در«قسمت صفرم» مجموعه پادکستهای «ابدیت و یک روز» میخواهیم با شما از «عباس کیارستمی» حرف بزنیم. حال، بیشتر از یک هفته میشود که او از میان ما رفته و سینمای ایران و جهان را داغدار کردهاست. سازنده مجموعه پادکستهای «ابدیت و یک روز» موضوع دیگری را برای قسمت اول این مجموعه در نظر گرفته بود، اما درگذشت این فیلمساز مهربان، انسان دوست، باهوش، خلاق، ستایشگر زندگی، توانمند، نوجو و جریان ساز که حال نبودش و البته درگذشت ناگهانی و شوکآورش به ضایعه و اندوهی دلخراش و فراموشناشدنی میماند، او را برآن داشت تا این مجموعه را با نام و یاد و خاطر او آغاز کند. در این قسمت با جمعی از فیلمسازان، منتقدان و پژوهشگران سینمای به گفتگو نشستهایم و از ایشان خواستهایم برایمان در پنج دقیقه بگویند «با شنیدن نام عباس کیارستمی یاد چه تصویر، خاطره، صدا، ایده یا احساسی میافتند و چه چیزی از جلوی چشمانشان میگذرد».
🅾️ مهمانان این برنامه -به ترتیب حضور در پادکست- خانومها و آقایان:
🔸«مهرناز سعیدوفا» (پژوهشگر، فیلمساز و مدرس سینما)،
🔸«کیانوش عیاری» (کارگردان فیلمهای سینمایی ومجموعههای تلویزیونی از جمله «بودن و نبودن» و «روزگار قریب») ،
🔸«پرویزجاهد» (منتقد پیشکسوت)،
🔸«مانا نیستانی» (کاریکاتوریست)،
🔸«وحید مرتضوی» (منتقد نسل جوان)،
🔸 «مرتضی فرشباف» (کارگردان فیلم «بهمن»)،
🔸«مقصود صالحی» (دانش آموخته سینما و تاتر)،
🔸«محسن امیر یوسفی» (کارگردان «خواب تلخ)،
🔸«نوید پورمحمدرضا» (منتقد نسل جوان)،
🔸«امیر حسین سیادت» (منتقد نسل جوان)،
🔸«مجید برزگر» (کارگردان فیلم «پرویز») و
🔸 «کاوه جلالی موسوی» (منتقد نسل جوان)
هر کدام سعی کردهاند تا پازل عباس کیارستمی را برای ما کاملتر کنند. همچنین در کنار این گفتگوها میتوانید با شنیدن موسیقی متن برخی از فیلمهای عباس کیارستمی از جمله «زیر درختان زیتون»، «کلوزآپ»٬ «باد مارا خواهد برد»، «مسافر» و... و با یادآوری تصاویر خاطرهانگیز آثار او در این وداع با ما شریک شوید.
✅ در ضمن ذکر این نکته واجب است که این پادکست بدون زحمتهای بی دریغ و سخاوتمندانه آقایان «بیژن موسوی» و «برنا ایزدپناه» که به ترتیب ما را در تدوین و طراحی جلد (کاور)/لوگوی این مجموعه یاری کردند، قطعا به پایان نمیرسید.
شناسنامه
فرمت محتوا
مدت زمان
زبان
audio
۰۱:۵۳:۲۹
گذاشتن این عنوان در...
نشانشدهها
شنیدهشدهها
ابدیت و یک روز - شماره صفر - «وداع با محبوبم» یا با عباس کیارستمی به چه میاندیشیم