کتاب قصه های این وری شامل ۱۳ داستان کوتاه طنز میباشد. عناوین برخی از این داستانها شامل «طوطی و بازرگان»، «بازخوانی پرونده بزبز قندی»، «خواهر ناتنی ماه پیشانی»، «قصه حسن کچل که دنبال کار میگشت»، «رستم و پسرهایش» و... است.
داستانها به نوعی روایتی از شخصیتهای قدیمی و افسانهای قصههای ایرانی و خارجی هستند که در دنیای امروز آمدهاند و با مسائلی که در دنیای امروز برایشان پیش میآید داستان شکل میگیرد.
نوع روایت کتاب قصههای این وری نیز روایتی امروزی است و نثر داستانها نیز نثری ساده و بدون پیچیدگیهای آثار منظوم کهن است. داستان «طوطی و بازرگان» که در مجموعه داستان «قصههای اینوری» گنجانده شده، در نخستین جشنواره طنز حوزه هنری حائز مقام اول شد. داستان کوتاه «خاله سوسکه کجا میری؟» از این مجموعه داستان نیز در جشنواره طنز حوزه هنری جایزه برده است.
بخشی از کتاب:
- کدو قلقله زن
یکی بود، یکی نبود. یک روز پیرزن قصه ما نشسته بود و چون قلیان کشیدن بدآموزی دارد، فقط چایی میخورد و برنامههای سیما را نگاه میکرد. گوینده اخبار داشت خبر افتتاح و بهره برداری از طرحهای مختلف را به سمع و نظر پیرزن میرساند. هی رساند و رساند تا بالاخره پیرزن حوصلهاش سر رفت و گفت: «وا ا ا ی! حوصله ام سر رفت. یک چیز تازه بگو. این خبرها را که از بچگی تا حالا چند بار به سمع و نظرم رساندهای.»
چرا گروه سنی کتاب رو مشخص نمی کنید،؟! من برای خواهرزاده ۹ ساله م دانلود کردم. یهو وسط داستان گرگه به شنگول منگول میگه بریم تریاک و قرص شادی زا بزنیم!!!!
این درسته آخه؟!؟