0
امکان مطالعه در اپلیکیشن فیدیبو
دانلود
کتاب صوتی  به بچه ها گفتن از بچه ها شنیدن جلد 1 نشر استودیو نوار

کتاب صوتی به بچه ها گفتن از بچه ها شنیدن جلد 1 نشر استودیو نوار

کتاب صوتی
درباره به بچه ها گفتن از بچه ها شنیدن جلد 1

یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های والدین نحوه گفتگو با فرزندشان است. در کتاب صوتی به بچه‌ها گفتن، از بچه‌ها شنیدن دو نویسنده معروف در حوزه کودک نکات کلیدی درباره گفتگو با فرزندان را شرح داده‌اند و بر این موضوع که گفتگو دوسویه است تاکید کردند. گفتگو نیاز به گفتن و شنیدن دارد و مهم‌ترین روش برای برقراری ارتباطی صحیح با کودکان گفتن و شنیدن است. نمی‌توان تنها با برقراری یک رابطه یک‌سویه ارتباطی مؤثر و سازنده داشت. این کتاب نکات کوچک ولی کاربردی را شرح و بسط می‌دهد که والدین بسیاری در سراسر جهان به آن نیاز دارند.

کتاب صوتی «به بچه‌ها گفتن، از بچه‌ها شنیدن» به‌منظور بهبود مهارت‌های ارتباطی تهیه‌شده و به‌جز والدین، برگزارکنندگان کارگاه‌های مهارت‎‌های ارتباطی نیز از آن استفاده می‌کنند. کاربرد نکات این کتاب به بهبود ارتباط میان کودکان و بزرگ‌سالان منجر می‌شود.


قسمتی از کتاب صوتی به بچه‌ها گفتن، از بچه‌ها شنیدن:

در فصل اول کتاب صوتی به بچه‌ها گفتن، از بچه‌ها شنیدن درباره احساسات کودکان موضوعاتی مطرح‌شده است، عنوان این فصل به کودکان کمک کنیم احساساتشان را درک کنند است و به‌خوبی قصد نویسندگان را بازگو می‌کند. در زیرمجموعه فصل اول بخش‌های اشتباه در برخورد با احساسات کودکان، انکار احساسی، پاسخ فیلسوفانه، پند و اندرز، سؤال، دفاع از طرف مقابل، اظهار تأسف، روانکاوی، چاره درد: همدردی با کمک گرفتن از احساسات و با دقت گوش دهید قرارگرفته است. در طول این فصل نویسندگان تاکید دارند که والدین به حرف کودکان خود به‌دقت گوش کنند و به‌جای تقریباً گوش دادن این کار را وظیفه مهم خود بدانند و سعی کنند با دقت آن را انجام دهند.

در فصل دوم کتاب صوتی به بچه‌ها گفتن، از بچه‌ها شنیدن درباره مفهوم همیاری می‌شنوید، نویسندگان کتاب بخش‌های تطابق با قواعد اجتماعی و ده اشتباه والدین برای وادار کردن کودکان به همیاری را در این فصل نوشته‌اند. این فصل نیز به‌صورت کاربردی نگاشته شده و شامل توصیه‌های روزمره است. نویسندگان عباراتی را برای ترغیب فرزند خود به همیاری به والدین توصیه می‌کنند. درعین‌حال برخی رفتارها و گفتارها نیز مانع پرورش حس همیاری در کودک می‌شود که بهتر است از آن‌ها پرهیز شود برای مثال اتهام و سرزنش، گفتن سخنان ناخوشایند، تهدید کردن، دستور دادن، نصیحت و خطابه، مقایسه کردن، ریشخند کردن، پیشگویی کردن و توصیف آنچه اتفاق افتاده می‌تواند مانع از همیاری کودک گردد.

در فصل سوم کتاب صوتی به بچه‌ها گفتن، از بچه‌ها شنیدن جانشین‌های تنبیه معرفی‌شده است. ابتدا این موضوع که پیشگیری بهتر از تنبیه است به‌عنوان یک قانون با مصداق‌های آن بیان می‌شود و سپس روش‌هایی برای پرورش کودک به شکل صحیح و بدون استفاده از تنبیه شرح داده می‌شود. تاکید نویسندگان این کتاب بر استفاده نکردن از تشویق و تنبیه است.

در فصل چهارم کتاب بر اهمیت هویت‌یابی و استقلال شخصیت کودک تاکید می‌شود و روش‌هایی به والدین معرفی می‌شود که با کمک آن کودک را به سمت استقلال هدایت کنند. توصیه‌های نویسندگان کتاب این است که به کودک اجازه دهید خودش انتخاب کند، حتی اگر این انتخاب نتیجه مطلوب شما را نداشت آن را بپذیرید. به کودک احترام بگذارید، اجازه دهید خودش فعالیتی را شروع کند و به پایان برساند، صبور باشید و به او فرصت دهید خود را عامل یک فعالیت اثرگذار بداند، این موضوع در استقلال یافتن او اهمیت می‌یابد.

در فصل پنجم کتاب صوتی به بچه‌ها گفتن، از بچه‌ها شنیدن در مورد ستایش و تحسین کردن کودک توضیحاتی ارائه می‌شود. به عقیده نگارندگان کتاب تحسین بی‌دلیل برای پرورش استعدادها و تقویت توانایی‌های کودک مفید نیست. بهتر است در هنگام تحسین کردن بر روی توانایی‌های فعلی کودک تمرکز کنید. توصیه این فصل به والدین پرهیز از تاکید بر روی عدم توانایی کودک در گذشته است.


مفاهیم مطرح‌شده در کتاب صوتی به بچه‌ها گفتن، از بچه‌ها شنیدن:

کتاب صوتی به بچه‌ها گفتن، از بچه‌ها شنیدن دارای مصداق‌های بسیاری از زندگی روزمره است، در اینجا بخشی از توصیه‌های ارائه شده در کتاب را مرور می‌کنیم. توصیه نویسندگان به والدین این است که در هنگام گوش دادن به فرزندان آن‌ها را نصیحت نکنند بلکه با نشان دادن دقت خود به موضوع موردبحث با کلمات و اصواتی که بار ارزشی ندارد مانند متوجهم کودک را خطاب قرار دهند. در دستورالعمل کاربردی کتاب می‌شنویم که در هنگام گوش دادن به کودک از این عبارت‌ها استفاده کنید. پس تو این‌طور فکر می‌کنی، این‌طور که به نظر می‌آید واقعاً اذیت شدی، متوجهم، می‌دانم از چیزی ناراحتی و عبارت‌های خنثی دیگر.

کودک از موضوعی ناراحت می‌شود که برای بزرگ‌سال ناراحت‌کننده نیست، حس خوشحالی او متفاوت از بزرگ‌سالان است، در مواردی واکنش هیجانی نشان می‌دهد که ممکن است برای والدینش تعجب‌برانگیز باشد، درک این تفاوت‌ها به والدین اجازه می‌دهد بر روی احساسات واقعی ولی متفاوت کودک نامی قرار داده و با این روش کودک را با احساسات خود آشنا کنند. اغلب والدین به‌صورت ناصحیح احساس کودک را نادیده گرفته و آن را انکار می‌کنند. در کتاب صوتی به بچه‌ها گفتن، از بچه‌ها شنیدن به والدین توصیه می‌شود از انکار احساسات کودک پرهیز کنند.

دنیای کودک با دنیای بزرگ‌سال تفاوت دارد، کودک مرزهایی که ما برای واقعیت و خیال برگزیدیم را باور ندارد، برای او یک پیتزای خیالی و پیتزای واقعی هر دو هیجان‌انگیز است درحالی‌که برای بزرگ‌سال پیتزای خیالی هیچ معنایی ندارد. به دنیای کودک وارد شوید، نویسندگان کتاب از والدین می‌خواهند خود را در جهانی که کودک درک می‌کند قرار دهند، آرزوهای او را با تخیل برآورده کنند یا به بازی‌های خیالی او بپیوندند. این کار ارتباط بین کودک و والدین را محکم‌تر می‌کند.

کودکان و بزرگ‌سالان تفاوت‌های بسیاری دارند ولی در برخی موارد نیز شباهت‌هایی بین آن‌ها دیده می‌شود. همان‌طور که بزرگ‌سالان برای همدردی نیاز به توجه دیگران دارند کودک نیز توجه والدین را برای همدردی می‌طلبد. این توجه اگر با سکوت همراه باشد نیز برای کودک مانند یک بزرگ‌سال قابل‌درک و حس همدردی برای او قابل‌فهم است.


درباره آدل فابر و الین مازلیش:

کتاب صوتی به بچه‌ها گفتن، از بچه‌ها شنیدن را دو نویسنده به نام‌های «آدل فابر» و «الین مازلیش» در مورد کودکان و ارتباط مؤثر با آن‌ها نوشته‌اند. این دو متخصص در مهارت‌های ارتباطی هستند و درباره ویژگی‌های کودکان و نوجوانان اطلاعات خوبی به مخاطب ارائه می‌دهند. از همین رو سال‌هاست کتاب آن‌ها درباره کوکان و نوجوانان جز پرفروش‌ترین کتاب‌های این حوزه قرار دارد.

شناسنامه

فرمت محتوا
mp۳
حجم
464.۸۵ کیلوبایت
مدت زمان
۰۸:۱۵:۵۰
نویسندهالین مازلیش
نویسنده دومادل فابر
مترجم فاطمه عباسی فر
راوینرگس آهازان
ناشراستودیو نوار
زبان
فارسی
تاریخ انتشار
۱۴۰۲/۰۷/۰۵
قیمت ارزی
4 دلار
مطالعه و دانلود فایل
فقط در فیدیبو
mp۳
۴۶۴.۸۵ کیلوبایت
۰۸:۱۵:۵۰

نقد و امتیاز من

بقیه را از نظرت باخبر کن:
دیگران نقد کردند
4
از 5
براساس رأی 3 مخاطب
گیرا 🧲 (1)
سرگرم‌کننده 🧩 (1)
5
33 ٪
4
33 ٪
3
33 ٪
2
0 ٪
1
0 ٪
2 نفر این اثر را نقد کرده‌اند.
5

کتابی که واقعا و حداقل یکبار باید خوانده شود کتاب ارزشمندی هست، چه در روابط بین والد و فرزند و چه در ارتباط با دیگران، کاشکی جلد دوم کتاب هم صوتی می شد. راوی هم به خوبی صدای همه مخاطب ها را شبیه سازی می کنن و تلاش ایشان قابل ستایش است.

4

امکانش هست این کتاب رو در فیدی پلاس بذارید. ممنون میشم

4
(4)
گیرا 🧲 (1)
122,000
تومان
%30
تخفیف با کد «HIFIDIBO» در اولین خریدتان از فیدیبو

گذاشتن این عنوان در...

قفسه‌های من
نشان‌شده‌ها
مطالعه‌شده‌ها
به بچه ها گفتن از بچه ها شنیدن جلد 1
الین مازلیش
استودیو نوار
4
(4)
گیرا 🧲 (1)
122,000
تومان