

کتاب صوتی هیل بیلی
نسخه الکترونیک کتاب صوتی هیل بیلی به همراه هزاران کتاب دیگر از طریق اپلیکیشن رایگان فیدیبو در دسترس است. همین حالا دانلود کنید
معرفی کامل کتاب صوتی هیل بیلی را رایگان بشنوید
نسخه نمونه کتاب صوتی هیل بیلی را رایگان بشنوید
نقد و بررسی کتاب صوتی هیل بیلی
اولین مواجهه شما با کتاب، جلد کتاب است و هنگامی که کتاب هیل بیلی را میبینید با جملهی «اثری عمیق برای فهم دقیق پدیدهی دونالد ترامپ» از روزنامهی ایندیپندنت روبهرو میشوید. «دونالد ترامپ»، سیاستمدار و سرمایهگذار اهل آمریکا برخلاف تصور بسیاری از افراد در سال 2016 در انتخابات ریاستجمهوری ایالات متحده آمریکا انتخاب شد. پس از این اتفاق دربارهی پدیدهی ترامپیسم صحبتهای فراوانی شد که جی. دی. ونس براساس روایت زندگی سختش در یکی از مناطق آمریکا این پدیده را در داستان کتاب صوتی هیل بیلی به تصویر کشیده است.
درباره داستان صوتی هیل بیلی اثر جی. دی. ونس
داستان صوتی هیل بیلی، روزگار آمریکاییهای پشتکوهنشین نوشتهی جی. دی. ونس در سال 2016 منتشر شد. این کتاب در واقع تصویری از زندگی خود صاحب اثر است که کودکیاش را در منطقهی کوهستان آپالاچيا (ناحيهاي کوهستاني در شرق ايالت متحده آمريکا) گذرانده است. مردمان این منطقه در شرایط نابهسامان اجتماعی و اقتصادی زندگی میکردهاند و نویسنده با روایت زندگی آنها سعی داشته است ناامیدی را نشان دهد. شخصیتهای این کتاب نمایندهای از بیتغییرترین خرده فرهنگ بومی آمریکا هستند و حس قوی وفاداری و فداکاری شدید نسبت به خانواده و وطن از جمله صفات آنهاست. دی ونس در این کتاب داستانی از فرهنگی بحرانزده از کشور آمریکا را توصیف میکند که کمی متفاوت از رفاه و تکنولوژی همیشه نشان داده از این کشور است.
تصویر مردم سراسر جهان از کشور آمریکا بیشتر نزدیک به آن چیزی است که سینمای هالیوود نشان میدهد؛ این درحالی است که قصهی هیل بیلی این کشور و خرده فرهنگهایش را به گونهای دیگر روایت میکند. بخشهایی از این کشور نیز دچار بحرانهای فرهنگی و اجتماعی است که اگر فردی مانند شخصیت اصلی این داستان به یک زندگی نرمال برسد تحسین بقیه را برمیانگیزد. «دونالد ترامپ» سیاستمدار و سرمایهگذار آمریکایی در میان حرکت موازی رفاه و نابهسامانی در بخشهای مختلف این کشور به عنوان رئیس جمهور انتخاب شد. به قدرت رسیدن این شخص و طرفداری گروه بزرگی از مردم آن کشور تعجب همگان را برانگیخت که برای درک دقیقتر آن بهتر است به عمق جامعهی این کشور رفت. کتاب صوتی هیل بیلی از دل مردم بیرون آمده و میتواند در میان یک قصهی دلنشین درک درستی از این اتفاق بدهد.
کتاب صوتی هیل بیلی تصویری از زندگی جی. دی. ونس
کتاب صوتی هیل بیلی با نام اصلیhillbilly elegy : a memoir of a family and culture in crisishillbilly elegy در واقع بازتابی از بخشی از کشور آمریکاست که پیشتر دیده نشده است. جی. دی. ونس در این داستان طبقهی کارگر سفیدپوست آمریکایی را به تصویر کشیده و در این باره گفته است: «من عضوی از جامعهی میلیونی طبقهی کارگر سفیدپوست آمریکایی با ریشهیهای اسکاتلندی ایرلندی هستم که مدرک دانشگاهی ندارند. برای این مردم، فقر، سنتی خانوادگی است. اجداد اینها کارگران روزمزد مناطق جنوبی بودند که اقتصاد مبتنی بر بردهداری داشتند. بعدها کشاورزهایی شدند که زمینهای کشاورزی را اجاره میکردند و بعدتر معدنچیهای معادن زغال سنگ و در دوران جدیدتر، کارگرهای پای دستگاه در کارخانههای صنعتی. آمریکاییها به آنها پشت کوهنشین، دهاتی، یا آشغال سفید میگویند. برای من آنها همسایهها، دوستان و خانوادهام هستند.»
افتخارات کتاب صوتی هیل بیلی، روزگار آمریکاییهای پشتکوهنشین
داستان کتاب صوتی هیل بیلی، روزگار آمریکاییهای پشتکوهنشین بهدلیل آنکه در دل داستانی اجتماعی توانست یک اتفاق سیاسی را روایت کند بسیار توجه منتقدین و خوانندگان رمان را به خود جلب کرد. این کتاب پس از انتشار در آمریکا از سوی روزنامه تایمز به عنوان کتاب برگزیده سال 2016 انتخاب شد و دربارهی آن نوشت: «اثری ضروری و پراهمیت.». همچنین نشریه وال استیریت جورنال و نیویورک پست دربارهی این اثر به ترتیب نوشتند: «کتابی بسیار جذاب» و «شرح حالی صادقانه، عاری از تعصب و تأثربرانگیز».
براساس داستان کتاب هیل بیلی، روزگار آمریکاییهای پشت کوه نشین «ران هاوارد»، کاگردان مشهور اهل آمریکا در حال ساخت فیلم سینمایی است. او این پروژه را در سال 2018 آغاز کرده است و «ایمی آدامز» و «گلن کلوز» در آن ایفای نقش میکنند.
درباره جی. دی. ونس
جی. دی. ونس J. D. Vance سرمایهگذار، سیاستمدار و نویسندهی اهل آمریکا در 2 آگوست سال 1984 در شهر اوهایو متولد شد. او در شرایط خانوادگی نامناسب و مادری معتاد کودکیاش را گذراند و همراه مادربزرگ و پدربزرگش زندگی میکرد. شرایط زندگی نابهسامان او در آن زمان سبب شد زمانی که «جی. دی. ونس» پا به عرصهی اجتماع و دنیای بزرگسالی بگذارد او خاطراتش را در قالب یک کتاب منتشر کند. او تحصیلاتش را در دانشگاه دولتی اوهایو به سرانجام رساند و در زمینهی حقوق و سیاست مشغول به فعالیت است.
ترجمه کتاب کتاب صوتی هیل بیلی به فارسی
عليرضا پارساييان کتاب صوتی هیل بیلی روزگار آمریکاییهای پشتکوهنشین را به فارسی ترجمه کرده و «نشر نون» آن را در سال 1396 منتشر کرده است که نسخه الکترونیک آن در سایت و اپلیکیشن فیدیبو برای دانلود و خرید موجود است. ناشر صوتی نوین کتاب گویا هم نسخه صوتی این اثر را با صدای «میلاد فتوحی» در اختیار فیدیبو قرار داده که در همین صفحه برای خرید و دانلود موجود است.
در بخشی از کتاب صوتی هیل بیلی میشنویم
در آن دوران پس از جنگ جهانی دوم که هیجان و تب وتاب همه فروکش کرده بود و مردم داشتند به زندگی در صلح و آرامش عادت می کردند ساکنان جکسون به دو دسته تقسیم شده بودند؛ آنهایی که خانه و زندگیشان را جمع کرده و به مراکز صنعتی آمریکای جدید کوچ کردند و کسانی که این کار را نکردند. مادربزرگ و پدربزرگ در آن سن کم یعنی چهارده و هفده سالگی باید از بین این دو راه انتخاب می کردند.
همان طور که یک بار پایاو به من گفت تنها گزينهی پیشرو برای خیلی از دوستانش کار در معادن بود. معادن زغال سنگی که خیلی از جکسون فاصله ندارند. آنهایی که در جکسون ماندند زندگیشان را در محدودهی خط فقر گذراندند، اگر به طور کامل زیر آن غرق نشدند. در زمان کوتاهی پس از ازدواج، پاپا و خانوادهی کوچکش را برداشت و به میدل تاون برد، شهر کوچکی در ایالت اوهایو با نرخ رشد صنعتی بسیار سریع.
این داستانی است که پدربزرگ و مادربزرگم برایم تعریف کردهاند و مثل بیشتر افسانههای خانوادگی بخش عمدهای آن درست است؛ البته بدون توجه به جزییات. در سفر اخیرم به جکسون برای دیدار از خانواده، عموی مادرم و از بازمانده های آن نسل از جکسونیها، عمو آرچ، خانمی به نام بانی ساوث را بهم معرفی کرد. زنی که تمام هشتادوپنج سال عمرش را در چند صد متری خانهی کودکی ماماو سپری کرده بود. تا وقتی که ماماو جکسون را به مقصد اوهایو ترک کرد بانی ساوث بهترین دوست او بوده و بر اساس گفتهی بانی، مهاجرت ماماو و پاپاو رسوایی و جنجالی بیش از آنچه ما تصور می کردیم به همراه داشته است.
در ۱۹۴۶ بانی ساوث و پاپاو عاشق هم بودهاند. مطمئن نیستم در جکسون آن روزها عشق دقیقاً چه معنیای داشته، در حال آماده شدن برای نامزدی رسمی بودند یا صرفا باهم وقت میگذراندهاند؟ بانی حرف زیادی در مورد پاپاو برای گفتن نداشت جز این که «خیلی خوش قد و بالا»بود. تنها نکتهی دیگری که بانی ساوث به خاطر داشت این بود که در ۱۹۴۶ پایاو با رفتن سراغ بهترین دوستش به او خیانت کرد. ماماو سیزده ساله بود و پاپاو شانزده ساله، ولی نتيجهی این عشق ممنوعه یک بارداری بود. آن بارداری باعث زیادشدن فشارها بر روی آن ها شد، که نتیجهاش رسیدن به آن نقطه شد که با خود بگویند الآن بهترین زمان رفتن از جکسون است. پدر پدربزرگ من که کهنه سربازی موخاکستری و نگران و مضطرب بود.
نظرات کاربران درباره کتاب صوتی هیل بیلی