0
امکان مطالعه در اپلیکیشن فیدیبو
دانلود
مجله  سالنامه ارغنون هامون شماره 7 نشر هامون نو

مجله سالنامه ارغنون هامون شماره 7 نشر هامون نو

کتاب متنی
درباره سالنامه ارغنون هامون شماره 7

در این فصلنامه که در ۳۷۸ صفحه و در قطع وزیری می باشد، بیش از ۴۰۰ متن برگزیده از نشریه دوهفته نامه آوای هامون بازنشر گردیده است. این متون مطبوعاتی در بین سالهای ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۹ منتشر شده اند.

دوهفته نامه آوای هامون؛ نشریه جامعه مدنی جنوب ایران در اسفندماه ۱۳۹۴ با صاحب امتیازی و مدیرمسوولی اسماعیل حسام مقدم و سردبیری مهدیه امیری دشتی شروع به کار کرد و پس ازانتشار ۴۰ شماره لغو امتیاز گردید.

اسماعیل حسام مقدم و مهدیه امیری دشتی در دیباچه این فصلنامه اینچنین نوشته اند:

نشریه آوای هامون از سال ۱۳۹۴ به صورت دوهفته نامه در سطح جنوب ایران به انتشار پرداخته است. این نشریه که در قطع مترویی در ۲۰ صفحه منتشر می شود و در آن به تحلیل اجتماعی و فرهنگی جامعه جنوب ایران می پردازد. در این نشریه که بیش از چهل شماره از آن با همکاری و مشارکت برخی نهادهای مدنی، علمی، سیاسی و فرهنگی مانند انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات، انجمن جامعه شناسی ایران، انتشارات هامون نو، جمعیت زنان مسلمان نواندیش ایران، انجمن سبزاندیشان زن نواندیش استان بوشهر، انجمن هامون ایران، هفته نامه اتحادجنوب، هفته نامه نصیربوشهر، هفته نامه بیرمی، روزنامه مستقل، فصلنامه نامه هامون، سالنامه ارغنون هامون، انجمن زیست محیطی سوز، انجمن حیات سبز لیان، انجمن اهید، و… منتشر شده است.

این نشریه به موضوعات متعدد و متنوع و متکثری در زیمنه فرهنگ و جامعه جنوب ایران می پردازد که در آن در چهار گروه جامعه مدنی، فرهنگ مدنی، اندیشه مدنی و ادبیات و هنر طبقه بندی شده که هر موضوع نیز ۱۵زیر مجموعه دارد. در حوزه جامعه مدنی به موضوعاتی از قبیل تشکلهای غیردولتی، خانواده و خویشاوندی، روستاییان و عشایر، جوانان و نوجوانان، حاشیه نشینان، دانشگاهیان، سالمندان، اقلیت ها، مهاجرین، معلولین، اصناف، احزاب، شهر، بازار و زنان پرداخته ایم و یا در فرهنگ مدنی موضوعات نژاد، ملیت، دیگری، قومیت، آموزش، جنسیت، حقوق بشر، اقلیم و بوم، صلح و مدارا، جهانی شدن، محیط زیست، سبک زندگی، زندگی روزمره، ورزش و سلامت و بهداشت و درمان را معرفی نموده ایم.

آوای هامون؛ نشریه جامعه مدنی جنوب ایران در تاریخ ۲۵ خرداد ۱۳۹۴ از هیات نظارت بر رسانه ها و مطبوعات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز دریافت نموده است. صاحب امتیاز و مدیرمسوول این نشریه اسماعیل حسام مقدم و سردبیر آن برعهده مهدیه امیری دشتی می باشد. مصــطفی مهرآیین، حسیــن دلشب، مجید نصوری، علی اصغر درلیک، مجید اجــرایی، محسن عباســپور، الهام بهروزی، مصطفی خالق پور، روح اله طــراوت، مهتا بذرافکن و… به عنوان اعضای هیات تحریریه این نشریه به فعالیت می پرداختد. این دوهفته نامه در سال ۱۴۰۰ براساس ماده ۱۶ قانون مطبوعات لغو مجوز گردید.

ایده اصلی آوای هامون، از ایده “هویت چهل تکه” اثر داریوش شایگان گرفته شده و با کنار هم قرار گرفتن و بازشناختن گفتمان های متفاوتی در قالب سه هویت ایرانی، اسلامی و مدرن می باشد که سپهر اندیشگی دوهفته نامه آوای هامون از آن شکل می گیرد. اندیشه ای که این نشریه دنبال می کند به طورخاص تریبون دار کردن صدای اقلیت ها می باشد. اقلیت هایی که در جامعه مدنی جنوب ایران، غایبند و نیاز به حضور آنها در تمامی عرصه ها احساس می شود. آوای هامون؛ تریبونی برای این صداهای خاموش است. با کنار هم قرار گرفتن این صداهای خاموش، گفتمانی شکل می گیرد که هدف نهایی هامون می باشد.

گفتمانی متشکل از صدای زنان، معلولین، کودکان، نوجوانان و جوانان، انسانیت، عدالت، محیط زیست، قومیت ها، مهاجرین، مدارا، گفت و گو و…. که به طور کلی حوزه های ۶۰گانه ای را شامل می شود که در وبسایت هامون ایران نیز مطرح کرده ایم. با کنار هم قرار گرفتن این گفتمان ها در جامعه ی ایرانی- اسلامی- مدرن شهروندان به حقوق حقه ی خود آشنا می شوند. برای آشنایی شهروندان، در نشریه آوای هامون به طور مداوم هر دوهفته مطالبی در این زمینه انتشار داده می شود و پرونده هایی نیز در خصوص حقوق شهروندی کار شده که یکی از پرونده ها نیز به تحلیل و تفسیر پیش نویش منشور حقوق شهروندی که از سوی رییس جمهور پیشنهاد شده، اختصاص دارد. این پرونده ها و موضوعات مورد استقبال بسیار زیادی قرار گرفته و من همین جا از شهروندان علاقمند، دعوت می کنم که پرونده هایی که به اقلیت ها پرداخته شده و برای آشنایی خود شهروندان تهیه شده، مطالعاتی داشته باشند.

موضوعات آوای هامون در ۴ گروه جامعه مدنی، فرهنگ مدنی، اندیشه مدنی و ادبیات و هنر طبقه بندی شده که هر موضوع نیز ۱۵زیر مجموعه دارد. در حوزه جامعه مدنی به موضوعاتی از قبیل تشکلهای غیردولتی، خانواده و خویشاوندی، روستاییان و عشایر، جوانان و نوجوانان، حاشیه نشینان، دانشگاهیان، سالمندان، اقلیت ها، مهاجرین، معلولین، اصناف، احزاب، شهر، بازار و زنان پرداخته ایم و یا در فرهنگ مدنی موضوعات نژاد، ملیت، دیگری، قومیت، آموزش، جنسیت، حقوق بشر، اقلیم و بوم، صلح و مدارا، جهانی شدن، محیط زیست، سبک زندگی، زندگی روزمره، ورزش و سلامت و بهداشت و درمان را معرفی نموده ایم.

دسته‌ها:

شناسنامه

فرمت محتوا
pdf
حجم
44.۵۸ کیلوبایت
تعداد صفحات
378 صفحه
زمان تقریبی مطالعه
۱۲:۳۶:۰۰
نویسنده گروه نویسندگان ارغنون هامون
ناشرنشر هامون نو
زبان
فارسی
تاریخ انتشار
۱۴۰۳/۰۸/۰۳
قیمت ارزی
10 دلار
قیمت چاپی
300,000 تومان
مطالعه و دانلود فایل
فقط در فیدیبو
pdf
۴۴.۵۸ کیلوبایت
۳۷۸ صفحه

نقد و امتیاز من

بقیه را از نظرت باخبر کن:
دیگران نقد کردند
5
از 5
براساس رأی 2 مخاطب
خوش‌خوان 🪶 (2)
گیرا 🧲 (1)
5
100 ٪
4
0 ٪
3
0 ٪
2
0 ٪
1
0 ٪
5
(2)
خوش‌خوان 🪶 (2)
150,000
تومان
%30
تخفیف با کد «HIFIDIBO» در اولین خریدتان از فیدیبو

گذاشتن این عنوان در...

قفسه‌های من
نشان‌شده‌ها
مطالعه‌شده‌ها
سالنامه ارغنون هامون شماره 7
گروه نویسندگان ارغنون هامون
نشر هامون نو
5
(2)
خوش‌خوان 🪶 (2)
150,000
تومان