- یک زن نویسنده، یک نویسندهی زنان:
«آوری الیزابت هرت» نویسندهای است که بیش از بیست سال سابقهی پژوهش و نوشتن تماموقت را در کارنامه دارد و عموماً بر مقولات اجتماعی و بیشتر از آن مسائل مربوط به سلامت متمرکز است. او تا به حال کتابهای زیادی هم منتشر کرده که برخی نوشتهی خود او هستند و برخی دیگر از گردآوری مقالات نویسندگان دیگر حاصل شدهاند. «مقابله با تبعیض علیه اقلیتهای جنسی»، زندگینامهی «آدا لاولیس» ریاضیدان و برنامهنویس کامپیوتر، «بلوتوث چگونه کار میکند؟»، «موانع حضور زنان در حکومتها»، «اکسیژن»، «تأثیرگذارترین زنان در عرصهی هنر»، «دیدگاههای متضاد به آیندهی اکتشاف فضا» و چندین عنوان دیگر، نتایج این تلاش بیستساله هستند. موانع حضور زنان در حکومتها، از کتابهایی است که توسط آوری هرت جمعآوری و ویراست شده است. این کتاب از نوشتههای بیستوپنج نویسنده دربارهی حضور زنان در حکومتها، قانونگذاریها و نیز تفاوتها و تبعیضهایی که بر اساس جنسیت اعمال میشوند، گرد آمده. همچنین محتوای مجموعهای از نشستها، بیانیهی یک دانشگاه و سمیناری دربارهی نمایندگی زنان در اروپا هم در میان فصول کتاب گنجانده شدهاند و به تکمیل موضوع مورد بحث کمک میکنند.
- «مشکلات تمام بشریت را فقط تمام بشریت میتواند حل کند.»
مجموعهی دیدگاههای جهانی برای طیفی وسیع از خوانندگان گردآمده که میخواهند دربارهی حوادث جاری، تاریخ، علم سیاست، دولت، روابط بینالملل، اقتصاد، علوم زیستمحیطی، فرهنگهای دنیا و جامعهشناسی بیشتر بیاموزند. «موانع حضور زنان در حکومتها» که در سال ۲۰۲۰ منتشر شده، با معرفی درک و بینش مردم کشورهای مختلف جهان از دلایل ریشهای و پیامدهای جاری آن و ارائهی راهحلهای پیشنهادی برای چالشهای جهانی، به مخاطب فرصت میدهد تا آگاهی جهانی و اطلاعات خود را از فرهنگهای دنیا افزون کند. در حوزهی مورد بحث، چند سؤال اساسی وجود دارد. زنها تقریباً نیمی از جمعیت دنیا را تشکیل میدهند. چرا با این وجود باید در سراسر جهان برای کسب چیزی کمتر از یکچهارم صندلیهای هیئتهای محاکمهی دنیا بجنگند؟ چرا بسیاری از ملتها و اغلب ملل ثروتمندتر که سبقهای طولانیتر در دموکراسی دارند، نمیتوانند هیئتهای نمایندگیای انتخاب کنند که واقعاً نمایندهی جمعیتشان باشد؟ نویسندگان مقالات این کتاب، سؤالات مطرحشده را از جنبههای گوناگون و با نگاهی به حکومتهای سراسر دنیا بررسی میکنند و در کنار پرسشهای دیگر، این پرسشها را نیز پاسخ میدهند.
- راه دراز برابری:
کتاب «موانع حضور زنان در حکومتها» از چهار فصل و مجموعاً بیستوسه مقاله تشکیل شده که هر یک از منظری به موضوع مینگرد و به این ترتیب، حکومتهای آمریکای شمالی تا شرق آسیا مورد تفحص قرار میگیرند. فصل اول، دیدگاهها و موقعیت فعلی زنان کشورهایی آفریقایی، غربی و مسلمان بررسی میشوند. نویسندگان فصل دوم به مسئلهی نبود تنوع جنسیتی میپردازند و با سؤال «اگر زنان بیشتری بر مسند قدرت دنیا بودند، شمایل جهان چگونه میبود؟» طرح مسئله میکنند. سومین فصل کتاب بر نقش جنسیتگرایی در دور نگه داشتن زنان از موقعیتهای رهبری متمرکز است. فصل چهارم و پایانی کتاب، نگاهی به آینده دارد. در همه جای دنیا اتفاقهای مثبتی در این زمینه در حال وقوع است. اما با استناد به همین مقالات و دیدگاهها، راهی بسیار طولانی پیش روی زنان و سایر گروههایی است که در حال حاضر در اقلیت قرار دارند. راهی که عاقبت آنها را به مقصدی برساند که در آن اجازه یابند بار خدمت به مردم را در تناسب سیاسی به طور مساوی قسمت کنند.
- کتاب صوتی موانع حضور زنان در حکومتها:
نشر صوتی آوانامه طی همکاری با «گروه انتشاراتی ققنوس» کتاب صوتی «موانع حضور زنان در حکومتها» با گردآوری و ویراست «آوری الیزابت هرت» را با ترجمهی «مهسا ملکمرزبان» و خوانش «فرناز مرکباتی» تولید و منتشر کرده است.