سازمانها و شرکتهای ما پرشدهاند از مدیرانی، که نبودشان خیلی بهتر از بودنشان است. گاهی باید به آنها حقوق بیشتری داد که در محل کار حاضر نشوند.
ما در کشورهای در حال توسعه زندگی میکنیم و هر روز در انتظار تغییر و بهبودیم. تغییراتی که دیر، کند و نیمهکاره رخ میدهند. چرا؟ جالب است که بسیار از ما در کشورها یا سازمانهایی با منابع غنی انسانی و مالی زندگی میکنیم. اما باز هم نمیشود که نمیشود. چرا؟
به ثمر رسیدن این آرزوها نیازمند رهبرانی است که همزمان، هوش، سواد و تجربه ایجاد تحول در سازمانها و کشورها را داشته باشند. تجمیع همه اینها با هم نیازمند وجود برخی زیرساختهای ذهنی، فردی و اجتماعی است که اغلب پشت دیوار پارادایمها گرفتار شدهاند.
نویسنده در کتاب ۱۰ فرمان رهبری پیروزمندانه تلاش کرده دهها ساعت چالش در موضوع رهبری کسب و کار را با رویکرد کشورهای در حال توسعه، با شما به اشتراک بگذارد. همچنین به صراحت از دغدغههای اساسی در این حوزه سخن به میان آورده و اصولاً به خودش اجازه سانسور چیزی را نداده است.
کتاب ۱۰ فرمان رهبری پیروزمندانه چکیدهای از سالها تدریس در کلاسهای حضوری و آنلاین، کارگاهها، کنفرانسها و برنامههای آموزشی در کشورهای مختلف میباشد. نویسنده از خلاصه ارزشمند این دانشها، ۱۰ نکته اساسی و بنیادین را که تفاوت زیادی میان رهبران معمولی و فوق ستاره سازمانها ایجاد میکند، استخراج نموده و آنها را تحت عنوان «۱۰ فرمان رهبر پیروزمندانه» ارائه میدهد. سالها قبل پادکستی ۳۰ دقیقهای از محتوای این کتاب عرضه شد که تاکنون نیم میلیون بار دانلود شده یا در شبکههای اجتماعی شنیده شده است.