داستانهای جنایی چه در کتابها و چه در سینما و تلویزیون طرفداران زیادی دارند. افراد زیادی از این سبک لذت میبرند و سالانه هزینههای زیادی برای تولید محصولاتی در این ژانر انجام میشود. آلفرد هیچکاک نویسنده و کارگردان معروف تاریخ سینما کسی است که بخش بزرگی از بهترین آثار جنایی جهان را در اختیار مخاطبان قرار داده است. کتاب معمای آرومونت یکی دیگر از آثار اوست. مجموعه داستانی که اگر خواندنش را آغاز کنید به این سادگی رها نخواهید کرد.
معمای آرومونت مجموعه داستانی است که آلفرد هیچکاک انتخاب و جمعآوری کرده است. برخی از نوشتههای این کتاب داستانهاییاند که خود او نوشته است و بعضی نیز از میان آثار نویسندگان جوان و گمنام انتخابشده است. فضای کلی داستانها پلیسی و سرشار از دلهره و تعلیق است و خواننده را هیجانزده خواهد کرد. داستانهای این کتاب پر از جزئیات جذاب و ایدههای عجیبی است به ذهن هیچکس نمیرسد. این قصهها آنقدر جذاب و پویا است که اگر کمی تخیلتان را به کار بگیرید میتوانید خود را در میان داستان و در کنار شخصیتها احساس کنید.
کتاب معمای آرومونت در سراسر جهان نیز مخاطبان زیادی دارد و تاکنون به چندین و چند زبان مختلف برگردانده شده است.
معمای آرومونت
یک شوخی برای خندیدن تا حد مرگ
انگار دود شد و به هوا رفت
مراقب باشید؛ این مرد خطرناک است!
چشم خائن
یک تیر و دونشان
نامه رسان
مثل یک هنرپیشه
آخرین ایستگاه
دست درازی
هر روز یک دسته گل تازه
سر آلفرد جوزف هیچکاک کارگردان معروف بریتانیایی است که به خاطر فیلمهای کمنظیرش بهَعنوان تأثیرگذارترین فیلمساز همهی دوران شناختهشده است. او سال ۱۸۹۹ در خانوادهای کاتولیک در لندن به دنیا آمد و در همین شهر بزرگ شد. او از ۱۶ سالگی وارد فیلمسازی شد و کمکم با آثار بزرگان سینما در زمان خود آشنا شد. او در آن زمان تیتراژ فیلمها را طراحی میکرد.
آلفرد هیچکاک پس از مدتی به کارگردانی روی آورد و در زمان کوتاهی به یک فیلمساز ماهر و البته صاحب داستانهای دلهرهآور تبدیل شد. نخستین اثر هیچکاکی او فیلم مستأجر بود که علیرغم اینکه قابلمقایسه با هیچکدام از آثار بعدیاش نیز بازهم در نوع خود بسیار جذاب و منحصربهفرد است. او فیلمهای صامت و ناطق مختلفی ساخته و بسیاری از آنها به ماندگارترین آثار سینما تبدیلشدهاند. از میان مشهورترین آثار آلفرد هیچکاک میتوان به فیلمهای «روانی»، «شمال از شمال غربی»، «پنجره پشتی»، «مرد عوضی»، «سرگیجه»، «توطئهی خانوادگی» و «آقا و خانم اسمیت» اشاره کرد.
آلفرد هیچکاک از سال ۱۹۵۶ تبعهی آمریکا شد و در این کشور زندگی میکرد. او در آمریکا شهرت و محبوبیت بسیاری داشت و تعدادی از فیلمهایش در فهرست ۱۰۰ فیلم برتر تاریخ صدسالهی سینما قرار دارند. مجلهی مووی میکر هیچکاک را بهعنوان تأثیرگذارترین فیلمساز تاریخ معرفی کرده و مجلهی سینمایی توتال فیلم او را بهترین کارگردان تاریخ سینما میداند. همچنین سایت اند ساوند (sight and sound) لقب بهترین کارگردان تاریخ انگلستان را به هیچکاک داده است.
آلفرد هیچکاک ۲۹ آپریل ۱۹۸۰ درگذشت. سینماگران او را بهترین استاد تاریخ سینما میدانند.
داستانهای هیچکاک در سراسر جهان طرفداران خاص خود را دارد. در ایران نیز او طرفداران زیادی دارد که باعث شده است ناشران و مترجمان مختلف به فکر ارائهی آثار او به مخاطب ایرانی بیفتند. انتشارات هرمس کتاب معمای آرومونترا با ترجمهی مریم زکریا عرضه کرده و در اختیار علاقهمندان قرار داده است.
آلفرد هیچکاک خالق بسیاری از آثار جنایی بسیار جذاب جهان است. او کسی است که ایدههای کمنظیرش تعداد زیادی از آثار کمنظیر تاریخ سینما را به وجود آورده است. داستانهای هیچکاک پر از تعلیق و دلهرهاند و نهتنها در قالب فیلمنامه که در قالب کتاب هم میتوانند خواننده را مجذوب کنند. کتاب معمای آرومونترا بخوانید و لذت خواندن داستانهای هیچکاکی را تجربه کنید.
کتاب معمای آرومونت در دستهی کتابهای داستان پلیسی قرار دارد.
کتاب معمای آرومونت مناسب برای گروه سنی د است.
تعداد صفحات نسخهی چاپی کتاب 201 صفحه است که با مطالعهی روزانه 20 دقیقه میتوانید این کتاب را در 10 روز بخوانید.
کتاب معمای آرومونت جزو کتابهای حجیم و بلند با موضوع داستان پلیسی است. این کتاب برای افرادی که وقت بیشتری برای مطالعه دارند و میخواهند در زمینهی داستان پلیسی زمان بیشتری را به مطالعه اختصاص دهند انتخاب مناسبی است.
آنچه در بالا خواندید بررسی و نقد کتاب معمای آرومونت اثر آلفرد هیچکاک بود. خرید و دانلود این اثر در همین صفحه امکانپذیر است. برای مطالعهی دیگر کتابها در زمینهی داستان پلیسی میتوانید به قسمت دستهبندی کتابها مراجعه و کتابهای این موضوع را یکجا مشاهده کنید.
هِنری بهشدت به خانه، همسر و باغچهای وابسته بود که در زیرزمین خانهشان ساخته بود. بیشتر اوقات را در خانه میماند و فقط پنجشنبه شبها برای شرکت در یک دوره هفتگی از خانه بیرون میرفت.
میبل هنری را دوست نداشت و خودش هم میدانست که این درست نیست زیرا فقط سه سال از ازدواجشان میگذشت و قبل از آنهم چندان خواستگار نداشت.
او چند سال پیش به همین شهر که حالا با شوهرش در آن زندگی میکرد، آمده بود. وضع مالی خوبی هم نداشت. با بدبختی توانسته بود کاری در یک مهمانخانه پیدا کند که جز پذیرایی از مهمانان و شستوشو آخر و عاقبت دیگری نداشت. وقتی هنری از او تقاضای ازدواج کرد، انگار راه نجاتی یافته بود. فوری کارش را ول کرد و نهایت تلاش خود را به کاربرد تا با دلایل قانعکننده هنری را وادار کند در انجمن دیگری هم عضو شود و دو شب در هفته را خارج از خانه باشد. ولی مرد با قاطعیت سرش را تکان داده و گفته بود، او از آن مردهایی نیست که برای خوشگذرانی و سرگرمی از همسر و خانه غافل شود. سپس تأکید کرده بود که فعالیت در محافل سازنده وظیفه ملی است ولی عضویت در دو گروه چیزی جز خودخواهی نخواهد بود.
هر آنچه در وجود هنری بود میبل را آزار میداد، حتی آن پاپیون کوچکی که هر روز صبح برگردنش میبست. ولی از همهچیز نفرتانگیزتر باغچه لعنتی شوهرش در زیرزمین بود که ازنظر او چیزی جز حماقت و وقت تلف کردن نبود. تنها نکتهای که میبل را از وجود باغچه راضی میکرد، ساعاتی بود که مرد به زیرزمین میرفت و او ناگزیر به دیدنش نبود.
فرمت محتوا | epub |
حجم | 1.۴۹ مگابایت |
تعداد صفحات | 201 صفحه |
زمان تقریبی مطالعه | ۰۶:۴۲:۰۰ |
نویسنده | آلفرد هیچکاک |
مترجم | مریم زکریا |
ناشر | نشر هرمس |
زبان | فارسی |
تاریخ انتشار | ۱۳۹۲/۰۸/۱۳ |
قیمت ارزی | 2.۵ دلار |
قیمت چاپی | 11,000 تومان |
مطالعه و دانلود فایل | فقط در فیدیبو |
تابحال چند کتاب از آلفرد هیچکاک خواندهام و البته میدانم که خودش هیچکدام را ننوشته او داستانهای نویسندههای دیگر را مطابق میلش در یک مجموعه جمع آوری کرده و به نام «داستانهای آلفرد هیچکاک » منتشر میکرد و مثل همیشه چند داستان اول بسیار خواندنی و گیرا هستند و چند داستان بعدی کمتر گیرا و جالب هستند در واقع هرچه به خواندن ادامه بدهید ستاره کمتری به داستانها خواهید داد در مجموع سه ستاره میدم
من عاشق این کتاب و داستان هاش شدم داستان های جنایی که هیچکاک با هوشمندی و ظرافت نوشته خیلی جذاب بود همه ی داستان هارو دوس داستم مخصوصا داستان اخر که جنایی نبود البته اگه داستان هایی مثل داستان اخر بیشتر در کتاب بود دوست داشتنی تر میشد ولی اگه کسی به داستان های جنایی کوتاه علاقه داره حتما بخونه خیلی جذابه این کتاب من کیف کردم عالی
از خوندن تک تک داستان ها واقعا لذت بردم. کمتر کتابی تو ژانر معمایی-جنایی اینطور خوب پیدا میشه. قشنگ داستان هاش ذهن و قلقلک میداد. داستان اخرین ایستگاه مورد علاقه من بود که تو اوج داستان به پایان میرسه! وقتی کاملا خواننده رو جذب خودش کرده تموم میشه! درسته تو ذوق ادم میخوره ولی همین نکته باعث میشه که تو ذهن ادم برجسته باشه و به این زودی از یاد نره :)
میشه مجموعه کتاب های معمایی ها تون رو گسترش بدین؟؟ اگاتا کریستی بسه دیگه پیشنهادم اینه که مجمعه اهای الفرد هیچکاک و سه کارآگاه رو هم بزارید تا کسایی که به داستان های جنایی علاقه دارن بتونن مطالعه کنن با تشکر
منظورش تو داستان ایستگاه آخر این بود که برای رسیدن به ایسگاه خیابان ۱۷۷ باید یه بلیت دیگه هم داشت و اون ایستگاهی که اون می دیده واقعی نبوده؟؟؟ من که خیلی گیج شدم
مجموعه داستانهای خوبی هستش که پیشنهاد می کنم اگر علاقه دارید بخونید و مهمترین نکته توجه کنید که داستانهایی می خونید که از نسل نویسندگان کلاسیک هست نه مدرن پس انتظار داستان هایی با تم مدرن رو نداشته باشید
مجموعه ای از داستانهای کوتاه، نمیدونم هیچکاک اینها رو تبدیل به فیلم کرده یا نه ولی بعضیاشون ظرفیت بالایی برای فیلمهای هارور داشتن من البته پستچی رو خیلی دوست داشتم
عالی بود به خصوص داستان "یک شوخی برای خندیدن تا حد مرگ"
به شدت عالی و جنایی و هیجان تنگیز . نویسنده این کتاب هیچکاک و افراد دیگر هستند پر از داستان های درگیر کننده و پر مغز و فضای داستان و توصیفات عالی و به اندازه . بهتون توصیه میکنم بخونید
عالی بود. این اولین کتابی بود که داخل فیدیبو خوندم و به نظرم واقعا عالیه مطمئنا از خوندنش پشیمون نمیشید . تمام داستان هاش رمز الود و عالیه