. به طور کلی دو مسیر برای بهبود خود و تغییر زندگی وجود دارد. یک راه هدف گرفتن مهارتهای ضروری برای یک رفتار مورد نظر است، مثلا مطالعهی مهارتهای ارتباطی یا تکنیکهای مدیریت زمان. راه دیگر و طولانیتر این است که عمیقتر شوید و سراغ شخصیت خود بروید: عادات بنیادی و باورها،که جهانبینی شما را شکل دادهاند. رویکرد اول میانبری به سمت موفقیت است. ثروتمند شدن بدون کار کردن برای پول یا دستیابی به رشد شخصی بدون از سر گذراندن هیچ توسعه و تغییر واقعی. اما رشد فردی واقعی با میانبر به دست نمیآید. در مسیر تغییر موثر و پایدار، حتی یک قدم را هم نمیتوان نادیده گرفت، یا حذف کرد. این قاعده برای یادگیری مهارتهایی مثل بازی تنیس یا نواختن پیانو و همین طور برای توسعهی عاطفی و شخصیتی فرد صدق میکند. اگر واقعا میخواهید تغییر کنید، باید از درون شروع کنید. فقط با متحول کردن خودتان میتوانید دنیای اطرافتان را تغییر دهید. مثلا اگر بخواهید ازدواج موفق و شادی داشته باشید، باید اول خودتان فرد مثبتتری شوید. اگر میخواهید فرد قابل اعتمادی به نظر برسید، بیفایده است که روی مهارتهای ارتباطی خود کار کنید، بلکه باید دقیقا روی تبدیل شدن به یک انسان معتمد کار کنید.
کار کردن روی شخصیت یعنی همسو کردن پارادایمهای فردی با اصول جهان شمول. پارادایمها سنگ بنای شخصیت ما و در واقع اصول بنیادی ما هستند: عینکی که با آن جهان را میبینیم. دریافت و ادراک ما، نه واقعیت عینی بلکه تفسیرهای ذهنی از واقعیت است که عینک پارادایم ما آن را میسازد. از آنجا که این پارادایمها هستهی شخصیت ما را میسازند، کلید ایجاد هرگونه تغییر هستند. اگر میخواهیم خود را تغییر دهیم، اول باید اصول بنیادیمان را تغییر دهیم. فقط از این راه میتوانیم واقعیت ذهنی و به دنبال آن رفتار خود را تغییر دهیم.
نظرات کاربران درباره میکروبوک صوتی هفت عادت مردمان موثر