مدیریت، علمی بیْنارشتهای (Interdisciplinary) است؛ چرا که مهمترین وظیفه یک مدیر هدایت مؤثر انسانهای مجموعه خود برای تحقق هدف یا اهدافی معین است و در این راستا، آشنائی با روانشناسی فردی، روانشناسی اجتماعی، هنر سازماندهی، و دانش برنامهریزی از الزمات کار او میباشد. اما رسیدن به هدف به خودی خود کافی نیست؛ با چه هزینهای رسیدن مهم است. اینجاست که پای اقتصاد و اقتصاد مهندسی و حساب هزینه و فایده به میان میآید. در عین حال یک مدیر، برای تربیت همکاران کارآ و شایسته میبایست در نقش یک مربی مشفق نیز ظاهر شود و برای این منظور گوشه چشمی به فنون پداگوژی داشته باشد. جای خوشوقتی است که در عصر اینترنت با فشار دگمهای، انبوهی اطلاعات آسانْیاب در تمام این زمینهها در اختیارمان قرار میگیرد. اما خوشبختانه یا متأسفانه فضای مجازی به دلیل درآمیختن اطلاعات سره و ناسره، هنوز نتوانسته کتاب و منابع مکتوب را یک سره از میدان به در برد.
این مختصر تلاشی است تا شمعی روشن کند و نوری هر چند ضعیف بر برخی مسائل مبتلابه کسب و کار بتاباند. امید است دست اندرکاران محترم حوزه مدیریت، مقالات کتاب را بخوانند و درصورت امکان بازخوردهای خود را با اینجانب به اشتراک بگذارند.
در خاتمه مایلم از انجمن صنفی تولیدکنندگان تابلوهای برق ایران که مشوق اینجانب برای انتشار این مجموعه بود و رئیس هیئت مدیره انجمن آقای مهندس قانع که با نوشتن مقدمهای دست و دل بازانه موجب شرمساری اینجانب شدند و از آقای صفر رحیمیان اوغانی که پیگیری مراحل مختلف نشر را بر عهده داشتند و نیز نسخه اولیه را خواندند و پیشنهادات سودمندی ارائه کردند صمیمانه سپاسگزاری نمایم.